Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΗΣ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ. ΛΙΤΑΝΕΥΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΩΜΩΝ ΤΟΥ. ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ. 
Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΚΑΙ τώρα τι θα κάνουμε με τους Βαρβάρους; 
Ευτυχώς έχουμε μεγάλους ΑΓΙΟΥΣ

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ήρθε να μας ευλογήσει σε δύσκολες στιγμές.
Βρισκόμαστε σας Λαός στο έβγα μιας τραγικής περιόδου.
Η αλήθεια δεν λέγεται αλλά όταν ειπωθεί θα πονέσει πολύ.


Ο Τούρκος είναι αποφασισμένος και εκβιάζει. Το σκυλί τέντωσε το σχοινί του και δεν μπορεί άλλο να κρατηθεί.
Σε λίγο θα σπάσει.
Άραγε έχουμε αντιλυσσικό ορό;

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Τούρκος Ναύαρχος έδωσε διαταγή να μεταπέσει ο Στόλος σε συμβατικό περιβάλλον πολέμου λόγω κρίσης! – Ερχονται δύσκολες ώρες στο Αιγαίο»

«Τριψήφιες” παραβιάσεις στο Αιγαίο! 141 έκαναν οι Τούρκοι σε λίγες ώρες»

«Τουρκικές πυραυλάκατοι στο Αγαθονήσι»

«Οι Τούρκοι δέσμευσαν περιοχή εντός χωρικών υδάτων μια “ανάσα” από τη Ζουράφα» 

Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ βρέθηκε στην Ορθόδοξη Ελλάδα, Κυριακή 14 ΜΑΙΟΥ, που συνέπιπτε με την ΕΟΡΤΗ της ΜΗΤΕΡΑΣ. 

Και η Αγία Ελένη ήταν η μητέρα ενός Αγίου Στρατιωτικού Νου, του Μεγάλου Κωνσταντίνου και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι στρατιωτικός γιατί χρόνια έβλεπε το παιδί της να κονταροχτυπιέται στα πεδία των μαχών. 

Τα παιδιά του Ελληνικού Στρατού μαζί με τον Λαό και τον Κλήρο την υποδέχτηκαν και σεβαστικά λιτάνευσαν την ΑΓΙΑ και η ίδια τα «ΕΥΛΟΓΟΥΣΕ». Και ευλογούσε η Αγία τα παιδιά του Ελληνικού Στρατού γιατί γνωρίζει ότι τα στρατευμένα παιδιά μας είναι η συνέχεια του Στρατού του Υιού της, του Μεγάλου Κωνσταντίνου. 
Ο Μέγας Κωνσταντίνος και η μητέρα του Αγία Ελένη σήμερα είναι τόσο επίκαιροι περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!!Ακριβώς γιατί χάραξαν και ασκούσαν γεωπολιτική και γεω-στρατηγική πάνω σε ένα άλλο υπόβαθρο που είχε σαν σημείο αναφοράς τον πνευματικό άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες.

Ακριβώς γιατί και οι δύο Ισαπόστολοι ήταν πνευματικά πραγματικοί Κοσμοπολίτες και Οικουμενικοί, υπέρμαχοι της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και της Ορθοπραξίας πάνω στα Δόγματα των Αγίων Πατέρων μας , στοιχεία που σήμερα συγκρούονται αμείλικτα με τον δαιμονιώδη πολιτισμό των ημερών μας.

Ο Μέγας Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη η μητέρα αυτού απαρτίζουν το κατεξοχήν γεωπολιτικό δίδυμο της Παγκόσμιας ιστορικής ανατροπής , όχι μόνο για την απελθούσα ιστορία αλλά κυρίως για τις δικές μας ημέρες.

Πόσες μεταγενέστερες αυτών Αυτοκρατορίες-Δυνάστες και Τύραννοι προσπάθησαν να τους μιμηθούνε ακόμη και μέχρι σήμερα, όλες όμως γκρεμίζονται στα τάρταρα της παραφροσύνης και του εωσφορικού εγωισμού τους και αυτό γίνεται κατεξοχήν γιατί δεν αναγνώρισαν αυτές οι «οικονομικές-τραπεζικές βασιλείες» το Μυστήριο του Ζωοποιού και Τιμίου Σταυρού και το Παγκόσμιο Γεγονός της Ανάστασης του Θεανθρώπου Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
Η έλευση της ΑΓΙΑΣ και Ισαποστόλου Ελένης στην σημερινή Ελλάδα είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.
Αυτό το γνωρίζει ο δαίμονας του σουλτάνου και για αυτό λυσσάει από το κακό του.
Ο χρόνος της τουρκοκρατίας τελείωσε.
Ήρθε η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ πιο κοντά στην Καθ ημάς Ανατολή.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου