Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ Ή ΕΚΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ «ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ «ΠΕΘΑΝΟΥΝ» ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ISIS; 



Ο Abu Bakr al-Baghdadi, σίγουρα πλέον είναι επτάψυχος. Το πρόβλημα είναι ότι του έχουν απομείνει μιά δυό ζωές ακόμα... 


Για γέλια (ή μήπως για κλάματα;) είναι οι "επικοινωνιολόγοι" του ISIS όταν το "χαλιφάτο" χάνει τις μάχες, πόσο μάλλον τώρα που ενδεχομένως πρόκειται να χάσει ολόκληρο τον πόλεμο που ξεκίνησαν με την κάλυψη σαουδαράβων και δυτικών, πριν έξι και πλέον χρόνια στη Συρία...

Όπως έχουμε και παλιότερα γράψει : «Κάθε φορά που στριμώχνονται οι Ισλαμιστές ψευτομουσουλμάνοι του ISIS, βγαίνει η είδηση ότι σκοτώνεται ο αρχηγός τους Abu Bakr al-Baghdadi, ώστε να φανατίζουν τους μισθοφόρους τους να πολεμάνε με μεγαλύτερο μένος εναντίον του στρατού της Συρίας και του Ιράκ αλλά και των Κούρδων».


Έτσι λοιπόν τώρα που πρόκειται να χάσουν τη σημαντικότερη μάχη από τον στρατό της Συρίας και τους Κούρδους του SDF, αυτή της "πρωτεύουσας του χαλιφάτου" Ράκκα (καθώς οι Κούρδοι μπήκαν αυτήν την εβδομάδα για πρώτη φορά στην πόλη, από τα ανατολικά προάστια) και καθώς αυτή η ήττα θα σημάνει και το τέλος του πολέμου τους, ανακοινώθηκε και πάλι ο "θάνατος" του ηγέτη του ISIS για πέμπτη ή έκτη φορά!!! 

Και λέμε για πέμπτη ή έκτη φορά, διότι την προηγούμενη φορά, ο 46χρονος αυτοαποκαλούμενος «χαλίφης του Ισλαμικού Κράτους» Abu Bakr al-Baghdadi  βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έγινε απόπειρα δολοφονίας του με δηλητήριο στο φαγητό του, αλλά δεν μάθαμε ποτέ αν κατέληξε, πράγμα που θα σήμαινε την πέμπτη του "εκδημία"!!! 
Τότε δημοσιεύσαμε την χιουμοριστική φωτογραφία του επτάψυχου Abu Bakr al-Baghdadi, που αναδημοσιεύουμε και σήμερα. Εκεί μπορεί κανείς να δει και τις φωτογραφίες του πτώματος,  κατά τους τρεις από τους πέντε ή έξι (με τον σημερινό) "θανάτους"  του ηγέτη του  ISIS!!!

Τότε ήλπιζαν να εμψυχώσουν τους μισθοφόρους ισλαμιστές καθώς παιζόταν το Χαλέπι το οποίο όμως έχασαν, όπως μάλλον σίγουρα θα χάσουν τώρα και την "πρωτεύουσά" τους Ράκκα, παρά τον επαναλαμβανόμενο "θανατο" του  al-Baghdadi!
 
Πάντως οι Daily Mail και η Express που αναμεταδίδουν τον κατ΄επανάληψιν  διαδιδόμενο "θανατο" του ηγέτη του  ISIS,έχουν διδαχθεί από τις αλλεπάλληλες φάρσες και βάζουν ερωτηματικό στο άγγελμα του " μοιραίου συμβάντος"...

Όταν με το καλό τελειώσει το κεφάλαιο ISIS, θα μάθουμε αν πέθανε πραγματικά και πότε, ο Abu Bakr al-Baghdadi!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου