Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

  

ΑΝΤΙ ΦΡΑΓΓΕΛΙΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΣΜΑΤΑ





 
 
 

                                                
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε που απηύθυνα την


ελπίζοντας ακόμη ότι μπορεί να ακούσουν την φωνή του ποιμνίου τους, να συνκινηθούν και να παρέμβουν.

Απεδείχθη ότι δεν είναι ούτε κάν μισθωτοί ποιμένες.

Διότι "ο μισθωτός φεύγει... " αλλά εκείνοι δεν φεύγουν!
Παραμένουν και εναγκαλίζονται τους λύκους, τους δημίους, τους δωσίλογους, τους υπηρέτες των δαιμονοκινήτων τοκογλύφων!!!

 
Το ποίμνιο είναι μόνο του και ποιμένεται από τους αγιορείτες πατέρες και τους φωτισμένους πνευματικούς που το καθοδηγούν μέρα με την ημέρα μέσα στο σκοτάδι της δουλείας που μας έρριξαν οι προδότες "ηγέτες" μας...

Ελάχιστοι ιεράρχες, φωνές βοόντων εν τη ερήμω, υψώνουν το ανάστημά τους και ελέγχουν τους δόλιους τυράννους, αλλά δυστυχώς είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.


Η δουλεία του γένους στους τούρκους ήταν μακρά, αλλά ετούτη θα αποβεί ολεθριότερη αν δεν διωχθούν οι προδότες.
Και στην μάχη αυτή είμαστε μόνοι μας, η διοίκηση της Εκκλησίας χαριεντίζεται με τους δαιμονιώδεις εχθρούς της πατρίδας. Αυτούς  που για λίγα αργύρια έχουν πουλήσει κατ΄αρχήν την ψυχή τους στον Μαμαωνά και στη συνέχεια θέλουν να πουλήσουν και την Πατρίδα μας στα αφεντικά τους.


Είπα στον ιδιαίτερο του Αρχιεπισκόπου:


"Γιατί δεν δίνει εντολή ο μακαριώτατος να γίνεται μία φορά την βδομάδα ολονυχτία για την πατρίδα μας;"
Και μου απήντησε ότι αυτό μπορεί να το κάνει όποια ενορία θέλει, να ξεκινήσει από κάτω μου είπε...
"Μα, του λέω, είναι διαφορετικό να γίνεται σε όλους τους ναούς ταυτόχρονα, τί φοβάστε; Μήπως ότι έτσι θα ξεκινήσει εξέγερση;"

Και δεν απήντησε...

Αυτό φοβούνται!!!

Την ειρηνική εξέγερση του ποιμνίου
και όχι μόνο των πιστών, όλων!!!

Ρώτησα άθεο φίλο μου: "Άν άκουγες ότι γίνεται ολονυκτία στην εκκλησία κοντά σου για την πατρίδα και πάει πολύς κόσμος, τί λές θα ερχόσουνα;" Και μου λέει:"Μπορεί τη μιά ή την δεύτερη να μήν ερχόμουνα, αλλά αν μαζευόταν πολύς κόσμος έξω απ΄την εκκλησία τότε θα πήγαινα κι εγώ"

Αυτό φοβούνται και προδίδουν μαζί με μας και την αποστολή τους. Διότι κανονικά έπρεπε να είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους ακόμη υπέρ των βασανιζομένων ανθρώπων.

Τους θύμισα τον Αγ. Ιωάννη τον Χρυσόστομο που έχασε την Πατριαρχία του και την ζωή του για να υπερασπιστεί μία(!) αδικημένη χήρα. Τώρα τους θυμίζω και τον Αγ. Γρηγόριο τον Ε΄ και τον Αγ. Χρυσόστομο Σμύρνης!

Τους ζήτησα να πάρουν το φραγγέλιο, αλλά αντί του φραγγελίου χαριεντίσματα με τον δυσώδη και δωσίλογο θίασο!
Από πατέρες γινήκατε ανηλεείς πατριοί και η οργή του λαού θα επιπέσει και επί του ράσου σας, το οποίο δυστυχώς δεν τιμάτε!!!

Κάποτε σεβαστοί ιεράρχαι, τώρα αξιοθρήνητοι, δεν έχω καλύτερες λέξεις να απευθύνω στην αναλγησία σας, "θλίψις γαρ έχει με, φέρειν ου δύναμαι, των ποιμένων τα χασκόγελα μετά των τυράννων, τα άθλια!"


Σκεφτείτε έστω την ύστατη στιγμή, μήπως σώσετε την αξιοπρέπειά σας και σωθείτε και οι ίδιοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου