Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ (ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ CIA)



Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΥΡΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ



Σε ανασχηματισμό θα προχωρήσει μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης ο Τσίπρας κατά παραγγελίαν των τοκογλύφων κατακτητών όπως δείχνουν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Θα κάνει βαθειά τομή στην κυβέρνηση προκειμένου να αντιστρέψει το βαρύ αρνητικό κλίμα και να σώσει την πρωθυπουργική καρέκλα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκεφαλίσει 16 υπουργούς από το σημερινό κυβερνητικό σχήμα.

Ήδη έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν πολλά σενάρια.
Πλήθος παλαιών πασόκων αλλά και ο κυρ Φώτης είναι στα πλάνα του πλάνου και δωσίλογου πρωθυπουργού...

Δυνατά για υπουργοποίηση λοιπόν παίζουν τα ονόματα του Φώτη Κουβέλη (πιθανόν για το Δικαιοσύνης), της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και αυτά των Χρήστου Ζώη αλλά και ο Χάρης Καστανίδης που έχει άριστες σχέσεις με τη Λούκα Κατσέλη...

Επίσης ακούγονται έντονα πως θα αξιοποιηθούν οι: Νίκος Μανιός, Γιώργος Βαρεμένος, Νίκος Συρμαλένιος, Σωκράτης Φάμελλος και Μάκης Μπαλαούρας.

Στη λίστα με τους υπό καρατόμηση υπουργούς περιλαμβάνονται τα ονόματα των Θ. Δρίτσα, Δ. Μάρδα, Ν. Ξυδάκη, Ν. Φίλη, Αρ. Μπαλτά, Ρ. Αντωνοπούλου, Θ. Τζάκρη, Κ. Φωτάκη, Α. Ξανθού, Ν. Τόσκα, Π. Πολάκη, Γ. Μπαλάφα, Μ. Χρυσοβελώνη, Β. Αποστόλου, Θ. Πελεγρίνη και Τρ. Αλεξιάδη.

Ότι και να κάνει πάντως την συντριβή (όπως και οι προκάτοχοί του δωσίλογοι) δεν θα την αποφύγει...
ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ!


Πηγή  Για το ρεπορτάζ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου