Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ
ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ
Φτάνει να δούμε τους μασονικούς  βαθμούς για να αντιληφθούμε πόσο ξένη είναι αυτή η οργάνωση (δαιμονική αίρεση) με την Ελλάδα και τα ιδεώδη της:

 Πρώτη Τάξη:

1ος Βαθμός: Μαθητής

2ος Βαθμός: Εταίρος

3ος Βαθμός: ΔιδάσκαλοςΔεύτερη Τάξη:

4ος Βαθμός: Μυστικός Διδάσκαλος

5ος Βαθμός: Τέλειος Διδάσκαλος

6ος Βαθμός: Γραμματεύς εξ Απορρήτων

7ος Βαθμός: Έφορος και Δικαστής

8ος Βαθμός: Επόπτης Οικοδομών

9ος Βαθμός: Διδάσκαλος Εκλεκτός των 9

10ος Βαθμός: Έξοχος Εκλεκτός των 15

11ος Βαθμός: Υπέρτατος Εκλεκτός των 12

12ος Βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος Αρχιτέκτων

13ος Βαθμός: Ιππότης της Βασιλικής Άψίδος

14ος Βαθμός: Μέγας Εκλεκτός, Τέλευς και Υπέρτατος Τέκτων

Τρίτη Τάξη

15ος Βαθμός: Ιππότης Ανατολής ή τον Ξίφους

16ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Ιερουσαλήμ
Τέταρτη Τάξη

17ος Βαθμός Ιππότης Ανατολής και Λύσεως

18ος Βαθμός: Πρίγκηψ Ροδόσταυρος, Ιππότης του Αετού και του Πελεκάνος

Πέμπτη Τάξη

19ος Βαθμός: Μέγας Ποντίφηξ

20ος Βαθμός: Μέγας Διδάσκαλος των Συμβολικών Στοών

21ος Βαθμός: Νωαχίτης ή Πρώσσος Ιππότης

22ος Βαθμός: Ιππότης Βασιλικού Πελέκεως ή Πρίγκηψ του Λιβάνου

23ος Βαθμός: Αρχηγός της Σκηνής

24ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Σκηνής

25ος Βαθμός: Ιππότης του Χαλκού Όφεως

26ος Βαθμός: Πρίγκηψ της Χάριτος

27ος Βαθμός: Ιππότης Ταξιάρχης του Ναού

28ος Βαθμός: Ιππότης του Ήλιου.

29ος Βαθμός: Σκώτος Ιππότης του Αγ. Ανδρέου

30ος Βαθμός: Ιππότης, Ιππότης του Λευκού και Μέλανος Αετού


Έκτη Τάξη:

31ος Βαθμός: Μέγας Επιθεωρητής Ταξιάρχης δικαστής

32ος Βαθμός: Υπέρτατος Πρίγκηψ του Βασιλικού Μυστικού

Έβδομη Τάξη:

33ος Βαθμός: Ύπατος Μέγας Γενικός Επιθεωρητής.


Παρακολουθήστε τώρα και την τελετή της μυήσεως στην μασονία για να δείτε την σιωνιστική της προέλευση την παντελώς ξένη πρός τις αξίες του Ελληνισμού: «Κύριε, το ξίφος, ου την αιχμήν αισθάνεσθε, εξεικονίζει τας τύψεις του συνειδότος, αίτινες θα εσπάραττον την καρδίαν σας, αν ποτέ εγίνεσθο επίορκος προς την Εταιρίαν εις ην ζητείτε να εισέλθητε».

Μπροστά στην πόρτα της Στοάς, ανυπόδητος, χωρίς σακάκι, με ξεκούμπωτο το πουκάμισο, χωρίς γραβάτα και μ' ένα ξίφος στο στήθος, ενώ τα μάτια μου ήταν δεμένα, έγινα δεκτός στη μασονία. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία.
Η μύηση στον πρώτο μασονικό βαθμό, του Μαθητή. Ο Σεβάσμιος και οι δύο Επόπτες απήγγειλαν τα λόγια της μυήσεως. Χτυπούσαν τα ξύλινα σφυριά τους. άβουλος ακολούθησα την πορεία μέσα στο σκοτάδι. Με οδηγούσε ένας αόρατος συμπαραστάτης, πού υπάκουε στις εντολές του Σεβάσμιου.


Έκανα γύρους με φωτιές, ήπια πικρό και γλυκό νερό, ένιωσα απειλητικά ξίφη, πέρασα εμπόδια. Και στο τέλος, υποχρεώθηκα να κάνω την επίσημη διαβεβαίωση του τέκτονα λέγοντας:

«Εγώ ο Β.Λ. οικεία και ελευθέρα βουλήσει, ενώπιον του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος και της Σεπτής ταύτης ομηγύρεως των τεκτόνων, επί του γνώμονος και του διαβήτου, εμβλημάτων της συνειδήσεως, της ευθύτητος και του δικαίου, επί του ξίφους, συμβόλου τιμής, και επί της Βίβλου του Νόμου, υπισχνούμαι επισήμως και ειλικρινώς, και ορκίζομαι να μην αποκαλύψω ποτέ τι περί των τεκτονικών μυστηρίων, όσα θέλετε μοι εμπιστευθήτε ειμή εις τακτικόν και αγαθόν τέκτονα ή εις Στοάν κανονικώς συγκεκροτημένην.

Υπόσχομαι ωσαύτως τοις εμοίς Αδελφοίς, αγάπην και άρωγήν εν ταις ανάγκαις αυτών. Υπόσχομαι προς τούτοις πίστιν και υπακοήν εις τα Μεγάλα Συντάγματα του Τεκτονισμού, εις το Σύνταγμα και τον Γενικόν Κανονισμόν της Μεγάλης Στοάς ως και τον ειδικόν κανονισμόν και τα ψηφίσματα της Σεπτής ταύτης Στοάς. Έστω η μνήμη μου αποτρόπαιος, εάν ποτέ παραβώ τον όρκον μου».

Όταν άνοιξα τα μάτια κι όταν είδα τη Στοά αντίκρισα μερικούς κυρίους με ποδιές και ξίφη. Από τότε μπήκα στη μασονική διαδικασία, για να καταλάβω αργότερα ότι:

-Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ζωή του τόπου ελέγχεται από μασόνους.

-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του τεκτονισμού είναι μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Φορολογικών Δικαστηρίων.

-ΜΑΣΟΝΟΙ έχουν διεισδύσει σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες και τα μέσα ενημερώσεως.

Ο George Washington με τα τεκτονικά εμβλήματα.


Μπορεί η Αμερική (που είναι σιωνιστική από τα γεννοφάσκια της) να είναι η μεγάλη πατρίδα της μασονίας, ευθέως έλκουσα τα πρωτεία από την μητέρα Σκωτική Στοά, αλλά η Ελλάδα ουδεμία σχέση έχει με την ιστορία του τεκτονισμού και η λειτουργία των εδώ μασονικών στοών είναι κατά πάντα εισαγόμενη!!!

Η νεοεποχίτικη Wikipedia γράφει:
" Ο Τεκτονισμός εισήλθε στον ελληνικό χώρο από τα Επτάνησα, την εποχή που ήταν υπό γαλλική και αγγλική κατοχή, και συγκεκριμένα από τις νήσους Κέρκυρα και Ζάκυνθο τις οποίες οι πολέμιοι της οργάνωσης αποκαλούν έως σήμερα «κερκόπορτες» του Μασονισμού."

Επομένως έχουμε κάθε λόγο να ζητάμε να φύγουν οι μασονικές στοές κι οι μασόνοι απ΄την Ελλάδα, αφού η μασονία είναι εκτός των άλλων ο πνευματικός και συνεκτικός βραχίονας της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) που επιτίθεται στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία.

Πρέπει να δώσουμε τον υπερ πάντων αγώνα με αιχμή του δόρατος την άρνηση της κάρτας του πολίτη, που αποτελεί την ηλεκτρονική φυλακή  στην οποία επιχειρούν να μας φυλακίσουν, αλλά και παράλληλα να αντιδράσουμε σε όλες τις εκφάνσεις της σκοτεινής τους δολοπλοκίας (αλλοίωση της ιστορίας, codex alimentarius, αλλοίωση του εθνικού πληθυσμού κ.α.), που έχουν σαν στόχο την υποδούλωση και τον έλεγχο των λαών, υπο την παγκόσμια διακυβέρνηση,
δηλαδή την παγκόσμια δικτατορία τους!

1 σχόλιο:

 1. Αγαπητέ κύριε,
  Ως τέκτων σας γνωστοποιώ ότι το κείμενο σας δεν έχει βάση αλήθειας και προφανώς έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης γιατί θεωρώ ότι το κίνητρο σας, όσο και η αγάπη σας για τη πατρίδα μας είναι δεδομένη.
  Ερευνήστε κύριε τα περί τεκτονισμού και με έκπληξη σας θα ανακαλύψετε πόσο αρχαία, πόσο Ελληνικά και πόσο συνυφασμένα με την Ελλάδα είναι. Ερευνήστε και δείτε το τι οφείλει η Ελλάδα στους τέκτονες της κατά τη πρόσφατη της ιστορία, όπως ο Κολοκοτρώνης, οι φιλικοί, ο Καποδίστριας, ο Βενιζέλος, ο Μελάς, ο Καραμανλής ,πολλοί από τους πρώην βασιλείς μας, προέδρους, ήρωες πολέμων .... και άλλοι πολλοί. Ερευνήστε το τι ήταν ο Ελληνικός διαφωτισμός και σας παρακαλώ ερευνήστε το ρόλο των Ελλήνων τεκτόνων στη διάδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
  Δεν σας υποδεικνύω την αλήθεια, δεν υποστηρίζω τίποτα, παρά μόνο σας προτρέπω να ερευνήσετε. Επίσης προς βοήθεια σας να σας δηλώσω ότι Τεκτονισμός είναι μόνο ο «Αρχαίος, Ελεύθερος και αποδεδεγμένος Ελευθεροτεκτονισμός» όλες οι άλλες οργανώσεις είναι κακέκτυπα επικίνδυνα παραμάγαζα αμύητων που αυτό-προσδιορίζονται Τέκτονες και φυσικά δεν κατέχουν ούτε γνωρίζουν τίποτε από το περιεχόμενο του Ελευθεροτεκτονισμού, ενός συστήματος που είναι η φυσική συνέχεια των Ορφικών, Ελευσίνιων και αρχαίων Αιγυπτιακών (δηλαδή Ελληνικών) μυστηρίων, ενός πυρήνα ανθρώπων ελεύθερων έτοιμων να δώσουν τα πάντα στον συνάνθρωπο τους και τη πατρίδα μας αλλάζοντας τη ροή της ιστορίας, όταν η ιστορική στιγμή το απαιτήσει.
  Με τιμή,
  Α.Α.

  ΑπάντησηΔιαγραφή