Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ;

 
ΑΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ;

 


 

Οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, και πάρει στα χέρια της το Υπουργείο Οικονομικών, δεν μπορεί να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στο Δημόσιο Ταμείο της χώρας, ούτε στις Διευθύνσεις αυτές (του υπουργείου) που διαχειρίζονται τα ταμειακά αποθέματα.
Γιατί αυτό;

Γιατί  βάσει των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί, ανάμεσα στις προηγούμενες δοσιλογικές κυβερνήσεις και τους πιστωτές μας,  οι οποίες θεωρούνται διεθνείς δεσμεύσεις κατά τους Ευρωπαίους και τους εγχώριους μνημονιακούς, η Ελλάδα δεσμεύεται και νομικά,  να δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του χρέους.
Το σύνολο δηλαδή των εσόδων και των ρευστών διαθέσιμων του Ελληνικού κράτους, βρίσκεται δεσμευμένο στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργήσει και ελέγχει η τρόϊκα με μοναδικό και προφανή σκοπό, να εξασφαλιστεί πρωτίστως η αποπληρωμή του χρέους, και ότι περισέψει και αν περισέψει να χρησιμοποιηθεί για τις υπόλοιπες δαπάνες του κράτους, βλέπε μισθούς συντάξεις, υγεία  πρόνοια κτλ. Ο ειδικός αυτός λογαριασμός βρίσκεται στην ιδιωτική ... Τράπεζα της Ελλαδος.
Οι συμφωνίες - διεθνείς δεσμεύσεις, δεν  επιτρέπουν την πρόσβαση, ούτε βέβαια την αυτοτελή διαχείριση  των στοιχείων και των ταμειακών αποθεμάτων από την πλευρά του ελληνικού κράτους, και του κατ’έυφημισμόν ελληνικού ΥΠ.ΟΙΚ.
Με άλλα λόγια, η ειδική Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών που διαχειρίζεται το Δημόσιο Ταμείο, είναι στα χέρια της τρόϊκας.
 Για να εξασφαλιστούν όλα αυτά, η τρόϊκα εγκατέστησε 3 ξένες επιτροπές στην χώρα, οι οποίες ελέγχουν, επεμβαίνουν και αποφασίζουν απαράβατα την δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας.

Η γνωστή  Task Force, υπό τον κ.Ράϊχενμπαχ.
    Η επιτροπή που έχει εγκατασταθεί στην ΤτΕ υπό τον κ. Μπομπ Τράα και ελέγχει τον ειδικό αυτό λογαριασμό.
    Η επιτροπή Μόνιμης Παρακολούθησης του Προϋπολογισμού που εγκαταστάθηκε στο ΥΠ.ΟΙΚ. και πήρε στα χέρια της, τις Ειδικές Διευθύνσεις Διαχείρισης των ταμειακών διαθεσίμων του ελληνικού δημοσίου.
Σημειωτέον, ότι σε αυτή την επιτροπή δεν απασχολείται κανένας Ελληνας δημόσιος κρατικός υπάλληλος. Είναι αποκλειστικά στον έλεγχο και στα χέρια της Κομισιόν.
Το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του ελληνικού λαού, δεν έχει τέλος. Οι σύγχρονοι δοσίλογοι και το πολιτικό προσωπικό, μαζί με τους τοκογλύφους ντόπιους και ξένους, έχουν δέσει την χώρα και τον λαό της χειροπόδαρα για να εξασφαλίσουν την ανεξέλεγκτη κερδοφορία τους, να εκποιήσουν οτι πολύτιμο διαθέτει αυτός ο τόπος, προς ίδιον όφελος και παράλληλα να εξαθλιώσουν το ανθρώπινο δυναμικό του.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΚΟΣΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ:

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου