Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Ελλάδα προς πώλησιν και οι αγοραστές νεοταξίτες θα μετατρέψουν το αγορασμένο ελληνικό έδαφος σε νέο «κράτος» εποικισμένο με λαθρομετανάστες...

ΙΔΟΥ Η ΕΙΔΗΣΗ

Σε συζητήσεις για την αγορά δύο ιδιωτικών ελληνικών νησιών δήλωσε πως βρίσκεται ένας Αιγύπτιος Κροίσος, που όπως λέει θέλει να βοηθήσει τους πρόσφυγες…

Ο Ναγκίμπ Σαουίρις στις αρχές του μήνα είχε ανακοινώσει πως θέλει να αγοράσει νησί, το οποίο θα φιλοξενούσε τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τη Συρία (και μέσα σ΄αυτούς και όλους τους λαθρομετανάστες που θα βαφτίζονται Σύροι) «και θα τους παρέχει θέσεις εργασίας για να φτιάξουν την νέα τους χώρα»!!!

Ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος είχε μάλιστα δηλώσει ότι κρίνει πιο κατάλληλο ένα νησί ή δύο στα ανοιχτά της Ελλάδας.

Μία νέα ανακοίνωση της εταιρείας του, τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ανέφερε πως ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας έχει βρει δύο ελληνικά νησιά που τα κατέχουν ιδιώτες και τα οποία συνιστούν μία καλή ευκαιρία για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του.

«Έχουμε επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες και έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον μας για να διαπραγματευτούμε μαζί τους», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.

Ο Σαουίρις μάλιστα αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε η Ύπατη Αρμοστεία, με στόχο τη συνεργασία σε αυτό το πλάνο, η υλοποίηση του οποίου- σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις, θα απαιτήσει 90 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σαουίρις είναι ο γενικός διευθυντής της Orascom TMT, εταιρεία που διαχειρίζεται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αλλά και στην Κορέα, όπως και δίκτυα υποβρυχίων επικοινωνιών.

Επίσης, είναι ιδιοκτήτης τηλεοπτικού καναλιού στην Αίγυπτο.

Ο επιχειρηματίας, που είχε ο ίδιος στις αρχές του μήνα τουιτάρει την «τρελή ιδέα» του όπως την είχε χαρακτηρίσει, είχε παραδεχτεί επίσης ότι υπάρχουν προβλήματα στο σχέδιο αυτό: για παράδειγμα, θα πρέπει να πειστεί η Ελλάδα να του πουλήσει ένα ή δύο νησιά αλλά και να καθοριστεί το νομικό καθεστώς του νέου «κράτους»…

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου