Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

7 ΔΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Επτά Δισεκατομμύρια
για βουλευτές και δικαστικούς από 2010-12
και ο υπόλοιπος λαός στη φτώχεια!Η Παράταξή μας είναι η πρώτη που φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από το 2010 μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του.

Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται ,γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους.

Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθ' ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν).

Από το site της "Κοινωνίας"

1 σχόλιο:

  1. Το έγγραφο μιλάει για συνταξιοδοτούμενα άτομα από το Δημόσιο, άρα θα συμπεριλαμβάνει όλα τα συνταξιοδοτημένα ρεμάλια του Δημοσίου.
    Αλλιώς πες μας σε τι ακριβώς αντιστοιχούν οι κωδικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή