Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!


H ΔΩΣΙΛΟΓΗ KYBEΡNHΣH ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  Σ΄ΑΥΤΟΥΣ



ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ BONUS ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! 

Η δωσίλογη κυβέρνηση έχει πάρει εντολή από τους  χρυσοδάκτυλους τοκογλύψους κατακτητές, να προχωρήσει σε οικουμενική με την ΝΔ και τα λοιπά μνημονιακά απολειφάδια (ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων), αφού μόνη της δεν μπορεί (κι ούτε την εμπιστεύονται) να παραδώσει ολοκληρωτικά την χώρα σ΄αυτούς. 


Επειδή όμως τα μνημονιακά απολειφάδια δεν θα μπορούν να μπουν στη βουλή, αφού στραγγίσανε δίνοντας τις ψήφους τους στα δύο μεγάλα μνημονιομάγαζα, (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) προκειμένου αυτά να μην κατεβάσουν ρολά, η ψευτοαριστερή κυβέρνηση  σχεδιάζει την αλλαγή του εκλογικού νόμου προκειμένου να αποτρέψει τη διάλυση τους. 

Ταυτόχρονα πρέπει να καταστεί αδύνατη η αυτοδύναμη άνοδος στην εξουσία ενός από τα δύο  μνημονιομάγαζα, αλλά και (ακόμα χειρότερα για εκείνους) η άνοδος ενός αντιμνημονιακού μετώπου.


Έτσι η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα περιέχει κατάργηση του  bonus των 50 εδρών που ισχύει σήμερα και αναδεικνύει με μεγάλη διαφορά το πρώτο από το δεύτερο κόμμα. Αυτό θα μπορούσε κάποιος να το ερμηνεύσει επιδερμικά ως αποτροπή ανόδου στην εξουσία της ΝΔ, αλλά είναι εξ ίσου και αυτοκτονικό, διότι αποτρέπει και την άνοδο του Σύριζα. 

Η  κατάργηση όμως του  bonus των 50 εδρών, εξασφαλίζει την δημιουργία μνημονιακής οικουμενικής κυβέρνησης που θέλουν οι δικτάτορες κατακτητές τοκογλύφοι και κυρίως αποτρέπει την αυτοδύναμη ανάληψη της εξουσίας από αντιμνημονιακό μέτωπο, αν αυτό δημιουργηθεί υπό το βάρος του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος της Ελλάδας.   


Παράλληλα θα κάνουν το σύστημα δήθεν πιο αναλογικό, όπως αυτό που εφαρμόζεται στην Πορτογαλία αλλά και στην Ισπανία, με μικρότερο όριο εισόδου των κομάτων στη Βουλή. Η μείωση του ορίου εισαγωγής στη Βουλή σχεδιάζεται να πάει από το 3% στο 2%.

Οι ψευτοαριστεροί αντιγράφουν τον εκλογικό νόμο του Κουτσόγιωργα με τον οποίο το Νοέμβριο του 1989 ο Κωνσταντίνος Μητοστάκης και η ΝΔ παρ' ότι συγκέντρωσαν ποσοστό 46,19% δεν κατάφεραν να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Έτσι ακόμα κι αν ο 
Μητοστάκης υιός νικήσει δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση και θα πάει, θέλοντας ή μη, σε οικουμενική.

Παράλληλα ξέρουν ότι 
με αυτήν την αλλαγή, θα συνηγορούσαν  όλα τα μικρά μνημονιακά αποκόμματα, αφού με το χαμήλωμα του πήχη εισόδου στη Βουλή, με στόχο να παραμείνουν στη Βουλή αλλά και την αύξηση της δύναμης τους  με εκλογή περισσότερων βουλευτών.

Το βασικό βέβαια, είναι η απαίτηση των τοκογλύφων κατακτητών για οικουμενική υπερμνημονιακή κυβέρνηση. Ήδη, στο Μέγαρο Μαξίμου συζητούν ανοιχτά για συνεργασία με περισσότερα κόμματα εκτός από τη ΝΔ, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι κινείται στο χώρο της "κεντροαριστεράς", τον οποίο επιχειρούν να εκφράσουν τουλάχιστον άλλα τρία μνημονιακά αποκόμματα. Το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων...


Η “γεωγραφία” του νέου χάρτη των κομμάτων λοιπόν και η αλλαγή του εκλογικού νόμου, ευνοεί τα σχέδια των τοκογλύφων κατακτητών για οικουμενική μνημονιακή κυβέρνηση αλλά και τους μνημονιακούς δωσίλογους συνομιλητές την επομένη ημέρα και εν' όψει μίας νέας εκλογικής αναμέτρησης η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψει εντός του 2016.

Η ψευτοαριστερή ηγεσία προχωρά στην αλλαγή του εκλογικού νόμου επειδή είναι εντεταλμένη προς αυτήν την κατεύθυνση και  επειδή αυτή είναι η μοναδική πιθανότητα να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο άθλιο αλισβερίσι της εξουσίας έστω και σε συνδυασμό με τη ΝΔ.

Το πρόβλημα για τους δωσίλογους και για τους
 χρυσοδάκτυλους τοκογλύψους κατακτητές που τους δίνουν εντολές, λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ο οποίος μπορεί να τους ανατρέψει με ένα μαζικό εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο!


1 σχόλιο:

  1. Αν πραγματικά μειώσει το ποσοστό εισόδου στην Βουλή αυτή η κυβέρνηση, τότε αλίμονο μας θα έχουμε και κόμμα μουσουλμανικό εντός, πράγμα που φάνηκε με τους Δημάρχους στις περιοχές όπου το μουσουλμανικό στοιχείο υπερτερή. Αυτό να το προσέξουν καλά οι ........ δήθεν αριστεροί και όσοι άλλοι συνάδουν με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή