Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΑΡ (ΚΟΥΒΕΛΗΣ):Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)


Η  ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ
ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΤΟΥ

 H μεγάλη απάτη στον αντιμνημονιακό χώρο, είναι η μνημονιακή "Δημοσκοπική Αριστερά" (ο όρος είναι του Τζίμη Πανούση).
Και είναι βέβαιο πως όλοι ξέρουν τί εκπροσωπεί ο Κουβέλης, όμως για τους αμετανόητους μνημονιακούς αποτελεί ένα "αριστερό" άλοθι προκειμένου και να φηφίσουν "αντιμνημονιακά" και να μην προδώσουν το αγαπημένο τους μνημόνιο που "θα συμμαζέψει την Ελλάδα" και "θα φέρει το ίσο στον τόπο του"...Είναι σαφές λοιπόν ότι πολλοί απ΄αυτούς που θέλουν να πλασσάρονται ως αντιμνημονιακοί είναι το ακριβώς αντίθετο και πρώτος απ΄όλους ο Κουβέλης.

O ρόλος που παίζει είναι να καλύπτει δημοσκοπικά τις βαρειές απώλειες του (πάλαι ποτέ) ΠΑΣΟΚ και να μαντρώσει όλους θα ήθελαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και δεν το τολμούν δια την κραυγαλέα του ακροδεξιά προδοτική πολιτική.

Επίσης αποτελεί ίνδαλμα αριστερής αυταπάτης, καθώς θα παρασύρει ή θα επιχειρήσει να παρασύρει κάμποσους ανόητους αριστερούς που θέλουν μια "σοβαρή και υπεύθυνη"αριστερά που να πιστεύει στην ευρωπαϊκή μας προοπτική και να διασφαλίζει την ομαλή συνέχεια του πολιτεύματος (βλέπε του καθεστώτος).

Ο Κουβέλης είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά των τοκογλύφων της ΠΤΕ προκειμένου να μας κρατήσει δεμένους χειροπόδαρα σε ένα ευρώ που το αγοράζουμε πανάκριβα από αυτους, αποδίδοντας τα οφέλη μόνο σ΄αυτούς...


Θέλω να ελπίζω, πως τελικά ο λαός θα αποφύγει, σε μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον, τις προφανείς απάτες όπως ο Κουβέλης αλλά και τις πιό κρυμμένες απάτες όπως το ΚΚΕ, με το οποίο
θα ασχοληθούμε σε προσεχές άρθρο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου