Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Είμαστε αποφασισμένοι… Ώρα να φύγετε!

 
Όλοι εμείς, Έλληνες πολίτες, που από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε μαζί με την πρωτοφανή κοσμοπλημμύρα των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, πιστεύουμε ότι αυτό το γεγονός που ξεκίνησε ειρηνικά στις 22 του Μάη είναι η αρχή μιας ιστορικής μάχης που πρέπει να κερδηθεί.

 
Η τεράστια λαϊκή αφύπνιση, το ενωτικό πνεύμα και η αυξανόμενη συμμετοχή του κόσμου έχουν επιβάλει την απονομιμοποίηση της κυβέρνησης, της τρόϊκας, του Μνημονίου, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και όλων των κομματικών και συνδικαλιστικών ηγεσιών που είναι συνυπεύθυνες για την σημερινή κατάντια.

 
Απέναντι στη νεοκατοχική πολιτική που, εκτός από αντισυνταγματική, εξοντωτική για τον λαό και μειοδοτική για την χώρα, είναι και αδιέξοδη, έχει ορθωθεί ένα άλλο όραμα, μια άλλη υπαρξιακή αντίληψη για τις ανθρώπινες σχέσεις, τους πολιτειακούς θεσμούς, το δικαίωμα στην εργασία και τις αξίες της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

 
Ο αγώνας είναι μεγάλος γιατί, αν οι Έλληνες αρνηθούν πρώτοι να γίνουν τα πειραματόζωα των διεθνών τοκογλύφων, τότε από τον ιστορικό αυτό τόπο θα ξεκινήσει η γενικευμένη αντίσταση ενάντια στις δομές της νέας παγκόσμιας δουλοκρατίας.

Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή τη στιγμή που μας έδωσε η ιστορία να την βιώσουμε με όλη μας την ψυχή, αφουγκραζόμενοι την αγωνία του κόσμου, και να την οδηγήσουμε στη νικηφόρα κατάληξη.«Ας κάνουμε τη στιγμή αυτή αιωνιότητα».

Νίκος ΚαζαντζάκηςΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ:

 
Τα εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα και το ξεπούλημα της χώρας

 
Την πληρωμή του απεχθούς χρέους


Την κοινοβουλευτική ολιγαρχία


 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

 
Άρση της βουλευτικής ασυλίας – Τιμωρία των ενόχων

 
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ! 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

 
ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 

4 Ιουνίου 2011
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου