097a034f-d1e8-4f71-969b-8d2e36fff52f
Επί του παρόντος, στο λιμάνι Bremerhaven καταφτάνουν συνεχώς αμερικανικά πλοία που μεταφέρουν το στρατιωτικό εξοπλισμό των ΕΔ  των ΗΠΑ. «Οι ΗΠΑ απορρίπτουν τα γερμανικά τανκς σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία»,γράφει η γερμανική  εφημερίδα .
«Από 7 έως τις 16 Ιανουαρίου  θα αποστέλλονται καθημερινά τρία τρένα με στρατιωτικό εξοπλισμό»,  δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού στρατού .
«Η Ευρώπη με την μεταφορά αμερικανικών στρατευμάτων ωθείται άσκοπα σε ένα νέο επίπεδο έντασης  με τη Ρωσία»,  δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της  Bundestag και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Γερμανίας,  Αλέξανδρος Νώε.
Επιπλέον, ο πολιτικός είναι πεπεισμένος  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία, κινούνται όλο και περισσότερο από τα λόγια στις πράξεις.
Ο Νώε είπε ότι  το «σκάνδαλο» για την  γερμανική κυβέρνηση είναι ότι προσπαθεί να μετατρέψει τη Γερμανία σε μια «περιοχή ανασυγκρότησης και ανάπτυξης των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ και των δυνάμεων του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Βερολίνο έπρεπε να αρνηθεί στην Ουάσινγκτον να χρησιμοποιηθεί  το γερμανικό έδαφος για τη μεταφορά στρατευμάτων,  και «να σταθεί υπερήφανα στην ανούσια πολιτική της κόντρας στις σχέσεις με τη Μόσχα».


Την ίδια στιγμή εκατοντάδες Γερμανοί  πολίτες και οργανώσεις διοργάνωσαν  διαμαρτυρία στη γερμανική πόλη Bremerhaven  κατά την άφιξη  και τη μεταφορά των στρατευμάτων  του ΝΑΤΟ μέσα από την πόλη.
Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της πόλης Bremerhaven το Σάββατο.

Μόνο το Σάββατο αφίχθηκαν  87 άρματα μάχης Abrams  και 144 ΤΟΜΑ  Bradley, τα οποία θα μεταφερθούν στην Ανατολική Ευρώπη για να ενισχύσουν  αυτό που περιγράφεται ως «αποτροπή έναντι πιθανής   ρωσικής επιθετικότητας».
Cargo trains are parked at a cargo train station in Hagen, November 8, 2007. German rail workers started a 42-hour strike of nationwide freight routes at noon on Thursday, a walkout that threatens to disrupt manufacturers by halting deliveries of raw materials and just-in-time supplies. The GDL union, the smallest of three rail workers unions representing 34,000 train drivers, says its members are underpaid compared with counterparts elsewhere in Europe and is seeking pay rises of up to 31 percent and an independent collective labour agreement. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY) - RTX3QG


«Είμαστε  εδώ γιατί θέλουμε  ειρήνη με  τους Ρώσους, γιατί φοβόμαστε  νέους  πολέμους» … και αυτές οι δυνάμεις είναι κάτι που με φοβίζει αρκετά, και είμαι εδώ για να μιλήσω ενάντια σε αυτό», είπε ένας Γερμανός  διαδηλωτής.

Θέλουν δεν θέλουν οι Γερμανοί μπήκαν στο χορό που τους έβαλε ο Ομπάμα και η νέα τάξη και θα χορέψουν σύντομα ……..ρωσική μπαλαλάικα.
Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία μέσα στην πόλη, κρατώντας πινακίδες και πανό που έγραφαν, «Όχι  αναπτύξεις του ΝΑΤΟ! Τερματίσετε την μιλιταριστική πορεία κατά της Ρωσίας! » Και « έξω από το ΝΑΤΟ».



Βίντεο με διαμαρτυρίες Γερμανών πολιτών εδώ






tanks-in-bremerhaven-783129

us-military-equipment-in-bremerhaven-752155