Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΜΑRFIN ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ 
(ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ)
ΣΤΗΝ MARFIN ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ) ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύει κανείς ότι με μερικές μολότοφ μπορεί να κάηκε η Μαρφίν και οι τέσσερις ψυχές. Την Μαρφίν την έκαψαν με βόμβα λευκού φωσφόρου αυτοί που ήθελαν θύματα στην μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά του μνημονίου και του ΔΝΤ.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕEKΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ
ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑRFIN ΠΑΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙ
ΠΩΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ


Άλλωστε έτσι εξηγείται το ότι ο ηρωϊκός υπάλληλος Επαμεινώνδας Τσακάλης (που δεν είναι ο φαινόμενος στην φωτογραφία) ενώ άδειασε τέσσερις πυροσβεστήρες δεν κατόρθωσε να την σβήσει!!!


Και Ναπάλμ να είχαν ρίξει η φωτιά θα έσβηνε!
Μόνο η βόμβα φωσφόρου δεν σβήνει!!!

Το ερώτημα που τίθεται είναι:
Ποιοί διαθέτουν βόμβες λευκού φωσφόρου;

Απάντηση:

Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού και συγκεκριμένα οι ΟΥΚ και οι ΛΟΚ και αυτές περιορισμένες και αριθμημένες, ώστε να μήν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε μία χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό!!!

Και φυσικά οι μυστικές υπηρεσίες...


Άρα λοιπόν εάν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο διευθυντής του ΙΑΝΟΥ είπε πώς αυτοί που μπήκαν στο βιβλιοπωλείο πρίν από τον εμπρησμό στην ΜΑRFIN

ήταν επαγγελματίες εφοδιασμένοι με συγχρονα υλικά
και μιλούσαν ελληνικά με ξενη προφορά
καταλαβαίνουμε εύκολα ποιών ήταν όργανα
οι συγκεκριμένοι εμπρηστές.


Άλλωστε μόνον η ΠΤΕ (Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία) είχε συμφέρον να υπάρξουν θύματα στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2010 ώστε να τρομοκρατηθεί ο λαός και να μην ξαναβγεί απ΄το καβούκι  του να διαδηλώσει εναντίον της (υπαλλήλου της) κυβέρνησης και του ΔΝΤ !!!


Και μόνο αυτή διαθέτει και χρησιμοποιεί βόμβες φωσφόρου!
Μην ξεχνάμε δε ότι οι υπάλληλοί της παπαγάλοι δημοσιογράφοι ενώ απεργούσαν (!!!) υποτίθεται εναντίον αυτών των μέτρων που προπαγάνδιζαν νυχθημερόν ως αναγκαία, μόλις έγινε ο εμπρησμός και δολοφονήθηκαν οι τέσσερις, βγήκαν σαν τους γυμνοσάλιαγκες και φόβιζαν το λαό, προβάλλοντας τα θύματα λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτά θα συμβαίνουν αν συνεχιστούν οι διαδηλώσεις.

Και σαν να μην έφταναν οι παπαγάλοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι με δύο Μολότωφ από αντεξουσιαστές έγινε το κακό, έρχεται και η κομαντατούρ της ΠΤΕ το  υπουργείο προστασίας του τραπεζίτη να ανακοινώσει (εντελώς τυχαία λίγες μέρες πρίν την επέτειο του εμπρησμού) την σύλληψη δύο αντεξουσιαστών(!) και ενός αλλοδαπού
από τριτοκοσμική χώρα(!!!)

Η θεατρική παράσταση συνεχίζεται και...έχει απ΄όλα!!!  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου