Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΤΙΠΟΤΑ Ή FABR Ή ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ!


ΙΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ «ΤΙΠΟΤΑ»… ΙΣΑΜΕ ΕΔΩ!

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ Ο  FABR!!!
ΦΩΤΟ:ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ "ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ κ.ΤΙΠΟΤΑ
.





Ο «καλλιτεχνικός» διευθυντής παραιτήθηκε ή ακόμα καλύτερα τον «παραίτησαν» γιατί όπως δήλωσε δεν μπορεί να εργαστεί σε εχθρικό περιβάλλον και πως δέχτηκε την πρόταση του υπουργού πολιτισμού (τρομάρα του) υπό την προϋπόθεση να έχει πλήρη ελευθερία στις επιλογές του.

Ε! λοιπόν θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει!


Το υπουργείο πολιτισμού αναφέρει, ότι ο βέλγος καλλιτέχνης ήρθε ουσιαστικά σαν εθελοντής για να συνεισφέρει στην «Ελλάδα της κρίσης» με μια αμοιβή της πείνας 20.000 ευρώ για κάθε χρόνο καλλιτεχνικής προσφοράς του στη χώρα μας. Έρμη Πατρίδα!

Ο εν λόγω «αιρετικός» ιδιοφυής καλλιτέχνης δήλωσε χωρίς φόβο και πάθος «κάποιοι με θεωρούν τσαρλατάνο!»Αναρωτιέμαι γιατί ; Μήπως γιατί χρησιμοποιεί βαλσαμωμένα ζώα, πουλιά, νεκρά γατιά και σκυλιά που κρέμονται από τσιγκέλια και μας το πουλάει για τέχνη;



Μήπως γιατί ο ευαίσθητος ζωόφιλος εικαστικός, από το 2012 εξειδικευόταν στην εκτόξευση ζωντανών φοβισμένων γατιών στον αέρα, από ύψος 3 μέτρων πάνω σε έναν χοντρό μουσαμά για να δει τις αντιδράσεις τους και να εμπνευστεί για να δημιουργήσει τερατουργήματα – έργα τέχνης; 



Ευτυχώς ο κόσμος εκεί αντέδρασε γρήγορα, μαζεύτηκαν πάνω από 20.000 υπογραφές και το αριστουργηματικό αυτό έργο «πόνου και τρόμου»κατέβηκε.



Και τότε δήλωσε με σπαραγμό τη λύπη του «γιατί τα κακόμοιρα τα γατάκια προσγειώνονταν άσχημα, άτσαλα» και πως «Χρειάστηκε να τρέξω για να μη με λιντσάρουν οι θεατές και κοιμόμουν για αρκετές μέρες σε διαφορετικά σπίτια».

Στις «εξαιρετικές» του παραστάσεις «απείρου κάλλους», οι θεατές σηκώνονται και φεύγουν γιατί αηδιάζουν με την έντονη σεξουαλική βία στα όρια της χυδαιότητας και του άρρωστου μακάβριου που κυριαρχούν στα αριστουργήματά του. Και καλά να πάθουν, αφού πληρώνουν για να τον δουν, αλλά εμείς τι φταίμε;

Γεμίζει τις τσέπες του με ευρώ πουλώντας αρρωστημένη τέχνη, παραστάσεις με διαγωνισμό αυνανισμού, έργα με θέμα το αίμα και τα ούρα, άπλωσε τα ξερά του ακόμα και στο αριστουργηματικό έργο Πιετά.



«Η Παρθένος είναι νεκροκεφαλή και ο Ιησούς που κρατάει στην αγκαλιά της είναι ο ίδιος ο κακότεχνος που μας κουβάλησαν!»

Και όμως αυτόν τον «προικισμένο» ταλαντούχο άνθρωπο προσκάλεσαν να αναλάβει «εν λευκώ» σαν καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών, ο οποίος βιάστηκε με το καλημέρα να αλλάξει έναν κρατικό θεσμό ετών, μαγαζί του είναι ότι θέλει «εθελοντικά» το κάνει. Διεθνές Φεστιβάλ Αθηνών παρακαλώ. Μεγαλεία!

Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν έχει ικανότητες διεύθυνσης και διαχείρισης, και πως δεν είχε χρόνο να επεξεργαστεί ελληνικές προτάσεις για να τις συμπεριλάβει στο Φεστιβάλ.

«Μου αρέσετε γιατί δεν είστε ακριβώς σύγχρονοι» είπε για το ελληνικό κοινό σε συνέντευξή του. Και γιατί δεν τον πήραμε με τις ντομάτες;

Επέλεξαν για διευθυντή του μεγαλύτερου Ελληνικού Φεστιβάλ έναν άνθρωπο που μας πέταξε στα μούτρα: «οι Έλληνες είναι εθνικιστές γιατί θέλουν να δουλεύουν στην Ελλάδα!» 
Με λίγα λόγια μας θέλει μετανάστες.

Ο εικαστικός αυτός είχε ξαναεπισκεφτεί την Ελλάδα, πάλι επί ΣΥΡΙΖΑ, στην Θεσσαλονίκη στα Δημήτρια και τότε ζήτησε 75.000 ευρώ για να καμαρώσουμε και να θαυμάσουμε το έργο του και τελικά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις τα βρήκαν στα 25.000 ευρώ . Τζάμπα πράγμα… πάνω απ’ όλα η τέχνη!

Μόνο που με τα δικά μας χρήματα θα πληρωνόσουν μεγάλε εικαστικέ!

Με τα δικά μας ελάχιστα εναπομείναντα χρήματα θα σε πλήρωνε η «κυβέρνηση του τίποτα», οι αριστεροί κυβερνώντες με τα αρρωστημένα γούστα και τα μυαλά στα κάγκελα, που βάλθηκαν ξετσίπωτα να εξευτελίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα «παλλόμενα μπιχλιμπίδια».

Καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν τα συντρόφια! Γιατί; Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, εκτελούν εντολές… υπάλληλοι είναι με ξένο εργοδότη!

Γιατί δεν αντιστεκόμαστε; Γιατί δεν βγάζουμε άχνα; Γιατί δεν τους παίρνουμε φαλάγγι; Χάσαμε τη μιλιά μας, την όρεξή μας για ζωή, την αξιοπρέπειά μας σαν λαός; Φοβόμαστε να ξεβολευτούμε; 

Βρε μας χτυπούν από παντού!


Τα παιδιά μας τα ρωτήσαμε;

Τους αγώνες των προγόνων μας για λευτεριά τους λησμονήσαμε;

Η Πίστη μας στον Θεό τι απέγινε;

Μας πήραν τη φωνή! Χάσαμε τη λαλιά μας!


Βάλαμε το κεφάλι κάτω ανήμποροι και τους επιτρέπουμε να κομματιάζουν και να ματώνουν την Ελλάδα, να την κατεξευτελίζουν και ένα περήφανο φιλότιμο λαό, νοικοκυραίοι άνθρωποι να πεινούν και να χάνουν τα σπίτια τους καταλήγοντας στους δρόμους, γιατί έτσι το αποφάσισαν τα «συντρόφια του τίποτα»…


Δεν πρέπει να τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, ίσαμε δω, αδέλφια, πρέπει να ξαναβρούμε την περήφανη περπατησιά μας, η Πατρίδα μας χρειάζεται, μας καλεί, ακούστε τα βογγητά της… ακούστε την καρδιά σας πόσο γοργά χτυπά στην ιδέα ότι θα την αποχωριστούμε εμείς οι απολίτιστοι εθνικιστές!! 

Μεγάλε εικαστικέ!!!Συντρόφια του ΤΙΠΟΤΑ!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου