Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Η ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ
ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ 

 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας
Η Γυναίκα Αράχνη


Του Καθηγητή Ανδρέα Αθηναίου


Στην πολιτική παράδοση της Χώρας και ιδίως μέχρι το 1967, ήταν επιστημονικά τεκμηριωμένο και Πολιτικά αποδεκτό  ότι «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ….ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ» και τούτο γιατί Ο Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και οι Υπηρεσιακοί Υπουργοί χωρίς  την παράμετρο του «Πολιτικού Κόστους» μπορούσαν να πάρουν αποφάσεις χρήσιμες για την Χώρα και την Ελληνική Κοινωνία. Αυτό ίσχυε ακόμα και για τις «μεροληπτικές» κυβερνήσεις οι όποίες ως σώμα και αίμα του καθεστώτος, προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να επανεκλεγεί το κατεστημένο. Ακόμα και για τις Υπηρεσιακές Κυβερνήσεις της «Βίας και της Νοθείας»,  ίσχυε το «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ είναι οι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ» . Και τούτο όχι μόνο λόγω απουσίας του Πολιτικού Κόστους του εκλογικού σώματος, αλλά  και διότι οι Υπηρεσιακές Κυβερνήσεις λόγω του βραχύχρονου βίου τους δεν εμπλεκοντο στην υλοποίηση των διαταγών των «ξένων κέντρων αποφάσεων».  Τα «ξένα κέντρα» πάντα περίμεναν να εκλεγεί η νέα Κυβέρνηση για να «δουλέψουν» μαζί της, και δεν ασχολούντο με την Υπηρεσιακή, ενώ ταυτόχρονα η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση μη έχοντας τον ενεργοβορο μπελά της καθημερινής χειραγώγησης από τους ξένους, μη έχοντας την απόλυτη και αποκλειστική ενασχόληση με το πελατειακό σύστημα και έχοντας και στελέχη-Προσωπικότητες απείρως ανώτερα σε παιδεία και ικανότητα του τρέχοντος πολιτικού προσωπικού, ασχολούντο με την Ελλάδα σε ΜΑΚΡΟ επίπεδο.  Πολλά σχεδία και οράματα που οι Υπηρεσιακοί είχαν προτείνει ως ακαδημαϊκοί, και δεν είχαν πελατειακό ενδιαφέρον αλλά είχαν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΑ έγιναν πραγματικότητα. Ακόμα και απλά πράγματα όπως να αγορασθούν ψυκτες νερού στην ΑΣΣΟΕΕ, χρειάσθηκαν Υπουργό Οικονομικών τον άλλοτε  Πρύτανη Πέτρο Στεργιωτη για να αγορασθούν, γιατί οι «κανονικοί» Υπουργοί Οικονομικών απλά δεν είχαν κανένα (πελατειακό) ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τους ψυκτες νερού της ΑΣΟΕΕ.
Χωρίς ξένη Χειραγώγηση, Χωρίς το ενεργοβορο και τις εμπλοκές του Πελατειακού συστήματος, και με ένα επιτελείο ΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΩΝ Ανθρώπων, που έβρισκαν –πολλές φορές- την  ευκαιρία να υλοποιήσουν οι ίδιοι ως Υπουργοί την «επ αγαθω του Έθνους» πρόταση τους, που είχε αφήσει αδιάφορο τον Πελατειακά η/και με ξένες εντολές απασχολημένο «κανονικό» προκάτοχό τους.

Σας κάνουμε Μια πρόταση: Να ευχηθούμε αλλά και να δράσουμε έτσι που να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ…ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Να ψηφίσουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, που να μπλοκαρει το σύστημα και να μην βγει «κανονική Κυβέρνηση». Οι παραινέσεις ότι η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί , αλλιώς θα πεθάνουμε της πείνας, χωρίς φάρμακα (και σήμερα δεν έχουμε) , ότι δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις κλπ, μπορεί να αναπαράγονται από μη γνώστες του οικονομικού παιχνιδιού, και να διατυπώνονται από ειδήμονες που έχουν μια συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση και στόχο, ειναι και αβασιμες και προιον προπαγανδας. Αλλα και περαν αυτου:

Αν είσαστε βαρυποινίτης Μελλοθάνατος, και το καράβι «χάλαγε» και σταματούσε μεσοπέλαγα, θα βιαζόσαστε να βάλουν μπρος την μηχανή του?  Αν είσαστε προς εκτέλεση κλεισμένος στις Φυλακές του ΤΕΞΑΣ, και στο Τέξας  υπήρχε μια εκλογική εμπλοκή και δεν υπήρχε Κυβερνήτης, θα βιαζόσαστε να …Κυβερνηθεί το Τέξας?

Ο Ελληνικός Λαός τα κατάφερε και σταμάτησε το Πλοίο των μελλοθανάτων στο οποίο μετετραπει από κάποιους   εκείνο το Χαρούμενο καραβάκι των Ολυμπιακών Αγώνων….  με πλήρωμα και ταξιδιώτες που τραγουδούσαν «έτσι είμαστε αδερφέ μου κι έτσι μένουμε, ταξιδιώτες στην Λιακάδα και ένα πλοίο η Ελλάδα_και_πηγαίνουμε» (καντε κλικ στο link)
http://www.youtube.com/watch?v=Clq7IaTjByY …..

Κάποιοι βάφτισαν την Ελλάδα Τιτανικό, ενώ κάποιοι άλλοι πήραν στα χέρια τους αυτό το χαρούμενο καράβι της Ελλάδας που θύμιζε το Α/Π  ΒΕΛΟΣ στο έργο «Η Άλικη στο Ναυτικό» και άλλαξαν βίαια το σενάριο, προβάλλοντας στην οθόνη ένα σαπιοκάραβο με πλήρωμα απατεώνες και φυγόδικους.
Λες και το χαρούμενο καράβι της Ελλάδας έπεσε στο Τρίγωνο των Βερμούδων και άλλαξε διάσταση.  Για τις Ευρωπαϊκές Χώρες όμως ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ.  ΕΥΡΩΖΩΝΗ=ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ για τις χώρες της Ε.Ε.
Έχουμε επί 25 χρόνια τεκμηριώσει ότι το Ευρώ κατασκευάσθηκε  για να αρπάξει τις Χώρες της Ε.Ε. και να τις πάει σε άλλη διάσταση. Στη Διάσταση του (δήθεν) ελλείμματος και (δήθεν) χρέους και στην (δήθεν) εξ αυτού υποχρέωση άλλωσης του πλούτου , της Οικονομικής Υπόστασης και της Κυριαρχίας των Ευρωπαϊκών Εθνών. Όποια χώρα «πέσει» στην «Ευρωζώνη», χάνεται από τα ραντάρ και τις συντεταγμένες της Ανθρώπινης Υπόστασης και πάει «τεχνητά» στην ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (δήθεν Έλλειμμα , δήθεν Χρέος) και στην υλοποιούμενη βάση αυτής (πραγματική) Πραγματικότητα, την  σημερινή ΚΟΛΑΣΗ. Το Τονίζουμε ΤΕΧΝΗΤΑ. Ακριβώς όπως με  το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» http://www.youtube.com/watch?v=PatH99d8d9E το Α/Τ ΛΕΩΝ Β.Ν. χάθηκε από κάποιες συντεταγμένες και μεταφέρθηκε σε άλλες ,  έτσι και οι χώρες που «πέφτουν» στην Ευρωζώνη, χάνουν τον ευατό τους και αντι της εξαγγελθείσης  «σύγκλησης» προς το καλύτερο, συγκλίνουν «στο χείλος της Καταστροφής»  http://www.youtube.com/watch?v=qSA2s8pWVJE&feature=related  . 

Η Βρετανία και οι Άλλες χώρες της ΕΕ απέφευγαν επιμελώς το Τρίγωνο των Βερμούδων της Ευρωζώνης, στο ταξίδι τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.  Δεν είναι δε καθόλου απορίας άξιο το ότι η προπαγάνδα έχει λυσσάξει να στηρίζει την Ευρωζώνη, καθώς με το Τρίγωνο των Βερμούδων «διακτινιζονται» οι περιουσίες εθνών και λαών στους ολίγους, και αποδομούνται Πολιτισμοί και Έθνη, χάρη της Διεθνούς Εξουσίας.

Τι θα πετύχουμε με εκλογές που με το αποτέλεσμα τους, δεν θα σχηματισθεί κυβέρνηση? ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. Θα κερδίσουμε χρόνο να «μπατάρουν» τα άλλα καράβια της Ευρώπης, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία ΠΡΩΤΑ! Και όταν τα μπατάρουν από μόνες τους, ο ψυχολογικός πόλεμος και η χυδαιότητα εναντίον της χάνουν την βάση τους.  Εάν ένας φοιτητής δεν περάσει το μάθημα, φταίει μάλλον ο φοιτητής. Εάν όλοι οι φοιτητές κοπούν, ο συνάδελφος ή είναι ανίκανος , η διεστραμμένος. Όταν όλες οι χώρες μπατάρουν, θα καταδειχθεί εν τοις πραγμασι το «σάπιο» της ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ. Το ότι «το πώς είναι στημένη η Ευρωζώνη δημιουργεί το χάος» και όχι η ανικανότητα των Λαών να είναι …Σκλάβοι. 
Είναι δύσκολο να πεισθεί ΟΛΟΣ ο Λαός ότι αποδεχόμενος την προπαγάνδα «μέσα στο ευρώ» ψηφίζει υπέρ της επανενεργοποίησης των βασανιστηρίων του και υπέρ του δημίου του.
Πολλές φορές πρέπει βιωματικά μόνο να πεισθούμε για κάτι. Αυτοί που μόλις παντρευτούν χωρίζουν, αποδεικνύουν στους εαυτούς τους βιωματικά ότι η σχέση τους δεν ήταν παρά ένας μύθος.   Η «πλύση εγκεφάλου» του ευρώ ως  εργαλείου Προόδου, είναι ακριβώς η λειτουργία του εργαλείου της .. «Γυναικάς Αράχνης». Εμφανίζεται γεμάτη σαγήνη και ηδονή, για να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ και μόνον.

Η Ελλάδα αυτή την στιγμή πρέπει να κερδίσει χρόνο . να παραμείνει χωρίς εκλεγμένη κυβέρνηση με Υπηρεσιακή κυβέρνηση, μερικους μήνες μέχρι να μπατάρουν και οι άλλοι. Για να διαλυθεί στο σύστημα και να φανεί το εκ κατασκευής του, κακό.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕ όπως ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για να κερδίσουμε χρονο.

Με Υπηρεσιακή Κυβέρνηση δεν έχουμε ακυβερνησία. Προχωρούν όλα τα θεματα διαχείρισης. Νομοθετικό Έργο δεν παράγεται. Αλλά αν είναι να παραχθεί για υλοποίηση του Μνημονιου, καλυτέρα να μην υπάρχει για μερικους Μήνες Νομοθετικό Έργο..

Οι γερμανοι εφυγαν από την Ελλαδα, όταν εχασαν τον Πολεμο Παγκοσμια. Στο μεταξυ εμεις καναμε αντισταση, καθυστερωντας η αψηφωντας τον εχθρο.
Ειμαστε ακριβως στην ιδια θεση.

 Καθ. Ανδρεας Αθηναιος
B.Α., M.A., MCP, Ph.d.
Case Western Reserve University
University of Pennsylvania1 σχόλιο:

 1. Π ο λ ῦ ἐνδιαφέρουσα θέση περί "ἀκυβερνησίας"...

  Θέλει λίγο "σουλούπωμα" ἀκόμα
  +"ἔφυγε" διά ἐπίσημη πολιτική θέση,
  ἐνάντια στόν ἀναρχοφασισμό τῶν ἐξαρχειοκολονακιώτικων παρασίτων τῆς γρεκυλοχαβουζαθηναϊκῆς παρακρατικῆς διαχρονικῆς καταστροφικῆς κυβερνο-ἀναρχίας τῶν ἀποκομμάτων
  +τῶν δορυφορικῶν τούς παρακρατικῶν ἐξουσιῶν:
  δικαστικό, ἀστυνομικό+ΜΜΕδημοσιογραφικό ἀλητο-ἐλίτικο καθεστῶς.

  Οἱ ἐπιχειρηματικές+ἄλλες ὑποδεέστερες ὑποκουλτουριάρικες παρακρατικές ψευδοεξουσίες εἴναι δεύτερες στή σειρά τῶν τεραστίων εὐθυνῶν ἀσφαλῶς,
  ἀλλά δέν εἴναι τῆς στιγμῆς ἡ ἔκθεσή τους...

  Ἀπό τό σκότος,
  ...στό Φῶς, ἀσφαλῶς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή