Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΙΛΕΛΕΡ...


TA MAT ΨEKAΣAN TOYΣ AΓΡOTEΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
 
ΒΙΝΤΕΟ
 



 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή του μπλόκου  της Νίκαιας, έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους αγρότες. Το κλίμα ήταν τεταμένο και οι αγρότες δήλωναν ανυποχώρητοι.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας, ενώ παράλληλα ένα περιπολικό της αστυνομίας υπέστη υλικές ζημιές. Οι αγρότες επιχείρησαν το κλείσιμο της Εθνικής Οδού, προχωρώντας σε καθιστική διαμαρτυρία.

Η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, ενώ για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, οι υπεύθυνοι του μπλόκου έχουν καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους αγρότες της Θεσσαλίας, στον κόμβο της Νίκαιας.

Δείτε στο βίντεο τους αγρότες να κοροϊδεύουν τα ΜΑΤ και να τους φωνάζουν:"Σας τέλειωσαν έ;(τα χημικά) έτσι είναι...άρχισαν οι περικοπές..." 

1 σχόλιο:

  1. Ας μην προσβάλουμε το Κιλελέρ συγκρίνοντάς το με αυτούς τους χορτάτους που συμπράξανε -ξεκοκκαλίζοντας τις επιδοτήσεις με πλασςτές δηλώσεις και όχι μόνο - στην καταστροφή της ελληνικής γεωργίας.
    Απλά τώρα ήρθε ο λογαριασμός όσων πράξανε κι αυτοί, όπως και όλοι μας φυσικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή