Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

 

Η Ομοσπονδία Εφοριακών Υπαλλήλων (Π.Ο.Ε - Δ.Ο.Υ) καλεί σε διάλογο την πολιτική ηγεσία και προκηρύσσει στάση εργασίας όπως και 24 ωρη απεργία, χωρίς να θίξει ζητήματα ουσίας

 
 
Είμαστε περίπου 10.000 εφοριακοί υπάλληλοι.
Από αυτούς ας υποθέσουμε 300 είναι οι σκληροπυρηνικοί εκπρόσωποι.

Ενδεικτικά και μόνο, τούτη την ώρα που αποκτά πραγματικό περιεχόμενο η έννοια "των συνωμοσιο λόγων που συνωμοτούν", προβληματισμένοι για την τύχη της πατρίδας μας, ως πολιτικά όντα, σας απευθύνουμε ταπεινά τα παρακάτω ερωτήματα:
1. Το πρώτο ερώτημα που θέτουμε στους 300 διαφόρων κομμάτων (μη κομμάτων) της συνδικαλιστικής κρασοπαρέας που πλέον τεκμηριωμένα υποτάχθηκε ιδεολογικοπολιτικά στην μπανανόφλουδα της Νέας Εποχής που αποσκοπεί στην δολοφονία με τη μέθοδο ενός αργού στραγγαλισμού των παιδιών της Ελλάδας, είναι γιατί δεν πολιτικοποιείτε και δεν αναδεικνύετε με την βοήθεια νομικών τον σφετερισμό εξουσιών και δη το κουρέλιασμα του συντάγματος στην σύμπραξη της πολιτικής εξουσίας με το εξωθεσμικό ΔΝΤ.

Η κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης.

2. Το δεύτερο ερώτημα είναι αν προτίθεστε να αναδείξετε την "αδυναμία" είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας προς το ελληνικό δημόσιο. Πότε θα επιφορτιστούν τα δικαστικά τμήματα για την είσπραξη αυτών των οφειλών προς το ελληνικό δημόσιο; Ως γνωστόν εισέρευσε πακτωλός χρημάτων δεκάδων δις από το παραμάγαζο της ιδιωτικής ΕΚΤ με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
Μιλάμε δηλαδή για απαιτήσεις του δημοσίου προς τα τσιφλίκια των ιδιωτικών τραπεζών.

3. Το τρίτο ερώτημα που σας απευθύνουμε είναι αν πιστεύετε ότι διαθέτετε κοινή λογική;

4. To τέταρτο ερώτημα αφορά το περιεχόμενο απολογίας στα παιδιά σας για την στάση σας
(Παρακαλούμε όσοι μπορείτε να μας το γνωστοποιήσετε, έστω και ανωνυμως)

5. Το πέμπτο ερώτημα είναι αν έχετε κάποιον πνευματικό ορθόδοξο πατέρα ή γενικώς και αορίστως ασπαζεστε ατυπως το ταλμούδ;

6. Το έκτο ερώτημα αφορά τις προοδευτικές τάσεις ολοκληρωτισμού στην δουλοπαροικία της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αυστραλοπιθήκων, δεδομένου ότι πιστεύουμε πως δεν είμαστε ζώα, αλλά άνθρωποι του Θεού με το Θεόσδοτο δώρο του αυτεξούσιου.

Στην ριζοσπαστική, όμως αυτονόητη πράξη αυτό σημαίνει πως το υπάρχον φοροεισπρακτικό σύστημα, πέρα από τις αλχημείες των άκυρων εξαφανισμένων στο εξωτερικό κειμένων δανειακών συμβασεων, άκυρων μνημονίων, πλαστού χρέους, ανυπόγραφων συμφωνιών (για γεωπολιτικούς λόγους ) μπορεί να λειτουργήσει χειρόγραφα, με 10% κλίμακα φορολογίας, φορολογικής νομοθεσίας 100 σελίδων κατανοητή σε κάθε απόφοιτο δημοτικής εκπαίδευσης υπό συνθήκες ευσυνειδησίας λειτουργών και εν Χριστώ πατριωτικής παιδαγωγικής ηγεσίας.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και αναμένουμε άμεσα, έστω και στην ύσταστη στιγμή, την αναθεώρηση της στάσης σας (σφετερισμός βούλησης και αντίληψης πραγμάτων) αφού διαθετετε Θεόσδοτο αυτεξούσιο, για την ελευθερία της πατρίδας μητέρας Ελλάδας, προλαμβάνοντας τα χειρότερα!

O.N.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου