Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΟΛΜΕΣ (ΧΑΖΑΡΟΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΕΥΡΑΙΟΣ)!!!

ΒΙΝΤΕΟ




Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού Αϋφαντή για την σημερινή κρίση, για την ψευτοεβραϊκή καταγωγή του Τσίπρα (λέει ότι είναι ντολμές), για τους εν γένει προδότες πολιτικούς, για τα σχέδια της νέας τάξης και των σιωνιστών τοκογλύφων κατακτητών.

Είναι άκρως ενδιαφέροντα όλα όσα αποκαλύπτει ένας παλιός αγωνιστής πατριώτης που εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να αφυπνίσει τους Έλληνες.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!









9 σχόλια:

  1. Αυτά που λέει είναι σωστά. Να μας απαντήσει ο στρατηγός κ. Αϋφαντής λοιπόν, πώς στήριξε και ακόμη όπως φαίνεται στηρίζει, τον Καρατζαφέρη, έναν πολιτικό απατεώνα και τυχοδιώκτη, ο οποίος είναι απολύτως βέβαιο, εξακριβωμένο και αποδεδειγμένο (σας στέλνω όλα τα στοιχεία αν το θέλετε) ότι έπαιξε και παίζει έναν από τους πιο βρώμικους ρόλους και υπηρετεί αυτούς που ο στρατηγός εδώ καταγγέλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή γνωρίζουμε προσωπικά τον στρατηγό και την εποχή που ο Καρατζαφέρης στήριζε το μνημόνιο, ο Αϋφαντής τον " στόλιζε" όπως τον ΓΑΠ ή τον Σαμαρά, καλό θα ήταν να παραθέσεις τις αποδείξεις ότι σήμερα στηρίζει τον Καρατζαφέρη (που κατ ουσίαν είναι πολιτικά ανενεργός) και σε ποια θέματα.

      Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

      Διαγραφή
    2. Έγραψα, ότι "στήριζε τον Καρατζαφέρη" -σε αυτό δεν πιστεύω να διαφωνείτε- και πρόσθεσα "και ακόμη όπως φαίνεται τον στηρίζει" παίρνοντας το δικαίωμα από την αποστροφή του στρατηγού στο 13΄00΄΄ όπου λέει για τον Καρατζαφέρη: "γιατί να επιβάλλει (σ.σ. η κυβέρνηση)αυτό το συνταξιοδοτικό και το ασφαλιστικό; Δεν σας το λένε ούτε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, ούτε τα αριστερά ούτε τα δεξιά... Γιατί; Είναι όλα του Κεφαλαίου. Και δεν τολμάνε να το πουν. Διότι αν το πουν, θα πάθουν ό,τι έπαθε ο Καρατζαφέρης. Σε μια εβδομάδα του διέλυσαν το κόμμα και δεν του ξαναεπέτρεψαν να ξαναμπει στη Βουλή. Και δεν του επιτρέπουν να μπει, όχι γιατί δεν ζήτησε συγγνώμην, για αυτό που έκανε, αλλά διότι τον θέλουν ως παράδειγμα να μην τολμάν άλλα κόμματα να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο...".
      Αυτά λέει ο κ. Ανυφαντής. Για τον Ο Καρατζαφέρη! Τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος πρώτος πρότεινε τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, και είναι εκείνος που πρώτος ζήτησε να παρέμβει το ΔΝΤ στη χώρα, από τα έδρανα της Βουλής τον Φεβρουάριο του 2009, σε ανύποπτο χρόνο, επί Κώστα Καραμανλή ακόμη! Στη συνέχεια, όπως ξέρουμε, έγινε η συγκολλητική ύλη στην δοτή και αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου (και αφού πρώτα, το καλοκαίρι του 2011, είχε απαξιώσει τον Παπαδήμο και πρότεινε αντ' αυτού τον Κωστή Στεφανόπουλο -εξηγούνται πιο κάτω στο άρθρο που ακολουθεί οι αιτίες αυτής της διαφοροποίησης, παίζονταν άλλα ζόρικα "παιχνίδια" και ο Καρατζαφέρης επιδιδόταν στο συνηθισμένο χόμπι του, εκβίαζε!). Τρομοκρατούσε τους Έλληνες από όπου μπορούσε (κάθε μέρα σε δυο-τρία κανάλια των νταβατζήδων ήταν καλεσμένος), φτάνοντας δε, να λέει, στην εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ότι "καλύτερα μισό πιάτο φαγητό που μας δίνουν οι δανειστές παρά το τίποτα" και αφού αυτοί έχουν το χρήμα αν μας ζητήσουν τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας, "τι να κάνουμε Γιώργο..." ότι δηλαδή πρέπει να τα δώσουμε να τα γ..... οι δανειστές για να μην τα... σκοτώσουν! Όσο για την "δραχμή" ενώ επί Παπαδήμου τρομοκρατούσε τον κόσμο ότι θα επέλθει η συντέλεια έστω και να σκεφτόμαστε τέτοιο ενδεχόμενο, μετά από ένα χρόνο αυτός ο απίθανος σαλτιμπάγκος, όταν τα "αφεντικά" του είχαν κόψει πλέον την πριμοδότηση και δεν τον καλούσαν στην τηλεόραση, κάπου βγήκε και έλεγε οι προηγούμενες κυβερνήσειες είχαν πολλά όπλα να χρησιμοποιήσουν και δεν το έκαναν, και ότι αυτός (ο Καρατζαφέρης) θα έπαιζε γερά "το χαρτί της δραχμής" απέναντι στους δανειστές! Όσο για τον αποκλεισμό του Καρατζαφέρη, αυτός έγινε γιατί την ύστατη στιγμή, πριν ψηφιστούν τα προδοτικά ψηφίσματα της κυβέρνησης Παπαδήμου στις 19 Φεβρουαρίου 2012, ο Καρατζαφέρης αποφάσισε, υπό την πίεση των δημοσκοπήσεων που έφερναν τον ΛΑ.Ο.Σ στα όρια της διάλυσης, να καταψηφίσει αυτά που μέχρι τότε υποστήριζε με λύσσα, μπας και διασωθεί... Ο κύβος όμως είχε ριφθεί πλέον... Το αποτέλεσμα το ξέρουμε, διαφοροποιήθηκαν οι Βορίδης-Γεωργιάδης και λίγο αργότερα, όταν είχε γίνει πλέον φανερό ότι "ΛΑ.Ο.Σ γιοκ" εντάχθηκαν στην Ν.Δ. για τις... πολύτιμες υπηρεσίες τους.
      Επειδή όλες οι αποδείξεις για τον Καρατζαφέρη είναι εδώ (το άρθρο που επαναδημοσίευσε η "Φιλονόη" είναι δικό μου: Πέτρος Δ.): http://filonoi.gr/2014/06/07/f-karatzaferhs-o-megalyteros-tyxodiokths-ston-politiko-stibo-ths-xoras/

      Συνεχίζω λοιπόν -με κάθε δικαίωμα πλέον - να ζητώ εξηγήσεις: Από πού κι ως πού, ο κ. Ανυφαντής, τιμάει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, στην ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, τον Καρατζαφέρη ; Τι συμβαίνει εδώ;
      Ευχαριστώ για την απόκριση
      Πέτρος Δημητρίου

      Διαγραφή
    3. Δεν πήρα απάντηση. Καλώς. Επανέρχομαι για να συμπληρώσω.
      1) Γράψατε ότι ο Καρατζαφέρης "κατ' ουσίαν είναι πολιτικά ανενεργός". Αυτό δεν λέει κάτι, δεν αθωώνει τον Καρατζαφέρη για αυτά που διέπραξε ούτε για αυτό που είναι. Σημαίνει όμως κάτι για τον στρατηγό. Ότι κρατάει επαφές και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και ουσιαστικά κλείνει το μάτι στον Καρατζαφέρη για μελλοντική αξιοποίηση - συνεργασία, όπου και εάν ήθελε προκύψει. Σε κάθε περίπτωση δε, τον θεωρεί αδικημένο και κυνηγημένο από το κατεστημένο!
      2) Ο Καρατζαφέρης πράγματι κυνηγήθηκε από το σύστημα που πριν υπηρετούσε, όταν διαφοροποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, μήπως και διασώσει εαυτόν και ΛΑ.Ο.Σ. Όταν είδε κατόπιν, ότι πλέον τον περιθωριοποίησαν, άρχισε να "χώνεται" και να δημιουργεί προβλήματα στα πρώην αφεντικά. Οι εκβιασμοί που επιχείρησε, αντιμετωπίστηκαν από το σύστημα με το ίδιο όπλο. Τον εκβίασαν για να επανέλθει στην τάξη Τον έβγαλαν στην σέντρα για τις Offsore. Και τον κρέμασαν στα μανταλάκια. "Κάτσε καλά και μην μιλάς!". Εντολή και τα σκυλιά δεμένα.
      Αυτά.
      Υ.Γ Γράφω, γιατί έχω εκτίμηση στον κ. Ανυφαντή. Όχι όμως να εθελοτυφλούμε και να μην δεχόμαστε τα πασιφανή! Αυτά έπρεπε να τα έχει καταγγείλει ο ίδιος, αφού βρέθηκε κοντά με τον Καρατζαφέρη, όχι εγώ.

      Διαγραφή
    4. Η αναφορά στον Καρατζαφέρη από τον στρατηγό δεν συνιστά στήριξη! Έλεος!!!

      Διαγραφή
    5. Στην "τιμωρία" Καρατζαφέρη είχαμε αναφερθεί και εμείς τότε αναδημοσιεύοντας δημοσκόπηση του Τρομακτικού:
      http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7.html

      Θα μας πεις τώρα ότι τον στηρίζαμε; Και πάλι έλεος!

      Διαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΣΤΝΤΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://deltio11.blogspot.gr/2015/12/blog-post_99.html

    28/12/15
    Προχωράμε
    Τον Ιανουάριο του 1920 έφθασε στις ΗΠΑ aπό την Βοημία, (Bohemians), μια εβραϊκή οικογένεια με το Όνομα Τσίπρα. (CIPRA). Ο Frank, η Josephine, και η Μary Cipra,

    http://2.bp.blogspot.com/-uG3nTJJGNwA/VoF3YYSFaDI/AAAAAAAAPPg/0BvgvqANTdM/s400/4384930_00704.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ......ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΤΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ......ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ.......ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ....ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή