Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS...

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑΟ Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Κάστρο για τις καταστροφές του τυφώνα Ίρμα...

Μήνυμα συμπαράστασης με αφορμή τα θύματα και τις καταστροφές που προξένησε ο τυφώνας Ίρμα στην Κούβα, απέστειλε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν στον Κουβανό ομόλογό του, Ραούλ Κάστρο.


«Με την είδηση των θυμάτων και των υλικών απωλειών που προξένησε ο πρόσφατος τυφώνας στις ανατολικές και κεντρικές περιοχές της χώρας σας, εκφράζω συλλυπητήρια και συμπάθεια σε εσάς και δια μέσου υμών στην κουβανική κυβέρνηση, στον λαό και στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κιμ Γιονγκ Ουν, το οποίο η εφημερίδα Rodong Sinmun δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα της χθες.

Σύμφωνα με το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας το Yonhap, ειδικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως το μήνυμα συμπάθειας προς τον Ραούλ Κάστρο σηματοδοτεί και μια αλλαγή πολιτικής της απομονωμένης χώρας. Μέχρι πρότινος ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, επικεφαλής του Κοινοβουλίου, ήταν εκείνος που έστελνε συγχαρητήρια ή συλλυπητήρια μηνύματα στους ξένους ηγέτες.

Ο Τσάνγκ Τσέολ Γουν, καθηγητής στο Ινστιτούτο Μελετών για την Άπω Ανατολή, υποστήριξε ότι με το μήνυμά του στον Κουβανό ηγέτη ο Κιμ Γιονγκ Ουν, που με την έκτη πυρηνική του δοκιμή έχει τεθεί σε διπλωματική απομόνωση στην Κεντρική και Νότια Αμερική, προσπαθεί να συσφίξει τις διπλωματικές σχέσεις της Βόρειας Κορέας με την Κούβα.

Είναι η τρίτη φορά που ο ίδιος ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποστέλλει συλλυπητήριο μήνυμα σε ξένο ηγέτη. Τον Οκτώβριο του 2012 είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης στον Κάστρο, όταν η Κούβα είχε πάλι πληγεί από τυφώνα ενώ τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους έστειλε συλλυπητήρια στον Σύρο πρόεδρο Άσαντ για τον θάνατο της μητέρας του.

Οι αναλυτές ωστόσο περιγράφουν το αυτονόητο χωρίς να πηγαίνουν παραπέρα την ανάλυσή τους.

Αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα θύματα του τυφώνα ήταν απλώς η πρόφαση και ότι η Βόρειος Κορέα στρέφεται προς τις δύο χώρες, την Κούβα και το Ιράν, που έχουν όπως και αυτή, ελεύθερες και κρατικές κεντρικές τράπεζες, ανεξάρτητες από τους Rothschilds και γι αυτό αποτελούν στόχο του παγκοσμίου σιωνισμού...


Φυσικά οι χώρες αυτές προστατεύονται από την Ρωσία που με ηγέτη τον Πούτιν κατόρθωσε να ελέγξει ξανά την κεντρική της τράπεζα βάζοντας εισαγγελείς και αποκαλύπτοντας τον ρόλο που έπαιζε σαν ιδιωτική τράπεζα.

Βέβαια και η Κίνα, μαζί με όλο το Σύμφωνο της Σαγκάης, στηρίζουν την Βόρειο Κορέα αλλά και το Ιράν, γιατί το γεωστρατηγικό παιχνίδι ολοκληρώνεται με τον έλεγχο του χρήματος!


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου