Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ»;

ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ«THE GOOD CLUB»  ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009   ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ BILL GATES 

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Michel Chossudovsky, 
Global Research 3 Οκτωβρίου 2023


Για περισσότερα από δέκα χρόνια, πραγματοποιούνται συναντήσεις από δισεκατομμυριούχους που περιγράφονται ως φιλάνθρωποι για τη μείωση του μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού με αποκορύφωμα την κρίση COVID 2020-2022.

Οι πρόσφατες εξελίξεις υποδηλώνουν ότι η «μείωση του πληθυσμού» αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των λεγόμενων εντολών COVID, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών κλειδώματος και του «εμβολίου» mRNA.

Flash back στο 2009. Σύμφωνα με την Wall Street Journal: «Οι δισεκατομμυριούχοι προσπαθούν να συρρικνώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό».

Τον Μάιο του 2009, οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Rockefeller στο Μανχάταν.

Αυτή η μυστική συγκέντρωση χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates. Αποκαλούσαν τους εαυτούς τους «Η Καλή Λέσχη».

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο αείμνηστος David Rockefeller, ο Warren Buffett, ο George Soros, ο Michael Bloomberg, ο Ted Turner, η Oprah Winfrey και πολλοί άλλοι.

Τον Μάιο του 2009, η WSJ καθώς και οι Sunday Times ανέφεραν: (John Harlow, Λος Άντζελες) ότι


«Μερικοί από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν κρυφά για να εξετάσουν πώς ο πλούτος τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να επιβραδύνει την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού και να επιταχύνει τις βελτιώσεις στην υγεία και την εκπαίδευση».

Η έμφαση δεν δόθηκε στην αύξηση του πληθυσμού (π.χ. Planned Parenthood) αλλά στην «ερήμωση», δηλαδή στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Sunday Times:


Οι φιλάνθρωποι που συμμετείχαν σε σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του Bill Gates, συνιδρυτή της Microsoft, συζήτησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ξεπεράσουν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή.

...

Η Stacy Palmer, συντάκτρια του Chronicle of Philanthropy, δήλωσε ότι η σύνοδος κορυφής ήταν άνευ προηγουμένου. «Το μάθαμε μόνο αργότερα, τυχαία. Κανονικά αυτοί οι άνθρωποι είναι ευτυχείς να λένε καλούς σκοπούς, αλλά αυτό είναι διαφορετικό – ίσως επειδή δεν θέλουν να θεωρούνται ως παγκόσμια κλίκα», είπε.

Ένας άλλος επισκέπτης είπε ότι δεν υπήρχε «τίποτα τόσο ακατέργαστο όσο μια ψήφος», αλλά προέκυψε συναίνεση ότι θα υποστηρίξουν μια στρατηγική στην οποία η αύξηση του πληθυσμού θα αντιμετωπιστεί ως δυνητικά καταστροφική περιβαλλοντική, κοινωνική και βιομηχανική απειλή.

«Αυτό είναι κάτι τόσο εφιαλτικό που όλοι σε αυτή την ομάδα συμφώνησαν ότι χρειάζεται απαντήσεις μεγάλου εγκεφάλου», είπε ο επισκέπτης. ...

Γιατί όλη αυτή η μυστικότητα; «Ήθελαν να μιλούν πλούσιοι στους πλούσιους χωρίς να ανησυχούν ότι οτιδήποτε έλεγαν θα κατέληγε στις εφημερίδες, παρουσιάζοντάς τους ως μια εναλλακτική παγκόσμια κυβέρνηση», είπε. (Κυριακάτικη Times)
Συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού
Οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης σχετικά με τη μυστική συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2009 επικεντρώθηκαν στη δέσμευση του "The Good Club" να "επιβραδύνει" την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το "Shrink the World Population" (το άρθρο της WSJ) πηγαίνει πέρα από την Planned Parenthood που συνίσταται στη "Μείωση της Αύξησης του Παγκόσμιου Πληθυσμού". Συνίσταται στην «μείωση του πληθυσμού», δηλαδή στη μείωση του απόλυτου μεγέθους του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία τελικά απαιτεί τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων (που θα περιλαμβάνει μειωμένη γονιμότητα) σε συνδυασμό με σημαντική αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας.

Μυστική συνάντηση: Στο αποκορύφωμα της πανδημίας H1N1
Στις 25 Απριλίου 2009, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) με επικεφαλής τη Margaret Chan κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος (PHEIC). Και μερικές εβδομάδες αργότερα, το "Good Club" συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη στο αποκορύφωμα της πανδημίας γρίπης των χοίρων H1N1, η οποία αποδείχθηκε απάτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αρχή της κρίσης H1N1 τον Απρίλιο του 2009, ο καθηγητής Neil Ferguson του Imperial College του Λονδίνου συμβούλευε τον Bill Gates και τον ΠΟΥ: «Το 40% των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να μολυνθεί [με τον ιό H1N1] μέσα στους επόμενους έξι μήνες εάν η χώρα χτυπηθεί από πανδημία».

Σας ακούγεται οικείο; Αυτός ήταν ο ίδιος Neil Ferguson (που υποστηρίχθηκε γενναιόδωρα από το Ίδρυμα Gates) που σχεδίασε το μοντέλο κλειδώματος του κορονοϊού (κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου 2020). Όπως θυμόμαστε, εκείνο το μαθηματικό μοντέλο του Μαρτίου 2020 βασίστηκε σε «προβλέψεις» 600.000 θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και τώρα (καλοκαίρι-φθινόπωρο 2021) ένα τρίτο έγκυρο «μαθηματικό μοντέλο» από τον ίδιο «επιστήμονα» (Φέργκιουσον) διατυπώθηκε για να δικαιολογήσει ένα «Τέταρτο Κύμα Lockdown».
Σώζοντας ζωές για να επιτευχθεί η «μείωση του πληθυσμού»
Εξετάστηκε το ενδεχόμενο απόλυτης «μείωσης» του παγκόσμιου πληθυσμού σε εκείνη τη μυστική συνάντηση του Μαΐου του 2009;

Λίγους μήνες αργότερα, ο Bill Gates στην παρουσίασή του στο TED (Φεβρουάριος 2010) σχετικά με τον εμβολιασμό, επιβεβαίωσε τα εξής:


«Και αν κάνουμε πραγματικά καλή δουλειά στα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να μειώσουμε αυτόν [τον παγκόσμιο πληθυσμό] κατά 10 ή 15 τοις εκατό».

Σύμφωνα με τη δήλωση του Γκέιτς, αυτό θα αντιπροσώπευε μια απόλυτη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού (2010) της τάξης των 680 εκατομμυρίων σε 1,02 δισεκατομμύρια.


TED Talk [transcript link]



[Στις 04:21]

Η ίδια ομάδα δισεκατομμυριούχων που συναντήθηκαν στο μυστικό χώρο του Μαΐου του 2009 στο Πανεπιστήμιο Rockefeller στο Μανχάταν, συμμετείχαν ενεργά από την αρχή της κρίσης COVID στο σχεδιασμό των πολιτικών κλειδώματος που εφαρμόζονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου mRNA και της «Μεγάλης Επαναφοράς» του WEF.

Το εμβόλιο mRNA δεν είναι έργο ενός διακυβερνητικού οργάνου του ΟΗΕ (ΠΟΥ) για λογαριασμό των κρατών μελών του ΟΗΕ: Είναι ιδιωτική πρωτοβουλία. Οι ελίτ των δισεκατομμυριούχων που χρηματοδοτούν και επιβάλλουν το έργο εμβολίου COVID παγκοσμίως είναι ευγονιστές αφοσιωμένοι στην ερήμωση.





 

1 σχόλιο:

  1. Αν βρεθεί κανα ανθρωπάκι να κάνει κανένα φόνο, το διαπομπεύουν όλα τα κανάλια. Στους χρηματοδότες τους όμως που θέλουν να συρρικνώσουν την ανθρωπότητα κάθονται στα τέσσερα ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή