Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΤO "ΤΡΟΜΟΔΕΜΑ" ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ....


TO «ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ» ΕΥΡΩ




Η "ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

Γράφει ο Ανδρεας Αθηναιος* 

Σε γνωστή εκπομπή "βγήκαν" σήμερα (σημ. Οίμου: 26/5) δημοσιογράφοι, με τον Anchor Man να έχει την (ηθικά σωστή) πρόθεση να περάσει το ηθικό δίδαγμα ότι δεν είναι πρέπον να υπάρχει περίπου "χαρά" για τον Τραυματισμό Παπαδήμου. 

Ο Πατέρας του Λουκά και ο Δικός μου ήταν μαζί στην Ένωση Λογοτεχνών, και συχνά οι γονείς μας ταξίδεψαν ως ζευγάρια σε ειδικές αποστολές συνεδρίων για την Ελλάδα. 

Ο Δημήτρης Παπαδήμος , Ο Πατέρας του Λουκά, βαθειά δημοκρατικός Άνθρωπος, είχε αφιερώσει πολλές ώρες να μου μιλάει για Ελλάδα και Δημοκρατία επί πλέον της αγάπης για την Πατρίδα, τον Άνθρωπο και την Δικαιοσύνη που μου δίδασκε ο Περσέας (Αθηναίος).

Προσωπικά έχω πολύ διαφορετικές θέσεις από τον Λουκά, και αυτό τεκμηριώνεται από τον Δημόσιο Λόγο και την αρθρογραφία μου. Όταν όμως τον συναντώ στο δρόμο, ή και σε ακαδημαϊκό χώρο, αφού γνωριζόμαστε από παιδιά, μένω σε αυτό.

Οι Φοιτητες μου στην Αμερικη πολλες φορες με ρωτησαν για τα ονοματα αυτων που δημιουργουν κατι αντιθετο απο τα συμφεροντα του Λαου.

 Τους ειπα αλλες τοσες φορες οτι το να εχουμε ονοματα, να τους βρουμε και να τους τρομαξουμε ή να τους βγαλουμε απο την μεση (οτι και εαν αυτο σημαινει) δεν ειναι λυση, διοτι το εργο θα παιχτει με αλλους ηθοποιους, με αλλο θιασο.

Το ζητουμενο ειναι «να μην ανεβαινει το "τρομακτικο" Εργο». Και αυτο δεν επιτυγχανεται βγαζοντας απο την μεση τους ηθοποιους. Το εργο πρεπει να εμποδιστει να παιζεται. 

Οσοι "χαρηκαν" με τον τραυματισμο Παπαδημου, θυμιζουν το Αμερικανικο Εργο, που εφαγαν πισώπλατα το "Τζεσε Τζειμς" και μετα τον κλωτσαγαν οταν πλεον ηταν εκτος μαχης, ακομα και οι γιαγιαδες.

Η Εκπομπη ομως αντι να κατορθωσει να δωσει με τον δικο της τροπο ενα διδαγμα για το τι ειναι "ανδρειο" και το τι ειναι "ανανδρο", κατορθωσε να μεταβληθει σε ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Ακουσαμε με αποτροπιασμό οτι θα πρεπει να ειμαστε ευγνώμονες για το PSI. (Κουρεμα) και οτι καθε τι που αναγνωριζει το τι εχασαν απο αυτο οι Ελληνες ειναι Λαικισμος.

Στο παθος της προπαγανδας, ξεχαστηκε ο Τραυματισμος Παπαδημου, καπελωθηκε η οποια προσπαθεια για ενα ηθικο διδαγμα, και η Εκπομπη (εκμεταλευομενη τον Τραυματισμενο Παπαδημο) μας ειπε "ποσο σπουδαιο ηταν "το Κουρεμα"", και ποσο καθε κριτικη εναντιον του οτι συμβαινει ειναι ενας Ασχετος Λαικισμος.

Τσιριζε ο Υποστηρικτης του Ευρω και του PSI επιτιμωντας τον Κεντρικο Παρουσιαστη "να παει να μαθει Οικονομικα".
Φυσικα ο τσιριζων παρουσιαστης, ειναι ο μη γνωριζων Οικονομικα, και ο εμφανως υποστηριζων με αστεια επιχειρηματα προπαγανδας, αυτα που ο ιδιος επικαλειται ως "οικονομικα".

Συμφωνα με την Καθημερινη (13 Απριλιου 2006) το ΅Ευρω δεν ειχε ποτε την σαρωτικη αποδοχη που η προπαγανδα θελησε παντα να παρουσιασει, ενω ταυτοχρονα για την προπαγανδα οποιος τολμησει να αντιταχθει σε οτι συμβαινει αντιμετωπιζεται με ουρλιαχτα και με την απαξιωτικη αντιμετωπιση του Λαικιστη.


Παρα την προπαγανδα και τον τρομοκρατικο λογο "Δεν θα εχουμε Φάρμακα, δεν θα εχουμε Πετρελαιο κ.α. το Ευρω ειχε παντα μια πολυ οριακη στατιστικη στηριξη και μαλιστα με intrusive measures, που και αυτα το 2006 (ανω) μετρουν οτι το Ευρω καταψηφιζεται, ενω στο Δημοψηφισμα που δεν φαινεται τι ψηφιζεις το ΟΧΙ ηταν σαρωτικο.

Ας αντιληφθούμε ότι το "Τρομοδέμα" που πρέπει να αντιμετωπισθεί είναι :"Τα μέτρα" 




Μέτρα = Τρομοδέμα


(Τι γελοίες ονοματοδοσίες μα την αλήθεια) και η τρομοκρατια που ασκει το συστημα καθε μερα στους Ελληνες, που κατα τους προπαγανδιστες, πρεπει να πεισθουν (οι Ελληνες) οτι χρωστανε, οτι ειναι τεμπέληδες, κλεφτες κα. 

Επειδη το γνωστικο αντικειμενο που υπηρέτησα για πολλα χρονια ειναι μεταξυ αλλων η Οικονομια, και κανεις δεν νομιμοποιειται "να με βγαλει απο τον αγωνιστικο χωρο" με το ανοητο επιχειρημα του Λαικισμου ή του "πηγαινε να μαθεις οικονομικα" (συμφωνα με τα επιχειρηματα του τσιριζοντος δημοσιογραφου) ας καταθεσουμε τα ακολουθα. 

ΠΡΩΤΟΝ: Το PSI βαφτίστηκε παραπλανητικα "κουρεμα", για να περασει στον Κοσμο το ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ Μηνυμα, οτι ΜΑΣ ΧΆΡΙΣΑΝ ΤΟ 75% ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΜΕ.

Στην Πραγματικοτητα, ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ 75% η αξια ολων των αξιογραφων, και δημιουργηθηκε τεχνητα και επιτηδες το προβλημα της μειωσης των περιουσιακων στοιχειων καθε οικονομικης οντοτητας στην Ελλαδα, και φυσικα και των Ταμείων.

Το Λογιστικο Τεχνασμα της Υποτιμησης, και της εξ αυτης ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ των Περιουσιακων στοιχειων των Ταμειων, ετσι ωστε να μειωθουν τα εισοδηματα των Ελληνων, να βρεθουν ολοι σε αδυναμια πληρωμης, και να χασουν και αυτοι τις περιουσιες τους.

Παμε για τεκμηριωση:

O Πινακας που ακολουθει ειναι η "επίσημη" καταστροφη της αξιας του Μετοχικου Ταμειου Ναυτικου (Του Πολεμικου Ναυτικου) με το ΔΗΘΕΝ "Κουρεμα του Χρεους" που ηταν ΚΛΑΔΕΜΑ των Ελληνων και της Ελλαδας. 
Οπως τεκμηριωνεται με το psi τα Κεφαλαια του Μετοχικου Ταμειου απο 104 εκατ εγιναν 53.
Η Τεκμηριωση αυτη λεγεται !!!!! ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ !!




Ακολουθει το Επισημο Εγγραφο του Μετοχικου Ταμειου Ναυτικου, που τεκμηριωνει οχι μονο τι εκανε το PSI στα περιουσιακα του στοιχεια, αλλα και την συρρίκνωση καθε προσοδου που εξασφαλιζαν οι ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ των "μετοχων" που υπηρετησαν στο ΠΝ.










"ΤΡΟΜΟΔΕΜΑ" ειναι ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ.

Και θα κλεισω υποστηριζοντας οτι ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΓΟ ειναι αυτο που πρεπει να "τελειωσει". Και αυτο δεν γινεται με το να βγουν απο την μεση οι ηθοποιοί του.


Και επειδη το Εργο ειναι ΚΑΚΟ, Οπως λεμε στο Θεατρο ....

ΤΟ ΕΡΓΟ Θα ΠΕΣΕΙ. 


Αυτοι που για καποιο λογο υποστηριζουν την λογικη του συστηματος, ας μην την στηριζουν στην Οικονομικη Επιστημη. Ας αποδεχθουν οτι ειναι η Πολιτικη τους Επιλογη, που ειναι συνηθως αποτελεσμα της αποδοχης η μη του Συρμου και της εκαστοτε συστημικής κατασκευασμένης λογικής. Πάντα Κατά το Παραμύθι, "Ο Αυτοκράτορας είναι γυμνός". ( ή ) "Τα καινούργια ρούχα του Βασιλιά".


Οσον αφορα τα αλλα δηθεν επιχειρηματα οτι μας εχουν δωσει 250 Δις και οτι οι πολιτες αλλων χωρων μας ταΐζουν, εδω οντως θα προτειναμε εμεις στους προπαγανδιστες να πανε να μαθουν Οικονομικα, Αλλα Οικονομικα. Γιατι οπως Υπαρχουν Αγγλικα του Φροντιστηριου της Γωνιας, υπαρχουν και αντιστοιχα οικονομικα.

Αν δεν υπαρξει αλλαγη με πολιτικη αποφαση, τοτε ο Κοσμος οδηγειται σε ενα ΚΡΑΧ αλλα 1929 που θα φερει και την αναγκαστικη αλλαγη. Δηλ τοτε ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ μονο του.


ΥΓ : Η Ασέβεια φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα. Εχουμε πλεον αηδιασει : σε Εθνικη ΅Εορτη αντι να εκφέρεται λογος για την Επανασταση, να ακουγεται ποσο καλη ειναι η Ευρωζωνη. Στην Ενωση της Επτανησου με την Ελλαδα, αντι να ακουσθει το νοημα της Ενωσης, η κατι το αναλυτικο, ακουσαμε παλι ποσο σπουδαια ειναι η ευρωζωνη. Οπως λεει και ενα νεο ελληνικο τραγουδι "Υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη εκτος απο την ΕΥρωζωνη" που για καποιους ειναι λαγνεία και για καποιους μονομανιακη καταθληψη. Τοσο μεγαλη που ξεχνανε οτι το θεμα της Εκπομπης ειναι ο Λουκας, και παλι μιλανε για το Ευρω


*Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος B.A., B.SC, M.A., MCP, ph.d., Post Doc, University Of Pennsylvania, Case Western Reserve University, Lindback Award of Academic Excellence, Villanova University (1985), Πρ. Πρόεδρος Εταιρείας Πανεπιστημίου Αιγαίου και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του (..Συγκλήτου) , Σύμβουλος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Πρυτανεία Γιάννη Πανούση) , Τέως Νομάρχης



Η φωτογραφία είναι από την ΕΥημερίδα των ΣΥΝτακτων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου