Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

'ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΙΩΠΗΣΩΣΙΝ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΑΙ..." (ΛΟΥΚ. 19,40) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΠΟΙΟΥΝ ΗΘΟΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ!


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΘΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....
Τη σύνθεση της κυβέρνησης και συγκεκριμένα τη...
νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχολίασε στο Facebook, η Ζωή Λάσκαρη.

Αναλυτικά το σχόλιο της ηθοποιού:

«Το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει από σήμερα ένα επιτελείο -κατά δήλωση του- άθεο. Σχήμα καταρχάς οξύμωρο. Υπουργείο θρησκευμάτων αποτελούμενο από άθεους;

Το σημαντικότερο, μια χώρα που το 97% των πολιτών της αυτοπροσδιορίζονται ως Χριστιανοί ορθόδοξοι, μια χώρα της οποίας η θρησκεία αποτελεί διαχρονικό πυλώνα των ηθών, των εθίμων, της παράδοσης, της Ιστορίας της, θα βρεθεί υπό την εποπτεία μιας ομάδας που αρνείται την ύπαρξη του Θεού και άρα δεν πιστεύει στο θαύμα της ελληνικής ιστορίας όπου θρησκεία (δηλαδή πίστη) και κοινωνία συμπορεύονται. 

Και η συμπόρευση αυτή υπήρξε διαχρονικά συμπαγής, αλώβητη, σχεδόν μεταφυσική. Και έσωσε την χώρα από πολλά δεινά. Κρατάει και θα κρατάει την χώρα και την κοινωνία ενωμένα. 

Γνωρίζουμε όλοι ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται σε αυτή την πάγια πολεμική εναντίον της πίστης, πότε απροκάλυπτα και πότε έμμεσα. Είναι προφανές όμως πως τίποτα δεν θα ξεριζώσει (όπως τίποτα δεν ξερίζωσε) με όποιον τρόπο και να δρομολογηθεί, την πίστη, την χριστιανορθόδοξη θρησκεία από το υποσυνείδητο και τις ψυχές των Ελλήνων.

ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ Η ΠΗΓΗ

Και να η ανάρτησή της στο Facebook


ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Για τέτοιες περιπτώσεις ισχύει η ρήση του Κυρίου μας "Εάν αυτοί σιωπήσωσιν οι λίθοι κεκράξονται" Αφού η Ι. Σύνοδος της ιεραρχίας τηρεί σιγήν ιχθύος, πήρε τον λόγο η γνωστή ηθοποιός που με ομολογία πίστεως και παρρησία διατύπωσε την αυτονόητη απορία της αλλά και την γενναία πρόβλεψη ότι την πίστη δεν μπορούν να την πάρουν από τους Έλληνες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου