Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

ΤΟ «ΓΚΟΛΟΥΜ» ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΡΑΪΧ ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!


Φαίνεται ότι ο Schaeuble έχει αρχίσει να τα χάνει μη μπορώντας να διαχειριστεί την πτώση με πάταγο της γερμανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη ιδίως μετά το Brexit και την προεδρία του Ντ Τράμπ.

 Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι απείλησε την Μ. Βρετανία και μίλησε στον Βρετανό υπουργό Οικονομικών όπως μιλάει στον Τσακαλώτο!!!

Συγκεκριμένα το «Γκόλουμ» του Γερμανικού ράϊχ τόλμησε να απειλήσει τη κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας και να της συστήσει να μην μειώσει την φορολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προσελκύσει επιχειρήσεις, έπειτα από την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διαμηνύοντας αυθαίρετα ότι οποιαδήποτε απόπειρα προς αυτή την κατεύθυνση θα «αποτύχει»! 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Philip Hammond δήλωσε πως η κυβέρνηση της Theresa May θα προχωρήσει σε φορολογικές ελαφρύνσεις για να παραμείνει η βρετανική οικονομία ανταγωνιστική.

Ο Schaeuble όμως με περισσό θράσος δήλωσε  ότι οποιαδήποτε προσπάθεια της βρετανικής κυβέρνησης να συγκρατήσει είτε να προσελκύσει επιχειρήσεις με χαμηλή φορολόγηση «δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή»

«Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Μεγάλη Βρετανία με τις Νήσους Κέιμαν», τόνισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών σε μια εκδήλωση στο Βισμπάντεν στην Γερμανία. «Εάν μια μεγάλη χώρα πιστεύει ότι μπορεί να έχει τα προνόμια μιας μικρής χώρας... αυτό θα αποτύχει»  και πρόσθεσε ευρισκόμενος σε πλήρη σύγχυση 

«Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ανεκτό από τον υπόλοιπο κόσμο».  Ο Schaeuble έκανε όλες αυτές τις δηλώσεις μη αντιλαμβανόμενος ότι δεν τον πιστεύει πλέον κανείς, καθώς οι αυθαίρετες αυτές κρίσεις δεν στηρίζονται πουθενά!!!..

Δηλαδή τι θα κάνει; Απόβαση στην Βρετανία; Ή μήπως θα την βομβαρδίσει; Προσπάθησε ο προκάτοχός του, ο Χίτλερ στον στρατό του οποίου υπηρετούσε ως αξιωματικός ο πατέρας του και απέτυχε παταγωδώς...

Και  μάλλον ξέχασε ότι η εταιρία «Γερμανία» Ε.Π.Ε. της οποίας είναι διευθύνων σύμβουλος, μη έχοντας συνάψει συνθήκη ειρήνης είναι υπό την επιτροπεία των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας!!!
Ότι δεν έχουν ανακτήσει την κυριαρχία τους ως κράτος το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος όπως φαίνεται στο βίντεο...

Άλτσχάιμερ και τα μυαλά  του Schaeuble στο μπλέντερ της κατάθλιψης...  

...και στα πρόθυρα εγκεφαλικού αφού ο νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοχ (Ted Malloch), σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC Radio4 προέβλεψε ότι το ευρώ έχει 18 μήνες ζωή ακόμα!

Ζωή σε λόγου μας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου