Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΤΑΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ

Σαρωτική πεντακάθαρη νίκη του Β.Πούτιν με 58%!




Με δάκρυα χαράς ο Β. Πούτιν μιλάει σε πλήθος άνω των 100000 ατόμων, μετά την εκλογή του


Σαρωτική νίκη με ποσοστό που αγγίζει το 58% κερδίζει στις εκλογές της Ρωσίας ο προεδρικός υποψήφιος Βλαντιμίρ Πούτιν και όλα δείχνουν ότι ξεκινάει η δεύτερη περίοδος της προεδρίας του ως προέδρου της Ρωσίας. Με καταμετρημένο το 61,2&% των ψήφων όλα δείχνουν πως Β. Πούτιν θα καταφέρει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.




Ειδικότερα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκεντρώνει το 58,3 με 59,3%, ακολουθούμενος από τον ηγέτη των κομμουνιστών Γκενάντι Ζιουγκάνοφ με 17,7 έως 18,2%.

Την πεντάδα των υποψηφίων συμπληρώνουν ο μεγαλοεπιχειρηματίας Μιχαήλ Πρόχοροφ, που συμμετείχε ως αυτοπροταθείς ανεξάρτητος υποψήφιος κι έκανε την έκπληξη των εκλογών καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με 9,2 έως 9,6%.

Ακολουθούν ο υπερεθνικιστής ηγέτης Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, πρόεδρος του Φιλελεύθερου - Δημοκρατικού Κόμματος με 7,4% και ο πρόεδρος της "κεντροαριστερής" "Δίκαιης Ρωσίας" Σεργκέι Μορόνοφ με 4,3%.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής η συμμετοχή στις εκλογές ξεπέρασε το 56%.

Οι εκλογές ήταν υποδειγματικές και δεν παρουσιάστηκαν φαινόμενα όπως αυτά των αμερικανικών εκλογών του 2000 που αποκλείστηκαν στο Μαϊάμι ψηφοφόροι του Αλ Γκορ από τις Κάλπες, με αποτέλεσμα να επικρατήσει σε όλες τις ΗΠΑ, αλλά να χάσει την προεδρία σε μια κλασική συνωμοσία.

Κάποιοι γραφικοί από τα φιλοδυτικά κόμματα μίλησαν για "μετακινήσεις ψηφοφόρων από περιφέρεια σε περιφέρεια με σκοπό να διπλοψηφίσουν ή και να τριπλοψηφίσουν ενώ κάνουν λόγο και για εκφοβισμό ψηφοφόρων" αλλά πόσο λογικό είναι αυτό σε ένα εκλογικό σώμα που φτάνει τα 109 εκατ. ψηφοφόρους; Πόσα πούλμαν χρειάζονται για να αποσπάσει κάποιος π.χ. 60 εκατ. ψήφους στην αχανή Ρωσία;
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου