Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

TOYΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Η ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;

 
Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ 11 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ
 
 
 

 
Έντεκα ολόκληρα χρόνια αντί να κόβουμε και να ελέγχουμε το νόμισμα της χώρας μας, το εισάγουμε σαν δάνειο από την Ε.Ε.
Ναί αγαπητοί μου φίλοι, το ευρώ το αγοράζουμε!!!

 


Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια είμαστε στο έλεος της ευρωπαϊκής τράπεζας που εκδίδει το ευρώ και περιμένουμε απ΄αυτήν να δώσει στις τράπεζες το ρευστό, το οποίο χρεώνεται ως οφειλή του δημοσίου  και αναγράφεται ως δημόσιο χρέος!!!

Kαι πρίν βέβαια η κεντρική τράπεζα της Ελλάδας ήταν εξαρτώμενη από τους τοκογλύφους δανειστές στους οποίους ανήκει οπότε ήλεγχαν έμμεσα την δραχμή που κοβόταν στο Νομισματοκοπείο.

Εδώ και έντεκα χρόνια όμως, οι τοκογλύφοι ελέγχουν άμεσα την ρευστότητα και όποτε θέλουν, όπως τώρα, κλείνουν την στρόφιγγα και μένουμε χωρίς ρευστό χρήμα.

Αυτοί τότε, αφού μας γδάρουν με απάνθρωπα μέτρα, μας δανείζουν το ρευστό που πάει στις τράπεζες (αυτή είναι η περίφημη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών) και έτσι αυτό το χρήμα που πρίν το 2002 κόβαμε εμείς (και απλώς η Τράπεζα της Ελλάδος έπαιρνε το ποσοστό της για την διακίνησή του) τώρα το χρωστάμε 100% στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και άρα είναι δημόσιο χρέος!!!

Η λύση είναι απλή!
Κρατικοποίηση εδώ και τώρα της Τράπεζας της Ελλάδος και κοπή της Νέας Δραχμής που θα ελέγχεται 100% από το Ελληνικό κράτος.

Αναγραφή στους κρατικούς ισολογισμούς των γερμανικών αποζημιώσεων και κυρίως της οφειλής του αναγκαστικού κατοχικού χρέους της Γερμανίας πρός την Ελλάδα.

Λογιστικός έλεγχος του χρέους και διαγραφή όλου του παράνομου μέρους του, που προήλθε από μετακύλιση (και άρα μετατροπή) του χρέους των τραπεζών σε δημόσιο χρέος
και απαίτηση επιστροφής όσων χρημάτων έχουμε πληρώσει πέραν των νομίμων.

Δίκη και τιμωρία όλων των δωσίλογων που ενήργησαν προς όφελος των τοκογλύφων "δανειστών" και εζημίωσαν την Ελλάδα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου