Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΡΑ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ


ΟΙ ROTHSCHILDS ΣΤΗΝΟΥΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ» 
ΤΡΑΠΕΖΑ


Η επίσκεψη της μαριονέτας των Rothschilds, του ψευδοεβραίου χαρούμενου (gay) τραπεζίτη Μακρόν, είχε  ένα και μοναδικό βαθύτερο στόχο: Να βάλει χέρι η δυναστεία των Rothschilds και στο επιχειρείν των Ελλήνων (με σκοπό να το διαλύσει εντελώς).

Θα φτιάξει λοιπόν μια τράπεζα που θα έχει τον παραπλανητικό τίτλο «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα», η οποία θα χρηματοδοτεί όσες επιχειρήσεις εξυπηρετούν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας δικτατορίας που θέλουν να στήσουν και όσους αντιτίθενται ή εξυπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα, θα τις οδηγεί σε χρεωκοπία...

Λόγω και του γεγονότος, ότι τα ηνία της οικογένειας των Rothschilds, έχει πάρει (εδώ και μερικά χρόνια) ο γαλλικός κλάδος της υπό τον βαρώνο David René de Rothschild (φωτ. αριστερά), ο Μακρόν (πιστό puppet της οικογένειας) θα έχει στο εγγύς μέλλον ηγετικό ρόλο μεταξύ των αχυρανθρώπων της ευρωπαϊκής συμμορίας...

Αυτός λοιπόν έπρεπε να φέρει στην Ελλάδα που η νέα τάξη φοβάται όσο τίποτε άλλο, το εργαλείο των τοκογλύφων, την τράπεζα δούρειο ίππο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.  


Τώρα αν συμφωνήθηκε με τους επιχειρηματίες του Μακρόν και η πώληση της ΕΥΑΘ αυτό θα είναι ένα ακόμη παράσημο προδοσίας στο πέτο του δωσίλογου Τσίπρα.

Ιδού το ρεπορτάζ για την «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα»

Ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου (φωτ. δεξιά) και ο διευθύνων σύμβουλος της Γαλλικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Nicolas Dufourq, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ίδρυση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ).

Η υπογραφή του μνημονίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, παρουσία δεκάδων Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών.

«Με την τεχνική βοήθεια που θα μας προσφέρουν οι Γάλλοι φίλοι μας, (Σημείωση Οίμου- Αθήνας: όπως λέγανε οι δωσίλογοι στην κατοχή «είναι φίλοι μας οι γερμανοί») πολύ σύντομα θα έχουμε ολοκληρώσει τη σύνταξη του σχετικού νομοσχεδίου, το οποίο θα κατατεθεί στη Βουλή εντός των επόμενων εβδομάδων» σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου, κάνοντας λόγο για «ένα ακόμη σημαντικό βήμα» προς την ίδρυση της Τράπεζας.

«Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα θα προσφέρει στην οικονομία νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, κυρίως προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη» έσπευσε να προσθέσει.


Όλα λοιπόν τα φούμαρα, που αράδειασε ο δωσίλογος Τσίπρας στη ΔΕΘ, περί λήξης των μνημονίων είναι στάχτη στα μάτια και η αλήθεια βρίσκεται στην είδηση της χρονιάς: Ή «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα» είναι το μνημόνιο μετά τα μνημόνια, ή για να το πούμε νεοταξικά, «το μετα-μνημόνιο»!

Άλλωστε το λέει και το ρεπορτάζ, ότι για την ίδρυση της, ο υπουργός Οικονομίας Δ. Παπαδημητρίου και ο διευθύνων σύμβουλος της Γαλλικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Nicolas Dufourq «υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας» 

Οι Τραπεζίτες, με τράπεζα θα τελειώσουν ότι απέμεινε στην μικρομεσαία επιχείρηση: η «Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα» θα γίνει το Άουσβιτς των Ελληνικών Επιχειρήσεων, να το θυμάστε!

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!


ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου