Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΞΕΠΛΥΝΕ" ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ» 

2 ΒΙΝΤΕΟ
ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΕΣΕΙ ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ!

«Υπάρχουν φόροι πιο άδικοι από τον ΕΝΦΙΑ και πρέπει να μειωθούν. Και ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος φόρος σε ό,τι αφορά τη μικρή ιδιοκτησία χωρίς αμφιβολία, αλλά σε όχι σε ό,τι αφορά τη μεγάλη ιδιοκτησία. Η μεγάλη ιδιοκτησία με κάποιον τρόπο αποκτήθηκε».


Αυτά τα απίστευτα είπε ο ψευτοαριστερός δωσίλογος στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ όταν ρωτήθηκε για τον ΕΝΦΙΑ, ξεπλένοντας τον κατασχετικό φόρο.

«Η κυβέρνηση πήρε μια απόφαση πέρσι μιας εσωτερικής αναδιάρθρωσης στο φόρο του ΕΝΦΙΑ τον Νοέμβριο του 2016, δηλαδή πιο δίκαιη κατανομή. 

Το περίπου 40% των χαμηλών στρωμάτων που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ είχαν κάποιες μειώσεις και ένα 30% μια σταθερή τιμή στη φορολογία τους και ένα 25% είχαν κάποια επιδείνωση», είπε με θράσος.
(Ερώτηση: Το υπόλοιπο 5% που πήγε; )

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!
Ο μέγας απατεώνας που εξελέγη υποσχόμενος ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, λέει τώρα για ελαφρυνσούλες μετά το 2020!!!


Ο ΕΝΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ!

 Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, έχει αποφανθεί για την αντισυνταγματικότητα του και τον έχει χαρακτηρίσει έμμεσα δημευτικό.Ο νόμος που  επιβάλλει 
τον ΕΝΦΙΑ λέει ρητώς ότι " φοροδοτική ικανότητα δεν είναι μόνο το εισόδημα αλλά και η κτήση του ακινήτου" δηλαδή "πούλα το ακίνητο να πληρώσεις το φόρο του" δηλαδή πιό απλά: "στο κατάσχουμε"!!!
Άλλωστε όπως είπε και ο Τσίπρας στην ΔΕΘ :«Το άδικο είναι για αυτούς με την "μεγάλη" περιουσία, ότι σε καιρό κρίσης, δεν μπορούν να πουλήσουν τα ακινητά τους» 

ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!!
ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΤΟ 80%, 100%, 120% ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου