Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ηλίας Σταμπολιάδης:"Ελληνίδες, Έλληνες αντισταθείτε!!! Η επανάσταση του 1821 δεν έχει τελειώσει ακόμη".


Η Τιμή των Ηρώων


Τιμή προς τους ήρωες είναι η εύφημος μνεία που τους αποδίδουμε για τις πράξεις τους και κυρίως για την αυτοθυσία τους χάρη της ευημερίας της πατρίδας και της υπεράσπισης των ιερών και οσίων του έθνους μας.

Αγωνίστηκαν και πολλοί θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία της πατρίδας, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Σήμερα, σε έναν κόσμο αλλοίωσης των εννοιών των πράξεων και των λέξεων φθάσαμε δυστυχώς να αναρωτιόμαστε όχι για το ποιός είναι άξιος συνεχιστής του παραδείγματος, που οι ήρωες δίδαξαν με τις πράξεις τους, αλλά ποιος είναι άξιος να τους αποδώσει τις τιμές που τους ανήκουν.

Ας θυμηθούμε για λίγο τα λόγια του κυρίου μας Ιησού Χριστού που τα δανειζόμαστε από στο Ευαγγέλιο. «Δεν είναι άξιος μου αυτός που με αποκαλεί κύριε - κύριε αλλά αυτός που εκτελεί το θέλημα του Πατέρα που με απέστειλε.»

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Τους ήρωες δεν τους τιμά αυτός που, λόγω της θεσμικής του θέσης, στέκεται προσοχή στην εξέδρα των επισήμων στις εθνικές επετείους, αλλά αυτός που με την εξουσία που του δίνει η θεσμική του θέση υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της πατρίδας, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι σημερινοί «άρχοντες» είτε ως ηθικοί αυτουργοί και δράστες, είτε ως φυσικοί ή ιδεολογικοί διάδοχοι τους, έχουν φέρει τη χώρα στο γκρεμό και μέσα στον πανικό τους θυσιάζουν την ανεξαρτησία της πατρίδας, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Αντί λοιπόν να εντρέπονται στη μνήμη των ηρώων έχουν το θράσος να παριστάνουν εαυτούς ως εθνοσωτήρες και να υποκρίνονται ότι τάχα απονέμουν τιμές στους ήρωες, καπηλευόμενοι τη θεσμική τους θέση, που την υπέκλεψαν ψευδόμενοι έναντι του λαού. Τον απειλούν μάλιστα ότι εάν δεν τους αναγνωρίσει το ρόλο τους στο θέατρο του παραλόγου, που τολμούν να τον αποκαλούν θεσμικό, θα τον εκδικηθούν και θα τον τιμωρήσουν επιστρατεύοντας τα σώματα ασφαλείας, εάν τολμήσει να τους αποδοκιμάσει.

 
Ο κόμπος έφθασε στο κτένι, φτάνει πια ο εμπαιγμός, φτάνει πια η υποκρισία, φτάνει πια η προσβολή της εθνικής μας μνήμης. 

Ας μάθουν όλοι ότι, οι εθνικές μας επέτειοι δεν είναι ευκαιρίες έκφρασης της υποκουλτούρας μας, αλλά σημεία αναφοράς και επαναπροσανατολισμού της πορείας μας.

Ελληνίδες, Έλληνες αντισταθείτε, η Ελλάδα προδίδεται, η επανάσταση του 1821 δεν έχει τελειώσει ακόμη.

 
Ηλίας Σταμπολιάδης
Παραμονές της 25ης Μαρτίου 2012

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου