Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!


 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ  ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ LIDL ΓΙΑΤΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!
Το δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει το ζήτημα της διαφήμισης αλυσίδας σούπερ μάρκετ που, στην καταχωρημένη εικόνα της διαφήμισης για καμπάνια προϊόντων, είχε αφαιρέσει το σταυρό από τους τρούλους των εκκλησιών. 
(Σημ. Οίμου-Αθήνας:Το αναδείξαμε πριν 11 ημέρες)

Όπως είπε ο δήμαρχος Σαντορίνης Νικόλαος Ζώρζος, μιλώντας στην εκπομπή «Εν Αθήναις» και τον Γιώργο Τράγκα προτίθεται σύντομα να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όσων ευθύνονται για το μοντάζ στην εικόνα των εκκλησιών του νησιού και προσβάλουν έτσι την ορθόδοξη πίστη . Ο δήμαρχος Σαντορίνης προτίθεται να υποβάλει και αγωγές κατά παντός υπευθύνου, διεκδικώντας αποζημιώσεις για προσβολή συμβόλων.

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά από τα σχόλια του κόσμου που αντιδρούν και προσπερνούν την δικαιολογία της εταιρίας, η οποία που λόγω αυξανόμενης κριτικής, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για την παρέμβαση στη φωτογραφία. Σημαντικό πάντως είναι, ότι έγινε κακή κριτική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, διότι η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες.

«Είναι μέρος της εμπορικής πολιτικής μας να είμαστε ουδέτεροι από θρησκευτικής και πολιτικής απόψεως», δικαιολογήθηκε αρχικά η διεθνής αλυσίδα σούπερ μάρκετ, έπειτα από τις πρώτες κριτικές .Μεταξύ άλλων αντέδρασε και ο καρδινάλιος Ντόινικ Ντούλα της Πράγας,ο οποίος με επιστολή του χαρακτήρισε την ενέργεια «χωρίς προηγούμενο» και εξέφρασε τη «συμπάθειά του προς την Ελλάδα».

Επίθεση κατά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ LIDL εξαπέλυσε προ ημερών και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος, χαρακτηρίζοντας την παραποιημένη εικόνα του νησιού » δαιμονική έμπνευση» σε βάρος της χώρας μας από την γερμανική εταιρία LIDL.

Ο Μητροπολίτης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Ελευθερία» γράφει ότι υπήρχε σκοπιμότητα για να πληγεί το κύρος της χώρας Ελλάδας, αφού » Ὁ Σταυρός πού ἀφαίρεσαν εἶναι ἡ δόξα της. Σηκώνει τό Σταυρό της αὐτή ἡ Ὀρθόδοξη χώρα, ἡ ὁποία ἀπαρτίζεται ἀπό ἕνα λαό ὁ ὁποῖος πιστεύει σ’ αὐτό τό Σταυρό.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου