Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

  Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝΔΙΔΑΧΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

 ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




–Γέροντα, πώς θά μπορέσω τήν Σαρακοστή νά αγωνισθώ περισσότερο στήν εγκράτεια;

-Οι κοσμικοί τώρα τήν Σαρακοστή προσέχουν κατά κάποιον τρόπο τήν εγκράτεια, ενώ εμείς οι μοναχοί πάντα πρέπει νά προσέχουμε. Τό κυριώτερο όμως πού πρέπει νά προσέξει κανείς είναι τά ψυχικά πάθη καί μετά τά σωματικά. Γιατί, άν δώσει προτεραιότητα στή σωματική άσκηση καί δέν κάνει αγώνα, γιά νά ξεριζωθούν τά ψυχικά πάθη, τίποτε δέν κάνει.

Πήγε μία φορά σέ ένα μοναστήρι ένας λαϊκός στήν αρχή τής Σαρακοστής καί κάποιος μοναχός τού φέρθηκε απότομα, σκληρά.

Εκείνος όμως ο καημένος είχε καλό λογισμό καί τόν δικαιολόγησε. Ήρθε μετά καί μού είπε:

«Δέν τόν παρεξηγώ, Πάτερ. Ήταν βλέπεις από τό τριημέρι!». Άν τό τριημέρι πού έκανε ήταν πνευματικό θά είχε μία γλυκύτητα πνευματική καί θά μιλούσε στόν άλλο μέ λίγη καλοσύνη. Αλλά αυτός ζόριζε εγωϊστικά τόν εαυτό του νά κάνει Τριήμερο, καί γι’ αυτό όλα τού έφταιγαν.

-Γέροντα, τί νά σκέφτομαι τήν Σαρακοστή;

-Τό Πάθος, τήν θυσία τού Χριστού νά σκέφτεσαι. Άν καί εμείς οι μοναχοί πρέπει συνέχεια νά ζούμε τό Πάθος τού Χριστού, γιατί… μάς βοηθούν σ’ αυτό κάθε μέρα τά διάφορα τροπάρια, όλες οι Ακολουθίες.

Τήν Μεγάλη Τεσσαρακοστή μας δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία γιά νά αγωνισθούμε καί νά συμμετέχουμε εντονότερα στό σωτήριο Πάθος τού Κυρίου μας, μέ μετάνοια καί μέ μετάνοιες, μέ εκκοπή τών παθών καί μέ ελάττωση τών τροφών, από αγάπη πρός τόν Χριστό.

Άν αξιοποιήσουμε, όσο μπορούμε, τό πνευματικό αυτό στάδιο μέ τίς πολλές προϋποθέσεις καί δυνατότητες πού μάς δίνονται, γιά νά πλησιάσουμε περισσότερο στόν Εσταυρωμένο Χριστό, γιά νά βοηθηθούμε από Αυτόν καί νά χαρούμε τήν Αγία Ανάσταση αλλοιωμένοι πνευματικά, αφού θά έχουμε ζήσει πνευματικότερα τήν Μεγάλη Σαρακοστή.

Εύχομαι καλή δύναμη τήν Μεγάλη Τεσσαρακοστή, γιά νά ανεβείτε στόν Γολγοθά κοντά στόν Χριστό, μαζί μέ τήν Παναγία καί τόν Προστάτη σας Άγιο Ιωάννη τόν Θεολόγο, γιά νά συμμετάσχετε στό φρικτό Πάθος τού Κυρίου μας. Αμήν.

Από τό βιβλίο τού Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι ΣΤ΄, «Περί Προσευχής», εκδόσεις Ιερόν Ησυχαστήριον «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος», Σουρωτή Θεσσαλονίκης 2012, σελ. 199-200.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ



ΑΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΚΑΛΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ!


 

8 σχόλια:

  1. ΣΗΚΩΝΕ ΥΠΟΜΟΝEΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑ
    ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔIΔΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1994/
    9 Νοεμβρίου, 1994

    Ω, παιδί του Πατέρα! Καρπέ του Υιού! Πόλη Μου και Νύφη Μου! 7 Η ευωδία σου σ΄ εγκατέλειψε... θα βρω άραγε επιζώντες σε σένα όταν θα κατέβω με πλήρη ισχύ; Στέκομαι στην πόρτα σας και χτυπώ, αν κάποιος από σας Με ακούσει να τον καλώ και ανοίξει την πόρτα, όχι μόνο θα μπω και θα μοιραστώ το γεύμα του πλάι - πλάι, αλλά θα χαράξω επίσης πάνω στη σάρκα του το νέο Μου Όνομα. Τότε θα επικαλεστούν το Όνομά Μου και θα τους ακούσω και θα πω άλλη μια φορά: "αυτοί είναι δικός Μου λαός, άγιο ιερατείο και θα ζήσω ανάμεσά τους." Δεν έχετε ακούσει ; "Κάθε σάρκα είναι χορτάρι και κάθε δόξα της σαν άνθος αγρού. Το χορτάρι ξεράθηκε, το άνθος μαράθηκε, ο λόγος όμως του Θεού μένει παντοτινά." 8 Γιατί λοιπόν αποκαλείτε τον εαυτό σας "Θεό" και ενθρονίζεστε μέσα στο Ιερό;

    Ελάτε και μετανοήστε κι επιτρέψτε Μου να σας επαναφέρω πάλι στην θεότητά σας. Αν Μου επιτρέψετε να είμαι ο Πυρσός σας και το Φως σας, ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ. Ελάτε να κληρονομήσετε την Βασιλεία Μας με ευθύ πνεύμα. Ζητήστε τα δώρα Μου και θα σας τα δώσω. Πώς είναι δυνατόν να λέτε στην ψυχή σας: "ψυχή, τώρα έχεις άφθονα αγαθά, αναπαύσου, διασκέδασε και κυλίσου μέσα στα πλούτη σου, είναι φανερό ότι η κληρονομιά σού ανήκει." Αλλοίμονο στη μοιχεία σας! Αλλοίμονο στις συκοφαντικές σας κατηγορίες που έχουν γίνει από κείνους που πορεύονται με μια εξωτερική ευσέβεια αλλά απορρίπτουν την εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας! Στην πραγματικότητα είναι μέλη του πονηρού, χωρίς να αντιλαμβάνονται ποτέ ότι είναι μια έρημος και μια άνυδρη γη, μια περιφερόμενη αθλιότητα, αξιολύπητα φτωχοί καθώς και γυμνοί. Πώς μπορέσατε να πιστέψετε ότι μπορώ να ζω μέσα σας 9 και να σας προσφέρω τα δώρα Μου, σ' εσάς που είστε χρεωμένοι στην αμαρτία; Δεν έχετε ακούσει πως αποφεύγω τον δόλο;


    Έδωσες 3 τώρα μια πνευματική διαθήκη. Αυτός θα είναι ο δρόμος της επικείμενης επιστροφής Μου… Η επιστροφή Μου θα σας ανακαινίσει και θα ελευθερώσει πολλούς από την παράβαση. Όταν θα επιτελεστεί η ανακαίνιση αυτή, πολλοί θα Με φορέσουν ως ένδυμα και όλοι οι άγιοι και οι άγγελοι θα αναπέμπουν ευχαριστίες για το δώρό του Αγίου Μου Πνεύματος.
    Τι είναι η "Ημέρα του Κυρίου"; Όσοι επαναστάτησαν και συνεχίζουν να επαναστατούν εναντίον Μου, θα δοκιμάσουν την Ημέρα αυτή με όλα τα συνεπακόλουθα. Θα έρθει γι' αυτούς τους παραβάτες το ίδιο ξαφνικά με αστροπελέκι, και σαν φοβερή φωτιά, θα μετατραπούν σε ανθρώπινες λαμπάδες. Ναι, η γη, όπως είπες, θα αναφλεγεί και η συνείδησή τους θα τους φανερωθεί σαν αποκάλυψη. Η θεϊκή Μου φωτιά θα κάνει την άκαμπτη καρδιά επιεική, όταν έρθει η Ημέρα Μου. Η ΓΗ, ΚΥΡΙΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΧΡΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥ και της απανταχού Παρουσίας Μου στην καθημερινή σας ζωή.
    Ο ουρανός θα ανοίξει όταν έρθει η Ημέρα Μου κι αυτοί που Με απέρριπταν, ανακηρύσσοντας τον εαυτό τους θεό, θα κριθούν αυστηρά.

    http://www.tlig.org/el/messages/1078/
    Τι Σημαίνει Η Επιστροφή Του Χριστού;
    Ο Διάβολος Επαναλαμβάνει Το Ψέμα Που Είπε Στην Εύα
    1 Ιουνίου, 2002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο ο Θρόνος Μου και θρόνος του Αρνίου θα βρίσκεται στη θέση του και η ψυχή σας θα ανανεωθεί με το Υπερβατικό Μου Φως, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ και να κάνω την καρδιά σας να Μου τραγουδήσει τη λέξη Αββά - Πατέρα! Σας λέω, δεν ανήκετε στον κόσμο, γιατί λοιπόν ξεγελάτε επανειλημμένα τους εαυτούς σας;

    Από καταβολής κόσμου, σας κάλεσα με το όνομά σας αλλά όταν σας πρότεινα ειρήνη, παγκόσμια ειρήνη, σχεδόν όλοι ήσασταν υπέρ του πολέμου. Κι όμως εκχέω τώρα επάνω σας το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας θυμίσω τα αληθινά σας θεμέλια και ότι όλοι σας είστε σπόρος Μου. Αλλά σήμερα ο σπόρος Μου είναι γεμάτος νεκρά λόγια... ΕΙΜΑΙ Ο ΆΓΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ. Έως πότε η ψυχή σας θα αντιστέκεται σ' αυτά τα Μάτια που σας είδαν πρώτα; Και έως πότε η ψυχή σας θα αρνείται τα απελπισμένα Μου καλέσματα; Πολλοί από σας ακόμη χαϊδεύουν το Βδέλυγμα της Ερημώσεως στα μύχια της ψυχής σας. Δεν μπορείτε να δείτε πως η Οχιά σας ξεγελάει επανειλημμένα όπως ξεγέλασε τον Αδάμ και την Εύα; Ο Σατανάς σας υποβάλλει ακούραστα και ύπουλα να αποκόψετε όλους τους ουράνιους δεσμούς που σας συνδέουν με Μένα, τον Ουράνιο Πατέρα σας. Έχει υπνωτίσει τη μνήμη της ψυχής σας για να σας κάνει να πιστέψετε ότι είστε ορφανοί από πατέρα, δημιουργώντας έτσι ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, το Θεό σας. Ο Σατανάς θέλει να σας χωρίσει από Μένα και να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο που σας ενώνει μαζί Μου, και από τον οποίο χύνονται μέσα σας Ποταμοί Ζωής.

    Γενεά, δεν είσαι ακόμη αποφασισμένη για Μένα. Πότε θα αποφασίσεις να επιστρέψεις σε Μένα; Θέλεις να διαβείς το κατώφλι αυτής της Εποχής με πύρινη φωτιά, θειάφι και φλόγες που κατακαίνε; Πώς μπόρεσε η ψύχη σας να ανταλλάξει τη Δόξα Μου με μια ανάξια απομίμηση που ο πονηρός σας προσφέρει καθημερινά; Ζητήστε Μου τον άρτο σας τον επιούσιο και θα σας τον δώσω! Γιατί είστε όλοι τόσο πρόθυμοι να ακούσετε την Οχιά; Εσείς και Εγώ ξέρουμε ότι ο Σατανάς είναι ο πατέρας του ψεύδους, γιατί λοιπόν τον ακούτε ακόμη; Εγώ, ο Δημιουργός σας, είμαι ο Πατέρας σας και σας καλώ να επιστρέψετε σε Μένα. Πιστέψτε στα απελπισμένα Μου καλέσματα. Θα συνεχίσει η ψυχή σας να υποστηρίζει τον Αποστάτη ή θα καταδεχθείτε να κατεβείτε από το θρόνο σας και να μετανοήσετε; ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ.

    Σας υπενθυμίζω να φυλάγεστε από τους ψευδοδιδασκάλους και τους ψευδοπροφήτες που φέρνουν στην ψυχή σας την ερήμωση και παρερμηνεύουν τα ευαγγέλια, λέγοντάς σας ότι το Άγιο Πνεύμα δεν είναι μαζί σας για να σας υπενθυμίζει τα θεμέλια σας και να σας υπενθυμίζει από πού προέρχεστε. Έχουν μετατρέψει την ψυχή σας σε μια έρημο και έχουν σκάψει ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, τον Πατέρα σας. Μην τους αφήσετε να μεγαλώσουν αυτή την έρημο μέσα στην ψυχή σας και να σας παραπλανήσουν πείθοντάς σας ότι σας άφησα ορφανούς. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑ ΚΥΜΒΑΛΟ ΑΛΑΛΑΖΟΝ, ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟ. Τον Λόγο Μου τον μετέτρεψαν σε μνήμα που χάσκει. Φυλαχθείτε λοιπόν απ' αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους που σας λένε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου δεν μπορεί να κατέβει και να επιτελέσει μέσα σας εκπληκτικά θαύματα. Φυλαχθείτε απ' αυτούς που καταδικάζουν το Άγιο Πνεύμα Μου το οποίο στις μέρες σας, περισσότερο από ποτέ, σας υπενθυμίζει τα θεμέλιά σας. Φυλαχθείτε απ' αυτούς που διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν απορρίψει την εσωτερική δύναμη που είναι το Άγιο Πνεύμα Μου.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ;
    ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΓΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ


    13 Δεκεμβρίου, 1992

    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1992/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ
    ΜΗΝ ΘΡΗΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


    13 Αυγούστου, 1994


    - Σας δίνω την Ειρήνη Μου. Μέσα στην Καρδιά Μου υπάρχουν πολλοί θησαυροί και τώρα σας έδειξα αυτά τα ανεξάντλητα πλούτη. Σας αγαπώ, ποτέ μην αμφιβάλλετε για την Αγάπη Μου. Κάποτε είπα ότι αυτός ο θησαυρός θα φυλαχτεί για τους καιρούς σας, αυτούς τους καιρούς όπου η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο και σε τόσο αξιοθρήνητη κατάσταση. ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΡΝΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΚΑΚΟ
    ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ... ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΟΥΝ


    9 Απριλίου, 1996
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1996/

    Με το μήνυμά Του αυτό σας καλεί σε μια ζωή Ειρήνης. Ο Θεός σας καλεί όλους γιατί είναι ο Πατέρας. Σας καλεί να διορθώσετε τον τρόπο της ζωής σας και να ζείτε άγια. Εγώ, η Μητέρα σας, ευλογώ όλους αυτούς που επέστρεψαν στον Θεό και Τον δοξάζω για το Έλεός Του που απλώνεται από γενεά σε γενεά. Όσο για κείνους που συνεχίζουν να στηρίζονται πεισματικά στη δική τους ανθρώπινη σοφία, ζώντας μια ανήθικη ζωή, ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ. Η Μητρική Μου Καρδιά ραγίζει από την άρνησή τους και την τύφλωσή τους... Αχ! Τι πόνος, τι αγκάθια στην Καρδιά Μου, παιδί Μου! Κι εσύ, συνέχισε να δίνεις μαρτυρία στο Όνομα του Πατρός και του Υιού Μου και του Αγίου Πνεύματος. Συνέχισε να κάνεις γνωστό το Όνομά Τους και πήγαινε παντού όπου ο Πατέρας, ο Υιός Μου και το Άγιο Πνεύμα σου λένε να πας. Δεν θα σε αφήσουν ποτέ, έχε Τους λοιπόν εμπιστοσύνη.

    Κόρη Μου, είμαι πάντα όπου είναι ο Ιησούς. Είμαστε μαζί σου, γι' αυτό μη φοβάσαι. Στο τέλος θα θριαμβεύσει η Αγάπη... Μη φοβάσαι τις υπερήφανες καρδιές γιατί αν και υπερηφανεύονται για τη δύναμή τους, δεν έχουν καμιά αξία στα Μάτια του Κυρίου. Δεν άκουσες: "Αυτός ο Δεσπότης του Σύμπαντος δεν θα προτιμήσει τους ισχυρούς ούτε θα επηρεαστεί από τα αξιώματά τους..." 2 " Ο Θεός στους άσημους θα δείξει καλοσύνη και επιείκεια, ενώ οι ισχυροί θα κριθούν και θα δικαστούν με αυστηρότητα." 3 και θα συνεχίσει να διασκορπίζει τους υπερήφανους.

    Αυτές τις μέρες, ο Ιησούς σου φανέρωσε την Καρδιά Μου. Μάθε, κόρη Μου, πως έχω χαράξει το όνομά σου στην Καρδιά Μου. Έκανα το ίδιο για όλους αυτούς που αγαπούν τον Υιό Μου και Με αγαπούν. Τίμησέ Με με θυσίες, τίμησε την Καρδιά Μου με παιδική αθωότητα. Τίμησε την Καρδιά της Μητέρας σου αρνούμενη το κακό. Κάνε το καλό και παρακάλεσε τον Ουράνιο Πατέρα σου για τα δώρα του Πνεύματός Του. Προόδευε μέσα στην Άμωμη Καρδιά Μου κι Εγώ θα θεραπεύσω όλα τα τραύματα 4 της ψυχής σου για να γίνεις η Χαρά του Ιησού, του Σωτήρα σου και η χαραυγή της σκοτεινής αυτής γενεάς. Προόδευε μέσα στην Καρδιά της Μητέρας σου, για να αστράφτει ολόκληρη η ύπαρξή σου σαν πολύτιμα πετράδια στο Φως 5 που Με περιβάλλει και να σε πλησιάσουν πολλά έθνη, γοητευμένα από την ομορφιά σου. 6 Και όταν ρωτήσουν: "Ποιος σε έπλασε να αστράφτεις σαν χιλιάδες πετράδια;" να ομολογήσεις και να πεις: "πλάστηκα μέσα στην Αγνότερη Καρδιά, σχηματίστηκα μέσα στην ίδια Καρδιά που ο Λυτρωτής μας άνθισε και έλαβε σάρκα και αίμα, για να γίνω κι εγώ παιδί της Μητέρας του Θεού και να αξιωθώ έτσι να εκφράσω λογισμούς αντάξιους των δωρεών του Παντοδύναμου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σταύρωση
    9 Nοεμβρίου, 1986
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1986/
    .....Δεν μπορούσα να δω πού ήταν ο Σταυρός Mου, γιατί τα Mάτια Mου είχαν πλημμυρίσει από το αίμα Mου που κυλούσε στο πρόσωπό Mου από τα αγκάθια, που είχαν χωθεί στο κεφάλι Mου. Tότε σήκωσαν τον Σταυρό Mου και τον έβαλαν πάνω στους ώμους Mου, σπρώχνοντάς Mε προς την πύλη. Kόρη Mου, πόσο βαρύς ήταν ο Σταυρός που είχα να σηκώσω! Προχώρησα στα τυφλά προς την πύλη, οδηγημένος από το μαστίγιο πίσω Mου. Προσπαθούσα να δω το δρόμο Mου μέσα από το αίμα που Mου έκαιγε τα μάτια.
    Tότε ένιωσα κάποιον να Mου σκουπίζει το πρόσωπο. Γυναίκες γεμάτες αγωνία Με πλησίασαν και έπλυναν το πρησμένο Mου Πρόσωπο. Tις άκουσα να θρηνούν και να οδύρονται, τις ένιωσα. "Aς είστε ευλογημένες" ψιθύρισα. "Tο Aίμα Mου θα ξεπλύνει όλες τις αμαρτίες της ανθρωπότητας. Nα, κόρες Mου, ήλθε η ώρα της σωτηρίας σας." Aνασηκώθηκα με δυσκολία. Tα πλήθη είχαν εξαγριωθεί, δεν έβλεπα κανένα φίλο γύρω Mου, κανένας δεν ήταν εκεί για να Mε παρηγορήσει. H αγωνία Mου μεγάλωνε κι έπεσα καταγής.
    Aπό φόβο μην ξεψυχήσω πριν από την Σταύρωση, οι στρατιώτες διέταξαν έναν άνδρα, ονόματι Σίμωνα, να κουβαλήσει τον Σταυρό Mου. Kόρη Mου, δεν ήταν χειρονομία καλοσύνης ή συμπόνιας, ήταν για να Mε γλιτώσουν για τον Σταυρό.
    Φτάνοντας πάνω στο λόφο Mε έριξαν καταγής, Mου τράβηξαν με βία τα ρούχα, αφήνοντάς Mε να εκτεθώ γυμνός μπροστά στα μάτια όλων. Oι πληγές Mου ξανάνοιξαν και το αίμα Mου χυνόταν πάνω στη γη.
    Oι στρατιώτες Mου πρόσφεραν κρασί ανακατεμένο με χολή, το αρνήθηκα γιατί βαθιά μέσα Mου είχα κιόλας την πίκρα που Mου είχαν δώσει οι εχθροί Mου.
    Γρήγορα κάρφωσαν τους καρπούς Mου και έπειτα, αφού χώθηκαν τα καρφιά στον σταυρό, τέντωσαν το τσακισμένο Mου σώμα και κάρφωσαν τα πόδια Mου με βία. KΟΡΗ MΟΥ, Ω, ΚΟΡΗ MΟΥ, ΤΙ ΠΟΝΟΣ! TΙ ΑΓΩΝΙΑ! TΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ MΟΥ! EΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ MΟΥ, ΑΠΑΡΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΘΕΜΕΛΙΩΝΑ ΤΗΝ EΚΚΛΗΣΙΑ MΟΥ, ΑΠΑΡΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ MΟΥ, ΑΦΗΜΕΝΟΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ MΟΥ, ΕΚΛΑΨΑ. H ψυχή Mου ήταν περίλυπη.
    Oι στρατιώτες σήκωσαν τον Σταυρό Mου μπήγοντας τον στο χαντάκι. Aτένισα τα πλήθη από κει που βρισκόμουν, βλέποντας με δυσκολία με τα πρησμένα Mου μάτια. Παρατήρησα το πλήθος. Δεν είδα κανένα φίλο ανάμεσα σ'αυτούς που Mε χλεύαζαν, κανένας δεν ήταν εκεί να Mε παρηγορήσει. "Θεέ Mου! Θεέ Mου! Γιατί με εγκατέλειψες; " Eγκαταλειμένος απ'όλους όσους Mε αγαπούσαν.
    H ματιά Mου έπεσε πάνω στη Mητέρα Mου. Tην κοίταξα και οι καρδιές μας μίλησαν: "Σου παραδίδω τα αγαπημένα Mου παιδιά, να είναι και δικά Σου παιδιά. Θα είσαι στο εξής η Mητέρα τους".
    Όλα τελείωναν, η λύτρωση ήταν κοντά, είδα να ανοίγουν οι Oυρανοί και όλοι οι άγγελοι στέκονταν στητοί, όλοι στέκονταν σιωπηλοί. "Πατέρα, στα χέρια Σου παραδίδω το Πνεύμα Mου. Είμαι μαζί Σου τώρα."
    Eγώ, ο Iησούς Xριστός, σου υπαγόρευσα την αγωνία Mου. Σήκωσε2 τον Σταυρό Mου, Bασούλα, σήκωσέ τον για Mένα. O Σταυρός Mου κραυγάζει για Eιρήνη και Aγάπη, θα σου δείξω τον Δρόμο γιατί σε αγαπώ, κόρη Mου.
    ________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο Ύμνος Αγάπης που δόθηκε σε όλους σας, θα σας οδηγήσει όλους στη μετάνοια
    4 Αυγούστου 2014
    http://www.tlig.org/el/messages/1146/
    Δεν χρειάζομαι το τέλειο, χρειάζομαι μια καρδιά γεμάτη επιείκεια, αδιαίρετη, συντετριμμένη και πρόθυμη. Πρόθυμη όχι μόνο να απολαμβάνει την Παρουσία Μου αλλά και πρόθυμη να κάνει το Θέλημά Μου, πρόθυμη να ριχτεί στον κόσμο σαν προσφορά και θυσία, να θυσιαστεί για την Εκκλησία Μου. Σε αντάλλαγμα, θα συνεχίσεις να χαίρεσαι, όπως και τώρα, τη Συντροφιά Μου που σου δίνει το σθένος να αντιμετωπίσεις τις δοκιμασίες σου. Αυτός ο Ύμνος Αγάπης που δόθηκε σε όλους σας, ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. Η επιστροφή σας κοντά Μου θα είναι η τέλεια εκπλήρωση, γιατί θα σας κατέχω τότε κι εσείς θα Με κατέχετε!
    Νυμφίος αυτής της ψυχής θα γίνω, Άγιος Σύντροφός της, απολαμβάνοντας τη στενή και θεϊκή αγάπη μας στην ηρεμία, αυτός θα είναι ο μισθός της ψυχής αυτής επειδή Με υπηρέτησε. ΕΓΩ, Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ Ο ΓΛΥΚΥΤΕΡΟΣ ΝΥΜΦΙΟΣ και γνωρίζω την επιθυμία της νύφης Μου που είναι: να κληρονομήσει τη μέλλουσα Μακαριότητα, την αιώνια Ζωή. ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ: "H Αγάπη και η Αλήθεια συναντήθηκαν, φιλήθηκαν η Δικαιοσύνη και η Ειρήνη. Η Αλήθεια φυτρώνει στη γη και η Δικαιοσύνη σκύβει από τον Ουρανό." (Ψαλμ. 85: 10-11)
    Χαρίζω την ευτυχία, με τα ευλογημένα δώρα που σας δίνω, και κανείς δεν θα σας δώσει ποτέ. Μύρο Μου, θα κάνω θαυμαστά έργα που μόνο Εγώ, ο Θεός, μπορώ να κάνω με ένα Μου Λόγο. Λάτρευέ Εμένα τον Θεό σου, γιατί είμαι η καταφυγή σου. Θα αναθέσω στους αγγέλους Μου να σε φυλάνε όπου πηγαίνεις στο Όνομά Μου. Θύμισε στον λαό Μου ότι, με την επίκληση του Ονόματός Μου, σώζω! Βασούλα, Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού και Σωτήρας, σε ευλογώ. IC
    ________________________________________
    ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ


    11 Σεπτεμβρίου, 1992


    - Ειρήνη σε σένα. Κόρη Μου, να τι θα σου ζητήσω σήμερα:

    - ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

    - να αναπαύεσαι όταν πρέπει και να μην αναβάλλεις το ροδάριό σου για τα μεσάνυχτα!

    - να πηγαίνεις για εξομολόγηση πιο συχνά.

    Να μη λες ναι και μετά να μην το κάνεις. Είναι καλύτερο να λες "θα προσπαθήσω να Σε ευχαριστήσω, Κύριε!" Ο Βασιλιάς σου γνωρίζει τις δυνατότητές σου, το βάθος της αθλιότητάς σου και την εκπληκτική σου αδυναμία. Μαθήτρια, ο Δάσκαλός σου δεν θα σου αρνηθεί το Φως Του, θα σου δώσει αρκετό Φως για να προοδεύσεις και να ακολουθήσεις τα ίχνη του Δασκάλου σου και ό,τι περίμενε το Δάσκαλο, θα περιμένει και το μαθητή. ΔΕΝ ΕΙΠΑ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ. Είναι αρκετό για το μαθητή να γίνει όπως ο δάσκαλός του και για το δούλο όπως ο κύριος του. Αν αποκάλεσαν τον οικοδεσπότη Βεελζεβούλ, πολύ περισσότερο θα το κάνουν για τους δικούς του; 1

    ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ, 2 ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ Θ' ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Έλα, αγκάλιασε το Σταυρό Μου και μάθε από τον Κύριό σου. Η Ψυχή Μου χαίρεται κάθε φορά που σε ακούω να προσεύχεσαι.
    ________________________________________
    1 Ματθ. 10:24-25
    2 Μαρκ. 3:21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΕΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΕΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΩ. Ακόμη και σήμερα αρνούνται ν' ακούσουν και να πιστέψουν. Όσο σπουδαιότεροι νομίζουν ότι είναι, τόσο μικρότεροι φαίνονται στα Μάτια Μου. Πώς μπορούν να βρουν κοντά Μου χάρη όταν παρεμποδίζουν το Άγιο Πνεύμα Μου; Το μόνο που ακούω απ' αυτούς είναι: "Ποιός έχει εξουσία επάνω μου;" "Είμαι αυτάρκης." Η ευσπλαχνία Μου είναι μεγάλη αλλά και η αυστηρότητα Μου είναι το ίδιο μεγάλη. Η οργή Μου είναι το ίδιο δυνατή με τη συγνώμη Μου.

    Οι ναοί 1 Μου έχουν τώρα κοινό σημείο με τους εμπόρους. Έχουν ανταλλάξει την Αγιότητά Μου με φόρο υποτέλειας στο Σατανά! Μιλώ γι' αυτούς που αποστάτησαν και επέτρεψαν ψέμα να βγει από τα χείλη τους ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ, και κουράστηκα να τους ανέχομαι. Κάποτε μέσα στον Οίκο Μου βασίλευε η ακεραιότητα, αφού ο Νόμος Μου ήταν ο επιούσιος άρτος τους, αλλά να τι έγινε τώρα ο Οίκος Μου: μια ερήμωση, ένα λημέρι για τη σαύρα και την αράχνη! Α... μα θα τ' αλλάξω όλα αυτά. Η Καρδιά Μου έχει ραγίσει μέσα Μου, παιδί Μου και οι άγγελοί Μου φοβούνται και τρέμουν για την Ώρα που φύλαξα και που θα ξεσπάσει όταν δοθούν οι προσταγές Μου. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω τα δάκρυα που χύνει επανειλημμένα η Αγία σας Μητέρα κάθε φορά που ξανασταυρώνεται ο Υιός Μου. ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ.

    Όλοι μαζί, με μια φωνή, οι άνθρωποι βλασφημούν το Άγιο Πνεύμα Μου και όλες τις δυνάμεις του ουρανού. Ο κόσμος καθημερινά Με προκαλεί: "Κοιτάξτε! Κοιτάξτε πώς κατήντησε ο μεγάλος Οίκος του Κυρίου!" λένε, ενώ Τον γκρεμίζουν και ύστερα υποκρίνονται. Η Ψυχή Μου δεν μπορεί να υποφέρει πια τα βογγητά του Υιού Μου ενώ ξανασταυρώνεται, αν και τόσο ο Υιός Μου όσο και η Αγία σας Μητέρα καταπνίγουν όσο καλύτερα μπορούν τον πόνο τους. Τα Αυτιά Μου ακούνε τα πάντα. Τα Αυτιά Μου και τα Μάτια Μου δεν είναι ανθρώπινα και δεν Μου διαφεύγει τίποτα. Αφού η γενεά σου κάνει την επιλογή και όχι Εγώ, 2 η ανταρσία μέσα στον Οίκο Μου θα επισύρει επάνω σας την οργή Μου και το ζοφερό σκοτάδι θα πέσει σύντομα επάνω στη γη. Δεν είναι δική Μου η επιλογή αλλά δική σας. Είχα διαλέξει να σας σηκώσω από τους τάφους σας με Έλεος και Αγάπη, Ευσπλαχνία και Ειρήνη, αλλά δείτε πόσοι από σας μένουν ασυγκίνητοι στην προσφορά Μου. Τίποτε πια δεν μπορεί να σας αγγίξει.

    Την υπομονή Μου, την εξαντλήσατε. Κι εσύ, κόρη Μου, γίνε η Ηχώ Μου. Όσο σκληρά κι αν σε ταλαιπωρούν, δεν θα τους επιτρέψω να σε νικήσουν. Αντίθετα, θα είσαι σαν σπαθί όταν θα προφέρεις τα λόγια Μου. Υπενθύμισέ τους πάλι ότι δεν ευχαριστιέμαι με το θάνατο ενός κακού και άδικου ανθρώπου, αλλά με τη μεταστροφή ενός κακού και άδικου ανθρώπου που αλλάζει τρόπο ζωής για να κερδίσει τη ζωή. Σε λίγο τούτη η γη που ξέρετε "θα εξαφανιστεί" 3 Αποφάσισα να επιταχύνω το Σχέδιό Μου εξαιτίας των μεγάλων αμαρτημάτων που διανοείται η γενεά σας. Τα πάντα θα εξαφανιστούν, τα πάντα θα παλιώσουν σαν ρούχο. 4 Μ' αυτό τον τρόπο θα καταστρέψω το μίασμα της αμαρτίας και θα αντιληφθείτε ότι απαρχής ήσασταν οι ιεροί Μου ναοί και ότι το Πνεύμα Μου ζούσε μέσα σας.

    Αχ! αυτό το Βάπτισμα της Φωτιάς!! Προσεύχεστε και νηστεύετε τούτες τις έσχατες ημέρες. Ο Ων είναι κοντά σας.
    Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ


    22 Φεβρουαρίου, 1993

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλοί από σας διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν αυτή την προφητική αποκάλυψη με τα μάτια αλλά δεν βλέπουν τίποτα, επειδή όταν διαβάζετε, διαβάζετε με μοναδικό ενδιαφέρον να βρείτε υπερφυσικά σημάδια ή ενδείξεις για θαυματουργικές ενέργειες, αντί να παρακαλείτε το Άγιο Πνεύμα να σας χαρίσει πνεύμα διάκρισης και αντίληψης για ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ και να μπορέσει η ψυχή σας να προοδεύσει πνευματικά και να φτάσει στη γη της επαγγελίας...

    Όποιος συνεχίζει να σκέπτεται και να αισθάνεται έτσι, καημένα Μου παιδιά, την ημέρα που θα αντικρύσετε τον Δημιουργό σας, θα σταθείτε όρθιοι μπροστά στο Θρόνο Του με άδεια χέρια γιατί η ψυχή σας θα είναι ακόμη ένας ξερότοπος, μια άνυδρη γη, μια έρημος. Αν όμως εισχωρήσετε με ειλικρινή διάθεση στα Μυστήρια που σας αποκαλύπτουμε τώρα με τα Μηνύματα αυτά, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι κάθε έργο που κάνει ο Θεός είναι γεμάτο δόξα και μεγαλοπρέπεια. Όταν στολίζει με τη Μεγαλοπρέπειά Του μια ψυχή και την μεταμορφώνει για την είσοδό της στη Βασιλεία Του και στον Ουρανό, τότε θα τιμήσετε αυτό το θαύμα επειδή θα δείτε την Δόξα του. Όταν ο Θεός φροντίζει τους πεινασμένους κι αυτούς που Τον σέβονται με την Ουράνια τροφή Του, για να μπορούν κι αυτοί να κληρονομήσουν την Βασιλεία Του και να είναι ζωσμένοι με την πιστότητα και την ακεραιότητα, τότε θα τιμήσετε κι αυτό το θαύμα, γιατί θα αναγνωρίσετε την Ευλογία Του και θα φορέσετε γύρω από το λαιμό σας την Ευλογία αυτή όπως φοριέται ένα στεφάνι. Η Παναγία

    ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ


    4 Απριλίου, 1997



    Τώρα θα σας πω κάτι που κρατήθηκε μυστικό, θα σας αποκαλύψω νέα πράγματα, πράγματα κρυμμένα και άγνωστα για σας. Πολλοί από σας θα χάσουν την πίστη τους και θα τιμήσουν αυτόν τον έμπορο γιατί θα χρησιμοποιήσει την κολακεία, κι αυτός μαζί με το λαό ενός ξένου θεού, οι διανοούμενοι της εποχής σας, αυτοί που ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥ θα ποδοπατήσουν την Θυσία Μου. Επειδή η ανθρώπινη καρδιά είναι αδύναμη, πολλοί θα τον δεχτούν γιατί θα τους απονείμει μεγάλες τιμές μόλις τον αποδεχτεί η καρδιά τους. Η Εκκλησία Μου θα υποστεί όλα τα πάθη και τις προδοσίες που Εγώ ο Ίδιος υπέστην, αλλά γι' άλλη μια φορά θα πρέπει να εκπληρωθούν οι Γραφές που λένε: "θα πατάξω τον ποιμένα και τα πρόβατα θα διασκορπιστούν." 4 Ωστόσο, υπακούστε σ' αυτόν τον ποιμένα ό,τι κι αν συμβεί, μείνετε πιστοί σ' αυτόν και σε κανέναν άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ;
    ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ


    14 Φεβρουαρίου 1991

    - Ειρήνη σε σένα. Λουλούδι, αγάπα Με. Η αγιοσύνη δεν έρχεται σε μια μέρα. Εγκαταλείψου ολοκληρωτικά σε Μένα, λάτρευέ Με κι αγάπα Με κι Εγώ θα κάνω τα υπόλοιπα. Μην κοιμάσαι. Ψυχή, οι αμαρτίες σου είναι πολλές, το ίδιο και οι πληγές που Μου δίνεις. Κάθε φορά που αμαρτάνεις, έρχεται επάνω Μου σαν κτύπημα, ή σαν μαστίγιο, ή σαν τρύπα στο σώμα Μου από καρφί. Γιατί Βασούλα; Γιατί; Εγώ που σου φανέρωσα το Άγιο Μου Πρόσωπο, σου φανέρωσα το Πρόσωπό Μου για να Το κτυπήσεις; και σου έδειξα την Πληγή της Καρδιάς Μου για να Την τρυπήσεις περισσότερο; Δεν μπορεί να βρεθεί πάνω στη γη άνθρωπος πιο άθλιος από σένα! Ω, την ταλαίπωρη! Μη φεύγεις τώρα, κάθισε και άκουσε αυτά που έχω να σου πω.

    Αν δεν ήταν το Άπειρο Έλεος Μου, θα είχες αισθανθεί επάνω σου τη Δικαιοσύνη του Πατέρα και στη στιγμή θα είχες μαραθεί. Σε δίδαξα Εγώ να αμαρτάνεις; Πού είναι οι προσφορές που Μου οφείλεις; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ, ΨΥΧΗ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ; ΈΦΤΑΣΕ Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΤΟΙΜΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ. Σε χόρτασα με Ουράνια Τροφή για ν' αυξηθείς μέσα στο Φως Μου και να γίνεις ένα σκεύος φωτός. Σε έκανα δική Μου και με αιώνια Αγάπη σε έβγαλα από το λάκκο για να γίνεις νύφη Μου μπροστά Μου και μπροστά στους αγγέλους Μου, για πάντα. Ωστόσο τα βλέφαρά σου, βαριά από τον ύπνο, σε πρόδωσαν.


    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ


    Μήνυμα της Παναγίας:

    Ειρήνη σε σας. Νιώστε την Παρουσία Μου ανάμεσά σας, ας δοθεί σε όλους σας αυτή η χάρη... Αγαπημένα Μου παιδιά, σήμερα σας ζητώ να καθαρίσετε την ψυχή σας. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΑΣ. ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Ο Θεός σάς θέλει τέλειους και για να οδηγηθείτε στην τελειότητα, θα σας υπενθυμίσω ότι δεν μπορείτε αν δεν έχετε πρώτα συμφιλιωθεί μέσω Εκείνου και για Κείνον. Η αυταπάρνηση θα σας οδηγήσει στο δρόμο της τελειότητας.

    Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, μεσιτεύω αδιάκοπα στον Πατέρα για όλους σας, για τη θεληματική σας εγκατάλειψη και για την τελείωσή σας. Ο Ιησούς κι Εγώ σας πλησιάζουμε με αυτό τον τρόπο για να σας προειδοποιήσουμε και να σας ξυπνήσουμε από τον ύπνο σας. Ο καιρός τρέχει και μολονότι πολλοί από σας έχουν ξυπνήσει, ο Σατανάς, διπλασιάζοντας τις πανουργίες και παγίδες του, κατάφερε να ξαναρίξει μια μεγάλη μερίδα σε βαθύ ύπνο. Σκοπός του είναι να σας διαιρέσει, να προκαλέσει έριδες ανάμεσά σας κι έτσι να σας αποκόψει από το Αμπέλι. Αντισταθείτε σε κάθε πειρασμό, αντισταθείτε στο κακό και νικήστε το με την αγάπη. Νικήστε τον εγωισμό με θυσίες, νικήστε την πονηρία με την καλοσύνη. Δείξτε την αγάπη σας στο Θεό με καλές πράξεις, αγαπάτε τον πλησίον σας όπως τον εαυτό σας. Τα Μηνύματά Μας πρέπει να τα ακολουθείτε και όχι να τα διαβάζετε μόνο, πρέπει να τα ζείτε. Δείξτε στο Θεό ότι είστε παιδιά Του με την αγνότητα, την ταπείνωση, την υπακοή και την αυταπάρνησή σας.

    Ιερείς Μου... σας αγαπώ, εσάς που είστε τα πρόβατα που συγκεντρώνει στους κόλπους Του ο Ιησούς και εκπαιδεύει. Ελάτε να αντλήσετε από την Ιερή Καρδιά του Ιησού, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας σε μια ζωηρή φλόγα και να την μεταδώσετε στο ποίμνιό Του. Ακολουθήστε το Βασιλιά της Ειρήνης και θα μάθετε να Τον γνωρίζετε. Ο Ιησούς που είναι η ίδια η Θυσία, θα σας βοηθήσει να θυσιάσετε περισσότερο. Βρείτε Τον, αγαπημένοι, με απλότητα καρδιάς. Ο Θεός δεν είναι πολύπλοκος. Ο Άγιος των Αγίων μιλά πότε με τον ένα, πότε με τον άλλο τρόπο για να σας κάνει να αντιληφθείτε πως ο καιρός επείγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή