Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΕΙ.


ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ :
«Τα γεγονότα είναι να ξεκινήσουν...»
Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΥΝΑΣΤΗ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ...

 
Όταν έχουμε μαρτυρίες από αξιόπιστους ανθρώπους που γνωρίζουμε και συνάδουν με το πνεύμα των προφητειών τις καταθέτουμε, με μία επιφύλαξη πάντα για τους χρονικούς προσδιορισμούς. Από τον αγαπητό φίλο Σάββα μάθαμε :


Η Μαρτυρία

«Ο θείος μου πήγε στο Άγιο Όρος στη Μονή ........... (σ.σ. δεν το αναφέρουμε για να μην υποστούν οι μοναχοί τις συνέπειες της αδιακρισίας μας) το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.


Ο Γέροντας που διακόνευε τους επισκέπτες τους είπε πάνω στη συζήτηση ότι "τα γεγονότα είναι να ξεκινήσουν τον Μάιο. Όλα οδηγούν στην εκπλήρωση των προφητειών τον Μάιο. Και θα ξεκινήσει πάρα πολύ μεγάλη πείνα, θα πεθάνει κόσμος από τη πείνα στην Ελλάδα και μετά θα γίνει και η πρόκληση των Τούρκων..." τη συνέχεια τη ξέρουμε...

 
Η Ελλάδα δεν θα έχει σοβαρά προβλήματα από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις αλλά από την πείνα και τους λαθρομετανάστες.

 
Ο θείος μου είναι παντελώς άσχετος με επερχόμενα και προφητείες και από χθες που γύρισε μιλάει μόνο για όσα έμαθε στο Όρος.

Τα παραπάνω δεν τα έγραψα για να σας τρομάξω αλλά είναι μια πληροφορία που έμαθα από πλέον κοντινό μου άτομο και είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι σαν πληροφορία.»


 
Όπως είναι ηλίου φαεινότερο τα πιο σοβαρά προβλήματα σχετικά με την πείνα και τους λαθρομετανάστες θα τα έχουν οι άνθρωποι στις πόλεις. Ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει...

Η παραπάνω μαρτυρία "δένει" και με την άλλη της προηγούμενης εβδομάδας (ΕΔΩ) που έλεγε «...από τις εκλογές και μετά μετράμε αντίστροφα... Θα επέλθει ακυβερνησία...»


...καθώς και με την διαφαινόμενη ημερομηνία εκλογών την 6η Μαΐου.

Είναι γνωστή και η πρόρρηση του μακαριστού Ιωσήφ του Βατοπαιδινού περί «πολιτειακής ανωμαλίας» που μπορεί να αντιστοιχεί σε ακυβερνησία λόγω αδυναμίας σχηματισμού σταθερής κυβέρνησης...

Ας ελπίσουμε τα βάσσανα της ανασφάλειας πως τελειώνουν και πάμε στο επόμενο στάδιο της απλής επιβίωσης για 1-1,5 χρόνο, μέχρι να αλλάξει η πορεία των πραγμάτων οριστικά.

Οψόμεθα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου