Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΝΤΡΟΠΗ! ΟΝΕΙΔΟΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ (ΕΛΕΩ ΗΠΑ) ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ...

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΝΑΟΥ!!!  ΜΑΖΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ(;)!

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ζελένσκι και ο Βαρθολομαίος αποφάσισαν για την τύχη της Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου..! Ρώσος δημοσιογράφος: το κοπάδι που πρόδωσαν στέλνεται στη σφαγή.! Στροφή στην «ευρω-Ορθοδοξία»!Φαρσοκωμωδία: ο Βαρθολομαίος έδωσε τιμητικό θρόνο σε Αβάπτιστο, που δεν κάνει καν το σταυρό του!!

Ο Ζελένσκι και ο Βαρθολομαίος τα είπαν στην Κωνσταντινούπολη..είχαν μυστική διπλωματία για την τύχη της Λαύρας Σπηλαίων.. Δεν ανακοίνωσαν τίποτα .. κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο θα το δούμε να γίνεται τις επόμενες μέρες..

Την προηγούμενη ημέρα ανεξάρτητοι παρατηρητές είχαν προβλέψει: το κύριο θέμα των διαπραγματεύσεων θα είναι η τύχη της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ .Ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να τη μεταφέρει στην άμεση υποταγή του Βαρθολομαίου. Βίαιη υπαγωγή μετά από έξωση των 200 και πλέον μοναχών. 

Οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας κατέλαβαν τις τελευταίες μέρες κτίρια του μοναστηριού. Οι ιερείς και οι μοναχοί έρχονται αντιμέτωποι με μια επιλογή: μεταφορά στο OCU ή εξορία. Ήδη η Λευκορωσία έχει προσφερθεί να τους παράσχει φιλοξενία..Ντροπή, ο Πριγκόζιν είναι; 

Ο Βαντίμ Νοβίνσκι, ένας από τους κύριους χορηγούς του UOC, επιβεβαίωσε τις αξιώσεις του Φαναρίου για τη Λαύρα.Στο μεταξύ ο ηγούμενος της Λαύρας έχει τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό βαχιόλι σαν κοινός κατάδικος.

Ωστόσο, ούτε ο Ζελένσκι ούτε ο Βαρθολομαίος ανέφεραν δημόσια την τύχη της Λαύρας παρουσία του Τύπου, μιλώντας μόνο για τη βοήθεια της Εκκλησίας στην ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου και την προσέγγιση της ειρήνης. 

Ο ορθόδοξος δημοσιογράφος Sergey Komarov αποκαλεί αυτό που συνέβη στην Κωνσταντινούπολη “φαρσοκωμωδία”: “Έναν αβάπτιστο άθεο τον υποδέχονται με κωδωνοκρουσίες, τον φέρνουν στην εκκλησία, τον τοποθετούν σε ένα τιμητικό μέρος και μια σύντομη προσευχή γίνεται προς τιμήν της συνάντησης... 

Ο Ζελένσκι δεν σταυροκοπιέται δεν προσκυνάει. Δεν ξέρει καν να πάρει ευλογία (σφίγγει το χέρι του Βαρθολομαίου). Τι κωμωδία. Θα ήταν αστείο αν αυτή η συνάντηση δεν υποσχόταν νέα ταλαιπωρία για τους πιστούς της UOC».

Έχοντας αποκηρύξει την ενότητα με τη Ρωσική Εκκλησία, η κορυφή του UOC συνεχίζει να παραμένει σιωπηλή. «Πρόδωσαν τους πάντες και παρακολουθούν σιωπηλά πώς το κοπάδι που πρόδωσαν στέλνεται στη σφαγή. », δήλωσε ο δημοσιογράφος Alexander Voznesensky.

Ο τ. γραμματέας της επισκοπής της Οδησσού Andrey Novikov, ο οποίος έφυγε για τη Ρωσική Ομοσπονδία: «Όσοι αποκηρύσσουν τη Μητέρα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον ρωσικό κόσμο στο UOC εκπλήσσονται ταυτόχρονα με την ήττα του ίδιου του UOC την κατάληψη της Λαύρας. 

Αυτό δείχνει μόνο τον πρωτογονισμό της σκέψης, την έλλειψη οριζόντων. Αποκηρύσσοντας τους δεσμούς με τη Ρωσία προς όφελος της «ευρωOρθοδοξίας», της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, λαμβάνετε την εκκαθάριση της παραδοσιακής Ορθοδοξίας ως πακέτο, πρόκειται για τη βίαιη καταστροφή της Ορθόδοξης ταυτότητας».

Ο Vadim Novinsky τ. βουλευτής Ουκρανίας επιβεβαιώνει το deal μεταφοράς της Λαύρας Κιέβου-Pechersk σε ξένη δικαιοδοσία:

«Η ευθύνη για ό,τι συμβαίνει ανήκει πρωτίστως στην ανώτατη ηγεσία της χώρας και στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος θέλει να πάρει τη Λαύρα ως σταυροπηγιακό μοναστήρι. Δηλαδή, σχεδιάζεται να εγκατασταθεί ξένη δικαιοδοσία στη Λαύρα και οι ουκρανικές αρχές είναι έτοιμες. 

Το θέμα αυτό έχει ήδη εξεταστεί από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Είναι τυχαίο που η εντατικοποίηση της κατάληψη της Λαύρας ξεκίνησε την παραμονή της συνάντησης του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;»

ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ! Ο Βαρθολομαίος θρόνιασε την ”μεγάλη πόρνη” της Αποκάλυψης, τον Αβάπτιστο Ζελένσκι, μακελάρη και Διώκτη Ορθοδόξων στο Δεσποτικό Θρόνο στον Πατριαρχικό Ναό με στρατιωτική περιβολή. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.. ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ. Ο Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά και ο Ζελένσκι στο Πατριαρχείο. Βαρθολομαίε ολοκλήρωσες! ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ




ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ! Ο Βαρθολομαίος θρόνιασε την ”μεγάλη πόρνη” της Αποκάλυψης, μια από τις εικόνες του θηρίου ( ο εξ αποστάσεως) τον Αβάπτιστο Ζελένσκι, μακελάρη και Διώκτη Ορθοδόξων στο Δεσποτικό Θρόνο στον Πατριαρχικό Ναό με στρατιωτική περιβολή. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.. ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ

Ο Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά και ο Ζελένσκι στο Πατριαρχείο. Βαρθολομαίε ολοκλήρωσες


Τον Πρόεδρο της Ουκρανίας υποδέχτηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Στο Φανάρι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Ουκρανός Πρόεδρος, Ζελένσκι ο οποίος είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο. 

Ο Ουκρανός πρόεδρος προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου συνοδευόμενος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ο Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά και ο Ζελένσκι στο Πατριαρχείο. 

Βαρθολομαίε ολοκλήρωσες


Ο Βαρθολομαίος έβαλε στο δεσποτικό θρόνο τον βέβηλο Ζελένσκι… την προσωποποίηση της απόλυτης διαφθοράς τον μακελάρη Ορθόδοξου αίματος τον Διώκτη Ορθόδοξων πιστών Εκκλησιών μονών επισκόπων… 

 Υπάρχουν πλήθος δημοσιεύματα ότι ο Ζελένσκι είναι αβάπτιστος. Πως τον θρονιάζεις στην πιο ιερή θέση; Πως θρονιάζεις την Αποκαλυπτική «μεγάλη πόρνη» στο ιερό; Βεβήλωση ιερών ιεροσυλία..

τι δουλειά έχει η ουκρανική στρατιωτική στολή στο δεσποτικό θρόνο της Κνσταντινούπολης;

To Fanari σήμερα κήρυξε ιερό πόλεμο στα εκατομμύρια Σλάβους Ορθοδόξους

και στον ελληνισμό στην ιστορία του θεσμού

εμπλέκει επικίνδυνα την πολιτική με την Εκκλησία

το βάρος θα κληθεί να το σηκώσει ο Ελληνισμός ..

έβαλε το γελωτοποιό στο δεσποτικό θρόνο διαπομπεύουν τα πάντα ούτε ιερό ούτε όσιο.

Ο Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά και ο Ζελένσκι στο Πατριαρχείο. 

Βαρθολομαίε ολοκλήρωσες 

Έρχεται μεγάλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ…



Το κλιπ του Volodymyr Zelensky που χορεύει με ψηλά τακούνια, που ξαναεμφανίστηκε, γίνεται viral.


τα τραγοπόδαρα ψηλά τακούνια και η ναζιστική μπότα πάτησαν το ΦΑΝΑΡΙ …

Ανάρτηση στο twitter τoυ Zelensky:


”Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης.

Ευχαριστώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την πνευματική υποστήριξη της Ουκρανίας και των Ουκρανών, για τις προσευχές για ειρήνη για ολόκληρη τη γη μας, για όλο τον λαό μας.”

Ο Ζελένσκι αποβλήθηκε από τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-CELAC μετά την αντίθεση της Λατινικής Αμερικής. Εμείς δώσαμε και Θρονί ψηλό στα Ψηλά Τακούνια

Eλλληνικά εκκλησιαστικά sites επιχειρούν να καλύψουν Βαρθολομαίο γράφοντας ότι ο Ζελένσκι απλώς ξεναγήθηκε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Τους διαψεύδει ο ίδιος Ζελένσκι γράφοντας ότι παραβρέθηκε σε ”Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης.”

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
Συνεχίζει τις αναρτήσεις ο Ζελένσκι: ”Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Συζητήσαμε την εφαρμογή της φόρμουλας ειρήνης και την επιστροφή των παιδιών που απελάθηκαν από τους κατακτητές και τα οποία θα πρέπει να στείλουμε πίσω στους γονείς τους στην Ουκρανία….”.

Ποιά είναι η αλήθεια. Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Ένωση αποκαλύπτει δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής (Arte tv Αυγ.2019) Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!




ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ trafficking παιδιών είναι καθεστώς!!

H Ουκρανία υπό το καθεστώς του Κιέβου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διακίνηση και εμπορία παιδιών. Ένα στα 10 παιδιά που διακινούνται και είναι εμπορεύσιμα παγκοσμίως προέρχονται από την Ουκρανία σύμφωνα με παραγωγή από το γαλλικό κανάλι ARTE. 

Η Αγγελική Λιτβινένκο είναι επικεφαλής ενός κέντρου για θύματα εκμετάλλευσης συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ. Μέσα στον τομέα που παρακολουθεί 40 ανήλικοι πουλήθηκαν σε ντόπιους Ουκρανούς πολιτικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση.”





10 σχόλια:

  1. βοθρολομεος η λερα του φαναριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΕ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ,ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΞΙΟΣ !!!! ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ !!! Έρχεται γερό Θείο ράπισμα.. Θα σε καταπιεί η γη ή θα αρνηθεί να σε δεχτεί στα σπλάχνα της; Εάν αυτά δεν είναι χρονιά αποστασίας και έλευσης αντιχρίστου τότε τι είναι; ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ για την Ορθοδοξία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει το επόμενο αληθινό και προφητικό αλλά φοβερό όραμα, που είδε ένας ιερομόναχος στην Ελλάδα:

    Το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως θα πνιγεί μέσα στο αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμενόμενο με όσα αντίχριστα πράττει. Εντεταλμένος...

      Διαγραφή
  5. Το Δικαιον τωρα, εαν παραδοθει η Λαυρα του Κιεβου ειναι να παραδοθει το Ιεροσολυμων στους αραβοφωνους ορθοδοξους και το αλεξανδρειας στους αφρικανους ορθοδοξους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑΔΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΡΟΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΚΦΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΕΙΨΗ Ή ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕΙ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΜΑΊΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ,ΚΑΘΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 1204 ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ 1453 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ.
    ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΚΙΝΗΜΑΤΑ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΡΙΖΟΜΟΥΣ
    1896,1912,1922,1041,1945-49 ,1955,1960,1967,1974,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ
    ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ .
    ΜΕ ΑΝΤΙΝΑΤΒΙΣΤΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
    ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΊΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο χεράκι θα αγιάσει αφαιρώντας τη ζωή από τους οικουμενιστές που μας οδηγούν να πιστεύουμε σε αλλότριους "θεούς", όπως κάποτε του Προφήτη Ηλία που φόνευσε τους ιερείς του Βάαλ;

    Ακούστε το μακαριστό ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ από το 49.25' του παρακάτω βίντεο να το λέει στο ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ ΙΓ5' και ΙΗ20' "ΠΟΤΕ (όχι απλώς επιτρέπεται, αλλά) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ"

    http://www.youtube.com/watch?v=tJu8k4ltJmk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εθελοτυφλία τους (και όχι αθεΐα) αναγκάζει το Χριστό να ξανά - αποκαλυφθεί, ενώ αποκαλύφθηκε πριν από 2000 χρόνια. Η Αγάπη Του δεν έχει όρια, όπως και το δικό τους μίσος για την Αλήθεια!!!

      Διαγραφή
    2. Στα χρόνια που προσκυνούσαν το Βάαλ μπορούμε να πούμε ότι είχαν μια δικαιολογία διότι δεν είχε αποκαλυφθεί ο Χριστός, αν και ο Προφήτης Ηλίας προσέλκυσε με την προσευχή του φωτιά από τον Ουρανό για το θυσιαστήριο, πείθοντας ότι ο δικός του Θεός είναι ο αληθινός. Οι οικουμενιστές όμως (μιλάω βέβαια γι' αυτούς που υποτίθεται ότι υπηρετούν τον Ύψιστο) έχουν περιέλθει στο επίπεδο της εσχάτης προδοσίας.

      Και σταματώ εδώ, διότι αφού τους ανέχεται ακόμα ο Κύριος, πρέπει κι εμείς να κάνουμε υπομονή. Και κυρίως να μετανοήσουμε. Να μετανοούμε καθημερινά. Διότι αυτοί αντικατοπτρίζουν τη δική μας αποστασία και πνευματική κατάντια.

      Διαγραφή