Κυριακή 11 Μαΐου 2025

Η "ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ" ΤΡΑΜΠΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ (Ν.Δ. ΚΑΡΟΥΖΟΣ: «ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ»)

Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ… ΩΣ ΠΑΠΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΙΝΔΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ) ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...



Ο Τραμπ μετά την εκλογή του ως… πάπας έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά στο ν αποκαταστήσει ως Μεσσίας την ειρήνη στη γη..Τριπλός στόχος 3 στα 3 στα 3 ενεργά μέτωπα

Ινδίας Πακιστάν

Ρωσίας Ουκρανίας

Ισραήλ Γάζας και κατ επέκταση Ιράν.

Γι αυτό κι ανέλαβε πρωτοβουλίες.

Πριν από λίγο ήδη πέτυχε τον έναν.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε άμεση ανακωχή μεταξύ Ινδίας Πακιστάν που πιστοποίησαν οι 2 πλευρές και θα τεθεί από σήμερα 5 το απόγευμα.

Έστειλε τους Ευρωπαίους παραγιούς του της Ψωροευρώπης (διευθύνοντες Γαλλίας,Γερμανίας,Αγγλίας,Πολωνίας) στο Ζελένκσι να μεταφέρουν από εκεί μήνυμα στη Ρωσία για άμεση απρουπόθετη εκεχειρία 30 ημερών από αύριο Δευτέρα.

Πηγές αναφέρουν ότι από το Ριάντ όπου θα μεταβεί ο Τραμπ θ ανακοινώσει ότι οι ΗΠΑ θ αναγνωρίσουν κράτος της Παλαιστίνης για να σύρει από τη μια το Ισραήλ σε διευθέτηση με αντίπαλο και από την άλλη να δελεάσει κι άλλες χώρες του Κόλπου να ενταχθούν στη συμφωνία του αιώνα στις συμφωνίες του Αβραάμ κι εξομάλυνση σχέσεων τους με Ισραήλ. Στο ίδιο πλαίσιο οι ΗΠΑ έφθασαν να διαπραγματευθούν ως και με Χούθι το μακρύ χέρι του Ιράν στην περιοχή.

Πιθανόν ο πόλεμος των 2 ημερών Ινδίας Πακιστάν ήταν μια ελεγχόμενη έκρηξη για να αποκτήσει αξιοπιστία ειρηνοποιού ο Τραμπ και έτσι να παρασύρει σε εκεχειρία και τις άλλες αντιμαχόμενες δυνάμεις.

Όλα αυτά μετά την εκλογή του πρώτου Αμερικανού πάπα στην ιστορία που την είχε προ-ανακοινώσει ο Τραμπ ενώ είχε δηλώσει ότι ήθελε να γίνει πάπας..ο πάπας Λέων 14ος ……είναι αντ’ αυτού.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου