Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ...ΤΡΟΪΚΑΣ


Η ΤΡΟΪΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ 
ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ... 
ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


Έχουμε περάσει και επίσημα πλέον στην απόλυτη παράνοια!
Είναι γνωστό ότι το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα "δημοσιονομικής προσαρμογής" ήταν λάθος.

Δείτε λοιπόν τί γράφει ιστοσελίδα σοβαρής (;) εφημερίδας:


"Το λάθος του στις προβλέψεις για την Ελλάδα παραδέχθηκε για δεύτερη φορά το ΔΝΤ, το οποίο προετοιμάζει τη νέα αποστολή εμπειρογνωμόνων στην Ελλάδα για να διαπιστώσει που βρίσκεται το πρόγραμμα".


Δεν έχει σημασία το αν κάναμε λάθος στο πρόγραμμα, σημασία έχει εσείς να το εφαρμόσετε σωστά!

Άλλη ιστοσελίδα του βαθυσεβάστου κρατικού μας καναλιού λέει με κάθε σοβαρότητα:

"Στα τέλη Φεβρουαρίου θα επιστρέψει το κλιμάκιο της τρόικας για την επιθεώρηση του ελληνικού προγράμματος, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις. Όπως ανέφερε ο κ. Ράις, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι τα μέσα Μαρτίου για να εξετάσουν την πρόοδο όσον αφορά την εφαρμογή των μέτρων και των διαρθρωτικών αλλαγών, επισημαίνοντας ότι οι ελληνικές αρχές είναι δεσμευμένες για την υλοποίησή τους.

Ο κ. Ράις απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την έκθεση του Ολιβιέ Μπλανσάρ και Ντάνιελ Λι που σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, ο κορυφαίος οικονομολόγος του ΔΝΤ αναγνώρισε ότι το Ταμείο τίναξε στον αέρα τις προβλέψεις του για την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες, επειδή δεν κατανόησαν πλήρως πως οι προσπάθειες λιτότητας της κυβέρνησης θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την οικονομική ανάπτυξη, ο κ. Ράις παραδέχτηκε ότι όντως αρχικά υπήρξαν λάθος εκτιμήσεις."

Αμα στην κυβέρνηση βρίσκονται δωσίλογοι, είναι φυσικό να μας παρουσιάζουν τον τραγέλαφο για κουτάβι...εφόσον μάλιστα τους ανεχόμαστε ακόμη...

Δεν βλέπω καμμία αντίδραση από το νεοραγιαδικό πλήθος!

Θα το καταπιούμε κι αυτό;
Δεν θα υποδεχθούμε ωρε Έλληνες την τρόϊκα όπως της αξίζει;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου