Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ...

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ UCK ΣΕ 5 ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 

3 ΒΙΝΤΕΟ


Μαζική κινητοποίηση Αλβανών!

Αλβανοί πολίτες επανδρώνουν τις μονάδες του UCK και κινητοποιούνται πλέον ξεκάθαρα  για πόλεμο κατά της Σερβίας σε πέντε χώρες, Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, και Κοσυφοπέδιο, αναφέρει σύσσωμος ο αλβανικός τύπος.

Τονίζεται ότι από το τον πόλεμο του 1999 υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτες αποθήκες οπλισμού και στις πέντε χώρες σε ειδικές υπόγειες κρύπτες για περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα .


Εκεί οι Αλβανοί που γνωρίζουν που ανήκουν θα ντυθούν με στολές παραλλαγής ή μαύρες στολές και θα λάβουν τον απαραίτητο οπλισμό και οδηγίες για το που  ανήκουν και ποια θα είναι η αποστολή τους.

Εδώ και μερικές ώρες έχουμε κινητοποίηση όλης αυτής της διαδικασίας από Αλβανούς  μαχητές  «από όλα τα εδάφη» σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο πάντα ( εννοούν τις 5 χώρες) και την ενδεχόμενη μετακίνηση τους στο Κοσσυφοπέδιο μέσω των  συνόρων .

Το Κοσσυφοπέδιο βέβαια έχει το δικό του  στρατό, ο οποίος είναι καλά εξοπλισμένος, αλλά δεν είναι αρκετός για μια πολεμική σύρραξη με την Σερβία στην περιοχή.

Οι δυνάμεις ασφαλείας Κοσσόβου  όπως ονομάζονται, δεν διαθέτουν άρματα μάχης , ελικόπτερα, παρά μόνο ελαφρύ ατομικό οπλισμό, όντας μια ελαφρά δύναμη πεζικού συν μια  μονάδα ειδικών δυνάμεων με  ελαφριά θωρακισμένα τζιπ  .

Οι Αλβανοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι  σε δύσκολη θέση και σε μεγάλο κίνδυνο λόγω ακριβώς της σερβο-ρωσικής συμμαχίας, αλλά παρόλα αυτά ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ την κατάταξη των εθελοντών τους για την υπεράσπιση της « μεγάλης πατρίδας» , όπως αναφέρουν.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκαν οι στρατιωτικές μονάδες του UCK σε 5 χώρες για πόλεμο κατά της Σερβίας – Μαζική κινητοποίηση Αλβανών! - Εικόνα0

Οι Αλβανοί πολίτες «έχουν καλή όσφρηση για την κατάσταση στην οποία έχει διαμορφωθεί και η οποία  μπορεί γρήγορα να εκτραχυνθεί και να προκαλέσει πόλεμο σε όλα αλβανικά εδάφη», αναφέρουν οι ίδιοι οι Αλβανοί  .

«Είμαι πρόθυμος να πολεμήσω ως απλός μαχητής , απλά πείτε μου πως να προστατεύσω τα αλβανικά εδάφη», δήλωσε εθελοντής.

Την όλη διαδικασία έχουν αναλάβει όπως ήταν αναμενόμενο οι βετεράνοι του UCK, αλλά και εκείνοι που πολέμησαν στο ανατολικό Κοσσυφοπέδιο ( Κοιλάδα του Πρέσεβο) και στην ΠΓΔΜ .

Η κατάσταση στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα στο Κοσσυφοπέδιο και τη Σερβία, είναι σε έκρυθμη κατάσταση κάθε μέρα λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας μεταξύ Σέρβων και Αλβανών .












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου