Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΕΠΙΚΑΙΡΗ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2012!


ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΒΙΝΤΕΟ



Υπάρχει καταγραμμένη στο βίντεο που ακολουθεί μια σοβαρότατη μαρτυρία από μια ηλικιωμένη γυναίκα, που είδε ένα φοβερό όραμα! 

Αυτή η γυναίκα, μεγάλη όπως είπαμε σε ηλικία, ζει κάπου στην Κέρκυρα εν παρθενία σε όλη της τη ζωή, αλλά και απομονωμένη από τις σύγχρονες τεχνολογίες, όπως π.χ. τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, ίντερνετ κτλ. κτλ.

Ο αρραβωνιαστικός της  ανηψιάς της μετέφερε την παρακάτω μαρτυρία (το όραμα το είδε τον Αύγουστο του 2012 να προβάλλεται σαν ταινία μπροστά απ’ τα μάτια της) 


Μερικά από τα συνταρακτικά που ακόμη δεν έχουν γίνει:


 Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει... Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν!... 

Όλους ο πόλεμος θα μας βρει στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα!

«Θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι»;

«Ναι, τα έχουν κανονίσει όλα, γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί! Δεν ξέρω... Όλα τα έχουν κανονίσει!!! Θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατό τους! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη!!! 50.000.000 οι νεκροί της»!!!»

«Τίποτα δεν καταλαβαίνουν οι Ρώσοι, παιδί μου!!! Θα τα ρημάξουν όλα!!! Αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι!!! 18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά μαζί τους και... δεν θα μείνει κανένα όρθιο!!! Θα καούν όλα!!! 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου