Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ "ΣΩΤΗΡΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 


ΒΙΝΤΕΟ


Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε σε μια δημοσκόπηση να τείθεται το ερώτημα για μια παγκόσμια εκστρατεία πολιτών ώστε να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ;

Όμως το ερώτημα που αναφέρεται στην δημοσκόπηση της εταιρείας συμπληρώνεται, (και αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα), ότι αναζητείται ένας  «Παγκόσμιος ηγέτης των λαών» (;)

Ναι, δεν διαβάσατε λάθος! Έναν Παγκόσμιο ηγέτη! Φανερά και απροκάλυπτα προετοιμάζουν τους λαούς και επιδιώκουν να αποδεχτούμε τον Αντίχριστο. 

Ας δούμε όμως τώρα ποια είναι αυτή η εταιρεία που παρουσιάζει  αυτή την δημοσκόπηση.



Η Avaaz είναι μια παγκόσμια αστική οργάνωση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2007, η οποία προωθεί τον ακτιβισμό σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή , τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των ζώων , η διαφθορά, η φτώχεια και οι συγκρούσεις.

Η οργάνωση δραστηριοποιείται σε 15 γλώσσες και μετέχουν πάνω από σαράντα εκατομμύρια μέλη σε 194 χώρες, και η βρετανική ειδησεογραφική εφημερίδα The Guardian θεωρεί ότι είναι «το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό online δίκτυο ακτιβιστών στον κόσμο».

Οι παγκόσμιες εκστρατείες της Avaaz διοικούνται από μια ομάδα ακτιβιστών που εργάζονται σε πάνω από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ινδία, το Λίβανο και την Βραζιλία. 

Κι όπως λέει ο λαός μας: Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη. Και αυτό το λέω, διότι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την προπαγάνδα το ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης, που δεν είναι άλλος από τον Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος είναι επίσης σημαντικός παράγοντας χρηματοδότησης για το Avaaz.

Δείτε το βίντεο και τα τα συμπεράσματα δικά σας!


 



2 σχόλια:

  1. Όταν πήρα την απόφαση για την διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως ορθόδοξου ναού κι ενώ το πράγμα είχε αρχίσει να παίρνει την δυναμική αρκετών χιλιάδων ψήφων ξαφνικά κι ενώ αυξάνονταν η συμμετοχή οι συνολικοί ψήφοι άρχισαν να ...μειώνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Αvaaz το είχα ο αφελής...
      Ως αποδεικτικό έχω τα ενημερωτικά μαιηλ.

      Διαγραφή