Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ     ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΑΠΟ

ΤΗΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ

Στα mails των Σπιθών κυκλοφορεί
από χθές βράδυ η ακόλουθη
Ανακοίνωση Παραίτησης

Μετά την ανάρτηση στο επίσημο Site, τού κειμένου με τίτλο
«ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» του.κ. Μίκη θεοδωράκη, σήμερα το πρωϊ, με το
οποίο μου υπεδειχθη ουσιαστικά η παραίτησή μου, απο την θέση τού υπευθύνου τών οργανώσεων, τον επισκέφθηκα και την υπέβαλα προφορικά.


Τον ευχαρίστησα για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε, και τον διαβεβαίωσα οτι θα συνεχίζω να στηρίζω με την ίδια θέρμη την πατριωτική του προσπάθεια.

Δηλώνω, όμως, οτι στόχος τής ανάμειξής μου στην Κίνηση Ανεξαρτήτων
Πολιτών δεν ήταν ο τρόπος οργάνωσής της, αλλά η ενσωμάτωση στούς σκοπούς της συμμετοχικών και αμεσοδημο κρατικών θεσμών για την εκθεμελίων αλλαγή του Συντάγματός μας, τούς οποίους ήδη είχα δημοσιεύσει.

Ως εκ τούτου δεν υπήρξε θέμα διάστασης απόψεων με τον ίδιο για τον
τρόπο οργάνωσης ενος ισχυρού Κινήματος με δομημένες και στενά συνεργαζόμενες οργανώσεις πολιτών, οι οποίες θα είχαν την δυνατότητα να συγκρουστούν με το σκληρό κατεστημένο.


Οι διαφωνίες προέκυψαν με τους κ.κ. Σ. Ληναίο, Γ. Καραμπελιά και Δ. Καζάκη, τόσον όσον αφορά στην απόδοση τιμών στο πρόσωπο τού κ. Θεοδωράκη, όσον και στην κεντρική καταγραφή όλων τών σπιθιστών, η οποία θα διευκόλυνε, αν επιτυγχανόταν, την άμεση, μεταξύ όλων μας, επικοινωνία, και θα δυσκόλευε την επιτευξη άλλων ιδιοτελών επιδιώξεων.


Εύχομαι οι νέες οδηγίες να συντελέσουν στην ισχυροποίηση της Κίνησης .
Προσωπικά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, μαζί με τούς πολλούς παληούς και νέους φίλους στο Σπίθα-Πολιτιζω, για ένα καινούργιο Σύνταγμα με θεσμούς πραγματικής Λαϊκής Κυριαρχίας, οπως αυτούς που επισυνάπτω σ αυτήν την ανακοίνωσή μου και είναι ανηρτημένοι στο http://www.politizo.gr/

Ευχαριστώ θερμά, όλους τούς Σπιθιστές, για την μέχρι σήμερα συνεργασία
μας και υπόσχομαι οτι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και πατριωτική αναγέννηση.

Γιάννης Γ. Δημητροκάλλης


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Έφυγε ο προφανής, προωθούνται οι ...αφανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου