Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΝΩΣΗ




Όπως είχαμε προειδοποιήσει, ο εγκλωβισμός χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων εντός της ελληνικής επικράτειας ήταν αποτέλεσμα σχεδίου προς υλοποίηση από την Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε). 

Ένα μεγάλο ποσοστό εξ αυτών (όπως έδειξε και σχετική δημοσκόπηση) είναι υποστηρικτές των μισθοφορικών ομάδων που δρούσαν και δρουν στην Συρία για την ανατροπή του καθεστώτος Ἀσαντ (όπου η απελευθέρωση εδαφών από τον Συριακό στρατό φέρνει στο «φως» συνεχώς νέες φρικαλεότητες της ISIS όπως ο ομαδικός τάφος στη πόλη της Παλμύρας με αποκεφαλισμένα πτώματα, μεταξύ αυτών και παιδιά), χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι υποστηρικτές και ίσως μέλη των παραστρατιωτικών δολοφονικών ομάδων που υποστηρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες και το ΝΑΤΟ.

Είναι όμως μόνο το παραπάνω ή και παρόμοια γεγονότα ο λόγος που τα κατεστημένα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ και όλοι οι βολεμένοι που επωφελούνται από την προτεκτορατοποίηση της χώρας μας, αυτοπαρουσιάζονται ως «φιλάνθρωποι», ή μήπως απλά υιοθετούν μια από τις βασικές αρχές της παγκοσμιοποίησης, αυτής των «ανοιχτών συνόρων», η οποία αναφέρεται βέβαια στο νέο καταμερισμό εργασίας που επιβάλει η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση; Προφανώς το δεύτερο! 

Γιατί πώς αλλιώς εξηγείται το ότι το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των ντόπιων και ξένων ελίτ, όπως είναι σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, από τη μία να το παίζουν «αλληλέγγυοι» και «φιλάνθρωποι» και από την άλλη να επιτίθενται λυσσαλέα κατά του αγώνα των αγροτών, λιμενεργατών και άλλων κοινωνικών ομάδων, ή να σαπίζουν στο ξύλο κινήσεις κατοίκων που δεν θέλουν ο τόπος τους να γίνει στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Γιατί τέτοια αντιμετώπιση του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έκπληκτος, αμήχανος και φοβισμένος βλέπει να ξετυλίγεται μπροστά του ένα θέατρο του παραλόγου –που στην πραγματικότητα βέβαια δεν είναι καθόλου παράλογο αν πάρουμε υπόψη τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι των επικυρίαρχων μας στην ΕΕ και των δανειστών η πολιτική αλητεία που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται «αριστερά»;

Πού οφείλεται η πολιτική αυτή των ελίτ, ντόπιων και ξένων, απέναντι στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό που υλοποιούν μειδιώντας οι ξεχασιάρηδες φοροφυγάδες εκατομμυριούχοι Υπουργοί και άλλοι βολεψάκηδες της «πρώτη φορά αριστεράς»;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Εθνικό ζήτημα (δηλαδή το ζήτημα της Εθνικής μας Κυριαρχίας–και όχι της «Κοινοτικής Κυριαρχίας» όπως λέει τώρα ο κλόουν τ. υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικός απατεώνας Βαρουφάκης για να θολώσει τα νερά και πάλι) θα γίνεται όλο και πιο καίριο και καθοριστικό σε σχέση με το Κοινωνικό ζήτημα, όσο η διαδικασία της Παγκοσμιοποίησης θα βαθαίνει, όσο δηλαδή η Νέα Διεθνής Τάξη (ΝΔΤ) που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει η Υ/Ε καταργεί στο πέρασμά της κράτη-έθνη-πολιτισμούς-συγκροτημένες κοινωνίες.

Ειδικότερα όμως η ΝΔΤ στοχεύει στο να εξαφανίσει-υποτάξει και τα ιστορικά έθνη όπως είναι οι Έλληνες, άλλοι Ευρωπαϊκοί Λαοί, κάποια από τα Αραβικά Έθνη, γιατί απλούστατα, πέρα από τα γεωπολιτικά ζητήματα (π.χ. ενέργεια που θέλει να βάλει στο χέρι η Υ/Ε με το να επιτίθεται λυσσαλέα σε αυτά), ένα ιστορικό έθνος δεν εγκαταλείπει εύκολα τον αγώνα για εθνική και κοινωνική απελευθέρωση. Ιδιαίτερα όταν τα Αραβικά καθεστώτα που δέχτηκαν την πιο λυσσαλέα επίθεση της Υ/Ε στηρίζονταν σε εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα (βλ. Ιράκ, Λιβύη, Συρία).

Άλλωστε τα «χειρουργικά» χτυπήματα της ΝΔΤ έχουν στόχο να καθυποτάξουν ως και να συντρίψουν αυτούς ακριβώς τους λαούς που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην πρωτοπορία του αντιπαγκοσμιοποιητικού αγώνα. Και επιχειρούν να τους καθυποτάξουν, πότε χρησιμοποιώντας στρατιωτική βία (Λιβύη-Συρία), πότε οικονομική (Ελλάδα) και πότε και τα δύο (περίπτωση Ρωσίας στην Ουκρανία) ! Στους λαούς αυτούς –καθόλου τυχαία επίσης– υπάρχει ένας βαθμός εθνικής κυριαρχίας ή, έστω, ιστορικής συνείδησης (όπως στην Ελλάδα) ότι πρέπει να παλέψουν για αυτήν.

Γι” αυτό και σήμερα η ΝΔΤ επιδιώκει και τη δική μας εξαφάνιση ως έθνους και μάλιστα ως ενός από τα πιο ιστορικά…άσχετα με την σημερινή παρακμή μας. Γιατί οι ελίτ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Ελληνικός Λαός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ΝΔΤ όπως έχει κάνει στο παρελθόν και πρόσφατα (βλ. Γιουγκοσλαβία-«υποδοχή» Κλίντον στην Αθήνα-Αντιαμερικανισμός κλπ). Γιατί επίσης ο Ελληνικός Λαός, λόγω γεωγραφικής θέσης, έχει πολύ βαθιά ιστορική γνώση του τι εστί Αυτοκρατορία (βλ. Ρωμαϊκή κατάκτηση-Τουρκοκρατία-Φραγκοκρατία-Κατοχή-Αγγλοαμερικάνοι) και έχει δώσει δείγματα γραφής σε τεράστιους και νικηφόρους αγώνες για την Ελευθερία του, την οποία πάντα ταύτιζε με την κοινωνική δικαιοσύνη. Η περίπτωση λοιπόν του Ελληνικού Λαού αποτελεί για την σημερινή ΝΔΤ ένα πολύ επικίνδυνο ιστορικό παράδειγμα που δεν πρέπει να το ακολουθήσουν επουδενί ούτε οι άλλοι λαοί, ούτε βέβαια οι νεότερες γενιές της Πατρίδας μας!

Στην εξαφάνιση αυτή αλλά και στην απάλειψη της ιστορικής μας μνήμης πρωτοστατεί βέβαια η «αριστερή» πολιτική αλητεία μέσω του Τσίπρα, ο οποίος, πιστός στην ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης (την οποία εφαρμόζουν αυτός και η υπόλοιπη πολιτική αλητεία που τον περιβάλλει) δηλώνει ξεδιάντροπα  ότι το μήνυμα της επανάστασης του 1821 δεν είναι ο αγώνας για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση, αλλά …οι «αντοχές του λαού μας»!!!

Από κοντά και τα διάφορα «αριστερά» παραμάγαζα (πλέον προστέθηκε και το ΚΚΕ) που αντί να αγωνίζονται για την ανάκτηση της οικονομικής και εθνικής μας κυριαρχίας κάνουν ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή σκούζουν ολημερίς και ολονυχτίς για να ανοίξουν τα σύνορα στους μετανάστες, χωρίς ακόμα να έχουν καταλάβει (;) ότι αυτή η θέση οδήγησε σε τραγικές συνέπειες όπως η έλευση του ΝΑΤΟ και οι πνιγμοί στο Αιγαίο, για τα οποία βέβαια μετά κλαίνε και οδύρονται !!! 

Και βέβαια οι μεγάλοι αυτοί «Μαρξιστές» δεν καταλαβαίνουν (στην καλύτερη εκδοχή) ότι ανοιχτά σύνορα στο περιβάλλον της ΝΔΤ της νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή των ανοικτών και απελευθερωμένων αγορών (κεφαλαίου, εργασίας, εμπορευμάτων), σημαίνει απλά μεγιστοποίηση της εκμετάλλευσης των θυμάτων της Παγκοσμιοποίησης, δηλαδή της μεγάλης πλειοψηφίας του παγκόσμιου πληθυσμού! Με άλλα λόγια, τα ανοιχτά σύνορα έχουν νόημα μόνο όταν οι ίδιοι οι πολίτες άμεσα ελέγχουν την κάθε χώρα, και όχι όπως σήμερα οι οικονομικές, πολιτικές και μιντιακές ελίτ, στις παρωδίες «δημοκρατίας» που έχουν στήσει.

Στην ίδια γραμμή και τα συνδικάτα (και τα «ταξικά» και τα «κυβερνητικά» και τα «πουλημένα») έχουν ριχτεί σαν ένας άνθρωπος στη μάχη της συλλογής τροφίμων για τους πρόσφυγες, λες και δεν φτάνει η γενναιοδωρία του Σόρος, της ΕΕ και των ΜΚΟ. Βαρέθηκαν φαίνεται οι εκπρόσωποι των εργατών να «αγωνίζονται» για τα εργατικά και συνταγματικά δικαιώματα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που είναι άνεργοι-άστεγοι-αυτόχειρες και βιώνουν μια χωρίς τέλος ψυχική οδύνη στις φτωχογειτονιές των μεγάλων πόλεων και στη φτωχή περιφέρεια, και ανακάλυψαν μια πιο εύκολη, ανώδυνη –και ποιος ξέρει, ίσως και πιο προσοδοφόρα– ενασχόληση στο πλάι της Τζολί και της Βαρδινογιάννη!  

Και βέβαια σε λίγες ημέρες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα καλέσουν ξανά τη γονατισμένη ελληνική εργατική τάξη (του ενός εκατομμυρίου απλήρωτων από 1 – 5 μήνες εργαζόμενων , του σχεδόν μισού εκατομμύριου υποαπασχολούμενων , των 1,5-2εκατ. αμειβόμενων με «μαύρα»  και των 1.205.000 ανέργων –από τους οποίους οι 867.855 αναζητούν, αλλά, δεν βρίσκουν απασχόληση) να κατέβει στην 48ωρη απεργιακή «κηδεία» του ασφαλιστικού.

 Ως και στη νέα μονοετή Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση της ΓΣΕΕ μπήκε πρόβλεψη…για τους πρόσφυγες, όχι όμως και για τον νομοθετημένο μνημονιακά κατώτατο μισθό των εργατών, ο οποίος θα επανακαθοριστεί αν και εφόσον αρθούν οι περιορισμοί (δηλαδή αν είμαστε καλά παιδιά και αφήσουμε να περάσουν τα «μέτρα» του 3ου μνημονίου μετά θα μας αφήσουν οι θεσμοί να διαπραγματευτούμε ελεύθερα με τον ΣΕΒ ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αυξηθεί κιόλας !!! Και αυτό ενώ η Γαλλία καίγεται κυριολεκτικά από τη μαζική αντίσταση του λαού της σε πολύ πιο ελαφρά νεοφιλελεύθερα μέτρα από τα κτηνώδη μέτρα που επιβάλλει στην Ελλάδα η Υ/Ε, μέσα από τα όργανα της στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα υπόλοιπα κόμματα εξουσίας…

Πρόκειται συνεπώς για κάτι πολύ καλά συντονισμένο από όλες τις κατεστημένες (οικονομικές-πολιτικές-συνδικαλιστικές) δυνάμεις που βολεύονται προφανώς με την Προτεκτορατοποίηση της χώρας, χωρίς να ενδιαφέρονται από την άλλη μεριά για τις οδυνηρές, ίσως και καταστροφικές συνέπειες, Εθνικές και Κοινωνικές, του «μεταναστευτικού-προσφυγικού» ζητήματος.
Έτσι βλέπουμε σήμερα τις ελίτ παρέα με την παγκοσμιοποιητική «αριστερά», όχι μόνο να προωθούν το άνοιγμα των συνόρων, έτσι ώστε να περνούν οι μετανάστες ως φτηνή καύσιμη ύλη στη θέση των ατίθασων ντόπιων εργατών που δεν λένε ακόμα να χωνέψουν ότι η εργασία ως τα 67 και τα 72 είναι…φυσιολογική, αλλά ταυτόχρονα να διαπράττουν με τη στάση τους αυτή και εθνικό έγκλημα.

Διότι αυτό που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι προφανές, παρά την εκκωφαντική σιωπή όλων των πολιτικών δυνάμεων, είναι ότι η κατάσταση στο Προσφυγικό είναι μεν τραγική αλλά θα γίνει τραγικότερη όσο παραμένουμε μέσα στην ΕΕ.
Διότι κανένας και τίποτα δεν θα σταματήσει τα «μιλιούνια» των μεταναστών και των προσφύγων που είναι αποτέλεσμα της Παγκοσμιοποίησης και της Στρατιωτικής – Οικονομικής Βίας της Υ/Ε από το να βυθίζουν την χώρα μας όλο και περισσότερο στην Εθνική και Κοινωνική καταστροφή!
Να γιατί σε αντιδιαστολή με τις ανώδυνες και αποπροσανατολιστικές προτάσεις της Αριστερο-Δεξιάς για λύσεις μέσα στην ΕΕ:

Μόνο η άμεση και μονομερής έξοδος από την ΕΕ είναι η λύση για να αποφύγουμε την Εθνική μας καταστροφή:
Γιατί όταν αποχωρήσουμε από την ΕΕ τότε κανείς άλλος μετανάστης ή πρόσφυγας δεν θα περνούσε πια από την Ελλάδα, απλούστατα γιατί θα ήξερε ότι δεν θα υπάρχει πιά καμιά ελπίδα να περάσει στην Ευρώπη.

Γιατί είναι απόφαση των ελίτ η μόνιμη παραμονή εκατοντάδων χιλιάδων απρόσκλητων και αγνώστων λοιπών στοιχείων αλλοδαπών στη χώρα μας, που σημαίνει βέβαια ότι με την παράλληλη μείωση του ελληνικού πληθυσμού λόγω φτώχειας (όπως έγινε και στη Ρωσία κατά τη δεκαετία του ’90, πριν ανέβει ο Πούτιν στην εξουσία), η οριστική διάλυση μας ως έθνους είναι προ των πυλών.
Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Πατρίδας μας σε αντίσταση ενάντια στην μετατροπή της Ελλάδας και της Ευρώπης σε μία α-λά «Σόρος» πολυπολιτισμική «κοινωνική σούπα»… εύκολο θύμα στις ορέξεις της Υπερεθνικής Ελίτ.

ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ


Άμεση έξοδος από την ΕΕ και επομένως αποδέσμευση από τη Συνθήκη Σένγκεν, Δουβλίνου κλπ. και το ΝΑΤΟ

Άμεσο κλείσιμο (δηλαδή κυριαρχικό έλεγχο) των συνόρων μας και επιστροφή των προσφύγων στην Τουρκία ή ακόμη και στις χώρες προέλευσης τους αν αυτή δεν τους δέχεται. Ειδικές ρυθμίσεις για τους πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες πολέμου.

Όχι στα ΣΤΑ HOT SPOTS και στα σχέδια των ελίτ για μετατροπή της Ελλάδας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

Άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με άλλες χώρες εκτός ΝΑΤΟ για να εξασφαλίζουμε τη προστασία των συνόρων μας από τους γκάνγκστερς του ΝΑΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου