Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ Τ
Ο ΝΕΟ (4ο) ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει: 
Ή τις αλυσίδες ή τα όπλα! 

Η δήθεν «κυβέρνηση», των δωσίλογων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανδρεικέλων της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και της ΕΕ, συνεχίζει ακάθεκτη το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ της έργο, αυτό του τελειωτικού ξεπουλήματος του Κοινωνικού Πλούτου της Πατρίδας μας και της μόνιμης φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, με το 4ο μνημόνιο, ώστε να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο οι ξένες και οι συνεργαζόμενες με αυτές ντόπιες ελίτ. 


Η έκταση και το βάθος αυτού του εγκλήματος δεν έχει υπολογιστεί ακόμη με επάρκεια, ιδιαίτερα αφού οι «ακαδημαϊκοί» μας είναι τρόφιμοι (και συνακόλουθα φανατικοί οπαδοί) της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης, και ενώ στην κυριολεξία η χώρα παραδίδεται στους «δανειστές», δηλαδή την ΕΕ και τις Πολυεθνικές, για πολλές δεκαετίες (για 99 χρόνια που, ξεδιάντροπα, το βρίσκουν ασήμαντο οι καλά βολεμένοι στις καρέκλες τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!), υποθηκεύοντας το μέλλον του λαού μας και των νέων γενεών. 

Έτσι, με τη «διακυβέρνηση» της «πρώτη φορά Αριστεράς», ολοκληρώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο η απώλεια κάθε ίχνους ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, η οριστική εξαθλίωση του λαού μας καθώς και η απώλεια ή φαλκίδευση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων που είχαν κατακτηθεί με μακροχρόνιους και συχνά αιματηρούς αγώνες.

Η πρωτόγνωρη αυτή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση που ζούμε δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο, δεν μοιάζει δηλαδή με προηγούμενες οικονομικές κρίσεις που αντιμετώπισε η ελληνική κοινωνία. 

Η ξεδιάντροπη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ολοκληρώνει το καθεστώς οικονομικής Κατοχής της χώρας μας και το πιο εξοργιστικό είναι ότι επιμένουν (!) ότι «εργάζονται» για το «καλό του λαού» και ειδικότερα των λαϊκών στρωμάτων ή ότι «αντιστέκονται σαν το ΕΑΜ» (όπως το χαρακτηρίζουν οι θρασύτατοι αμετροεπείς Ζουράριδες αυτού του τόπου), «ξεχνώντας» βέβαια ότι η «αντίστασή» τους είναι αυτή των Τσολάκογλου, δηλ., των (με το αζημίωτο) συνεργατών των κατακτητών και όχι βέβαια των λαϊκών αγωνιστών εναντίον τους, που παίζαν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά!

Το έγκλημα του χειρότερου μνημονίου, το οποίο ακριβώς οι Υπερεθνικές Ελίτ το ανέθεσαν να το διαπράξουν οι «αριστεροί», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα σηκωνόντουσαν και οι πέτρες αν προσπαθούσαν να υιοθετήσει παρόμοιο μνημόνιο η «επάρατη» Δεξιά ή οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, γίνεται απόπειρα να συγκαλυφθεί με μια άλλη πρωτόγνωρη απάτη, κοινών απατεώνων: το παραμύθι των «αντιμέτρων».

 Έτσι, αφού θα ξεσκίσουν τον Ελληνικό λαό με νέα χαράτσια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων που ξεπερνούν τα 5 δις ευρώ (που βέβαια επιβάλλονται πάνω στα αντίστοιχα κουτσουρέματα των προηγούμενων μνημονίων), έρχονται και λένε ότι θα πάρουν ευνοϊκά για τον λαό «αντίμετρα», ύψους 7,5 δις ευρώ (!) …εάν το πλεόνασμα από το ξεζούμισμα του ελληνικού λαού, ξεπερνά το υπέρογκο πλεόνασμα 3,5% κάθε χρόνο που μας επέβαλε η Τρόικα! 

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της απάτης αυτών των κοινών απατεώνων, θα πρέπει να αναλογιστεί ότι όλες σχεδόν οι χώρες της ΕΕ (με προεξάρχουσες τη Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία κ.λπ.) έχουν συνεχή ελλείμματα στον προϋπολογισμό και για καμιά άλλη χώρα, εκτός από τα υποζύγια στην Ελλάδα, δεν απαιτήθηκε πλεόνασμα 3,5%, κάτι που ακόμη και το ΔΝΤ θεωρεί απραγματοποίητο, αλλά οι κοινοί απατεώνες τύπου Τσίπρα, Τσακαλώτου, Σταθάκη κ.λπ. είναι ικανοποιημένοι ότι …κατόρθωσαν να πάρουν δέσμευση της ΕΕ ότι θα μας χαρίσουν τα πλεονάσματα πάνω από το εξωφρενικό 3,5%. 

Και φυσικά το ότι πέρυσι, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, δημιούργησαν παρόμοιο πλεόνασμα, σαν τμήμα της ίδιας απάτης, θ’ αποδειχτεί στο μέλλον όταν οι «κύριοι» αυτοί καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου ν’ αποδείξουν με τι στατιστικές και οικονομικές αλχημείες πέτυχαν το στόχο αυτό (ανάλογες των αλχημειών τύπου Σημίτη για να μπούμε στο Ευρώ)… Αυτό άλλωστε δείχνει και το γεγονός ότι η περσινή δήθεν ανάκαμψη ήταν φούσκα και μόλις επανήλθαμε αισίως στην ύφεση!

Πρόκειται σίγουρα για την πιο εγκληματική, αδίστακτη και απατεωνίστικη κυβέρνηση όλων των εποχών, αφού από τις πρώτες εκλογές του 2012 «ορκίζονταν» για την κατάργηση των μνημονίων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ και το Ευρώ, χωρίς σύγκρουση με αυτήν, ενώ κατόπιν έσυραν τους Έλληνες πολίτες σε ένα δημοψήφισμα, που όμοιο του δεν έχει ξανά-υπάρξει στην Ιστορία: δημοψήφισμα χωρίς σαφές ερώτημα. 

Ο κόσμος βέβαια άρπαξε την ευκαιρία για να πει ένα νέο ιστορικό ΟΧΙ στα μέτρα και έμμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που συντάραξε όχι μόνο τις ξένες ελίτ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δεν το περίμενε και παρότι είχε φροντίσει να το κάνει καθαρά διακοσμητικό, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, τρομοκρατημένοι συγκάλεσαν σύσκεψη όλων των συνένοχων κομμάτων την επόμενη για ν’ αποφασίσουν την υιοθέτηση νέου Μνημονίου! 

Με λίγα λόγια πρόδωσαν επανειλημμένα το λαό με τον πιο αισχρό τρόπο και αυτός απογοητευμένος και κουρασμένος, απλά κατέφυγε στην αποχή που έφτασε στο ρεκόρ 44%, πράγμα που σημαίνει ότι η «ανανέωση εμπιστοσύνης», για την οποία ακόμη επαίρονται οι κοινοί αυτοί απατεώνες, εξασφαλίστηκε με το 20% περίπου του εκλογικού σώματος! Έτσι μέχρι σήμερα ακάθεκτοι συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το «θεάρεστο έργο» τους υπογράφοντας το 3ο και σήμερα το 4ο μνημόνιο, κατ’ εντολή της Υ/Ε και της ΕΕ.

Το έγκλημά τους , όμως δεν είναι μόνο ότι υλοποιούν την ΠΡΟΤΕΚΤΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας. Το έγκλημά τους είναι ότι αποστέρησαν από το λαό μας κάθε προοπτική, κάθε πίστη ότι μπορεί να υπάρξει άλλη, εναλλακτική λύση, πέρα από τα μνημόνια και την ΕΕ:

Επί δεκαετίες παραμύθιαζαν τον κόσμο ότι η ΕΕ είναι «καλή», αρκεί να «βελτιωθεί», όπως επανειλημμένα τόνιζαν οι «οικονομικοί εγκέφαλοι» του ΣΥΡΙΖΑ, τύπου Μηλιού, Βαρουφάκη, Τσακαλώτου, Σταθάκη και σία.
Δεν εξηγούσαν ποτέ, ποια είναι τα πραγματικά αίτια της καταστροφής της Ελλάδας, όπως και όλων των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας: η παραγωγική αποδιάρθρωση μέσα στον ανταγωνισμό των «ανοιχτών αγορών» της ΕΕ και των «4 ελευθεριών» της Παγκοσμιοποίησης.


Δεν προετοίμασαν-ενημέρωσαν το λαό, για μια πραγματικά εναλλακτική λύση, όταν οι «διαπραγματεύσεις» με την Ευρώ-ελιτ θα αποτύγχαναν. Και φυσικά δε διανοήθηκαν να παραιτηθούν ως όφειλαν μετά την αποτυχία τους και να κατεβούν σε αγώνα κατά της Υ/Ε, ξεσηκώνοντας τον Ελληνικό λαό. Αντίθετα, προτίμησαν την Καραγκιόζικη (συγγνώμην για την προσβολή στον Καραγκιόζη) …Ζουράρειο «αντίσταση».

Συγχρόνως, οι ίδιοι κοινοί απατεώνες, μαζί με τους άμεσους συνεργούς τους στο έγκλημα των προηγούμενων μνημονίων αλλά και του τωρινού (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΑΝΕΛ κ.λπ.) καθώς και τους έμμεσους συνεργούς τους στο ΚΚΕ που δεν διανοήθηκαν ποτέ να οργανώσουν τον λαό σε ένα αντίστοιχο ΕΑΜ κατά της νέας Κατοχής (όπως τους το ζητήσαμε σαν ΜΕΚΕΑ), έστησαν ένα ολόκληρο σκηνικό στη Βουλή για να περάσει η εγκληματική νομοθεσία του νέου Μνημονίου μέσα από το προπέτασμα καπνού του …φασιστικού κινδύνου. 

Έτσι χτες στην ειδική επιτροπή της βουλής για το νέο μνημόνιο και ενώ ο εκπρόσωπος της ΧΑ προσπαθούσε να εξηγήσει και να καταγγείλει το νέο μνημόνιο από νομική σκοπιά, αφού το Ελεγκτικό Συνέδριο, που είναι το ανώτατο δικαστήριο, το έκρινε παράνομο και αντισυνταγματικό, σε μια σαφώς προκλητική ενέργεια (που δεν δικαιολογούσε βέβαια το τι επακολούθησε) προκάλεσαν την ΧΑ, ώστε να βγουν μετά σύσσωμοι όλοι οι λακέδες της Υ/Ε –ΕΕ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κ.λπ.) να καταγγείλουν ξανά ότι ο δήθεν νούμερο ένα «κίνδυνος» που αντιμετωπίζει ο λαός σήμερα δεν είναι ο πραγματικός φασισμός της Υ/Ε και της ΕΕ (βλ. Ουκρανία) αλλά ο ψευτο-φασισμός της ΧΑ που δήθεν απειλεί την «δημοκρατία» που έχουμε σήμερα !! 

Όλοι, μαζί με τη συνεργασία της «Αριστεράς», κατήγγειλαν τον «φασισμό»: η Αυγή, η Εφ. των Συντακτών (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;), το ΚΚΕ με τη Λιάνα Κανέλλη να πρωτοστατεί κ.λπ.. Και αυτό βέβαια δεν είναι καινούριο. Είναι γνωστή η λυσσασμένη προσπάθεια της ΕΕ και των ελίτ γενικότερα να χαρακτηρίζουν «φασιστικά», «ακροδεξιά», «ρατσιστικά» κ.λπ. όλα τα νεο-εθνικιστικά κινήματα συλλήβδην που αναδύθηκαν σε Ευρώπη και Αμερική τα τελευταία χρόνια και συνενώνουν τα θύματα της παγκοσμιοποίησης, που απλά μάχονται εναντίον της και των θεσμών της (ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, κ.λπ.) για οικονομική και εθνική κυριαρχία.

Συνοπτικά, για όλους αυτούς σήμερα ο πραγματικός φασισμός δεν είναι η ΕΕ, η Υπερεθνική Ελίτ (ΠΟΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, κ.λπ.), που εξαθλιώνουν και αιματοκυλούν παντού τον κόσμο και εδώ εξοντώνουν τον ελληνικό λαό αλλά τα κινήματα αυτά, επειδή πράγματι ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και κάποια μικρά ακροδεξιά ή ρατσιστικά κόμματα, ή ακόμη και κομμουνιστοφάγοι νοσταλγοί των γερμανοτσολιάδων… 

Φυσικά όλοι αυτοί οι υπηρέτες του συστήματος σκόπιμα συγχέουν τα πρώτα με τα δεύτερα, δηλ. τα φασιστικά κόμματα —υπολείμματα βασικά του παρελθόντος— που είναι λίγα, με τα νεο-εθνικιστικά-πατριωτικά (όπως της Λεπέν και του Φαράτζ στη Βρετανία, του Γκρίλο στην Ιταλία, του ‘Ορμπαν στην Ουγγαρία, κ.λπ.), για να συκοφαντήσουν τα κινήματα αυτά και τα λαϊκά στρωματά που τα υποστηρίζουν στον αγώνα για ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, κατηγορώντας τα ως δήθεν «ακροδεξιά», «ρατσιστικά», με σκοπό να διχάσουν τα λαϊκά στρώματα στον αγώνα κατά της Παγκοσμιοποίησης και των Πολυεθνικών, δηλαδή κατά του πραγματικού φασισμού! 

Φυσικά, τόσο τα καθαρά νέο-εθνικιστικα κινήματα, όσο και τα λίγα ακροδεξιά, ακόμη και φασίζοντα κινήματα, μόνο και μόνο επειδή μιλούν για εθνική κυριαρχία, σύνορα, κ.λπ. ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και υποστηρίζονται από σημαντικό τμήμα των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης μέσα στα λαϊκά στρώματα, αυτό είναι αρκετό για να βρίσκονται στο στόχαστρο της Υ/Ε και της ΕΕ. 

Αντίθετα βέβαια τα πραγματικά KAI ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ φασιστικά κινήματα, όπως αυτό των Ουκρανών συνεργατών των Ναζί, τυγχάνουν της πλήρους υποστήριξης της Υ/Ε στον αγώνα της ενάντια στη Ρωσία και την Ευρασιατική Ένωση, που μάχονται για εθνική και οικονομική κυριαρχία.

Από την άλλη μεριά η «αριστερά» συμμετέχει σε όλη αυτή τη προπαγάνδα για τον δήθεν «φασιστικό» κίνδυνο (π.χ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ενώ είναι ενσωματωμένη στο σύστημα, γι’ αυτό δεν έχει καμία σημαντική λαϊκή απήχηση και έχει περιθωριοποιηθεί. 

Ακόμη, αν πάρουμε σαν παράδειγμα τη ΛΑΕ, η οποία είναι συνυπεύθυνη για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τη μη έγκαιρη αποχώρηση της από την Κυβέρνηση, όταν ήδη τον Φεβρουάριο του 2015 έγιναν φανερές οι προθέσεις της ΕΕ και των Βαρουφάκηδων για την υπογραφή νέου μνημονίου αλλά και για τη μη προετοιμασία του κόσμου για μια πραγματική διέξοδο, ακόμη και σήμερα, δε μιλάει για άμεση μονομερή έξοδο από την ΕΕ και αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης που είναι και η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκτηση της εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, αλλά συνεχίζει να εξαπατά τον κόσμο για την πανάκεια της εξόδου από το ευρώ (που χωρίς έξοδο και από την ΕΕ θα είναι καταστροφική) και για «δημοκρατικά δικαιώματα».

Είναι αρκετή λοιπόν η κοροϊδία προς τον ελληνικό λαό που σήμερα εξανδραποδίζεται, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, που υπόσχεται «ανάπτυξη» στο μέλλον μέσα στην ΕΕ, περιμένοντας τις πολυεθνικές να «επενδύσουν», αφού εκμεταλλευτούν την πατρίδα μας και μάς έχουν για δούλους με μισθούς και συντάξεις πείνας μέσα στις «ανοιχτές αγορές» της ΕΕ.

Όμως είναι αρκετή και η κοροϊδία με τις ψευτο-λύσεις που προτείνουν οι «αριστεροί» Μελανσόν της Ελλάδας, οι οποίοι αντικειμενικά είναι συνεργάτες του συστήματος και της ΕΕ, όπως και ο ίδιος ο Μελανσόν, που αντί να ενώσει τις δυνάμεις του με αυτές του Μετώπου της Λε Πεν, έμμεσα στήριξε τη νίκη του πιο σκληρού νεοφιλελεύθερου καθεστώτος στη Γαλλία, για την οποία πανηγυρίζει σύσσωμη η Υ/Ε! 

Όπως αρκετή είναι και η κοροϊδία των ψευτο-πατριωτικών «δεξιών» κομμάτων και παρακλαδιών (ΕΠΑΜ , ΑΡΔΗΝ κ.λπ…) που δεν τολμούν να θέσουν μια καθαρά αντι-ΕΕ και αντι-παγκοσμιοποιητική θέση που θα απέρριπτε σαφώς το άνοιγμα και την απελευθέρωση των αγορών της ΝΔΤ, και να ξεσηκώσουν τον λαό να αποτινάξει τη σημερινή κατοχή, όπως ήδη ξεκίνησε να συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, δήθεν για να μας προστατεύσει από τους…Τούρκους, όπως μας προστάτευσαν οι δυτικοί σύμμαχοι μας και με την Κύπρο!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ–ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ: 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΠΟΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ).

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ: ΕΕ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου