Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο «ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Ο Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: «ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ  ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»




ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος υποστηρίζει ότι θα δώσει στη δικαιοσύνη στοιχεία για το πως οι  Παπανδρέου και Σημίτης παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές. 

Παράλληλα επιμένει  πως η δίωξη του είναι πολιτική. Μάλιστα τώρα που έχει αποφυλακιστεί, υποστηρίζει ότι είναι σε θέση να παραδώσει στο δικαστήριο του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που εδώ και 3 περίπου χρόνια τα στοιχεία αυτά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Από την πρώτη στιγμή ( 11 Απριλίου 2012) είχαμε επισημάνει ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι ο ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ και είχαμε λίγο μετά (12 Ιουλίου 2012) δημοσιεύσει την πρόθεση του να εμπλέξει στο σκάνδαλο των Type 214 τους Παπανδρέου και Σημίτη.

Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τα πεί έξω από τα δόντια και τα λέει. Διαβάστε και μόνοι σας το χωρίς υπονοούμενα κατηγορώ του προς τους Παπανδρέου και Σημίτη για εσχάτη προδοσία! 


Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω προσπαθώ να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου που από την ημέρα της αποφυλάκισής μου και την έξοδό μου από τέσσερεις συνεχόμενα νοσοκομεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο.

Κατά παραδοχή της Εισαγγελικής έδρας, το αποδεικτικό υλικό εις βάρος μου είναι ισχνό. Βασίζεται σε σκόρπιες ιδιόχειρες σημειώσεις, οι οποίες μάλιστα, σύμφωνα με τη ρητή τοποθέτηση του κ. Εισαγγελέα «ερευνάται» αν είναι δικές μου και σε μια μόνο μαρτυρία, συγκατηγορούμενου. 

Κανένας τραπεζικός λογαριασμός, καμία τραπεζική ή μη τραπεζική συναλλαγή, καμία χρηματορροή δεν με ενοχοποιούν. Ουδείς μάρτυρας κατέθεσε ότι δωροδοκήθηκα ή έστω ότι του είχαν δημιουργηθεί υπόνοιες ή έστω ψήγματα ότι είχα λάβει χρηματικά ωφελήματα. Οι αγορεύσεις των εισαγγελέων δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια αφήγηση, ενάντια σε κάθε ουσιαστική και δικονομική έννοια.

Με την ανακοίνωση μου αυτή θέλω να γνωστοποιήσω ότι : Όπως έχω πει από την αρχή αυτής της διαδικασίας, η δίωξή μου είναι καθαρά πολιτική. Ήρθε πλέον η ώρα να το αποδείξω με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι:

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, με συνεργάτες τους «σκιές», σε συνεργασία με ελληνικές και ξένες υπηρεσίες, παρέδωσαν την χώρα στους ξένους και στους δανειστές, οι οποίοι ως σύγχρονοι δυνάστες, παρεμβαίνουν στην χάραξη Εθνικής πολιτικής σε θέματα που αφορούν την οικονομία, ενέργεια, τους εξοπλισμούς και τις διεθνείς συνεργασίες της Ελλάδος!

Τα στοιχεία αυτά είμαι σε θέση να παραδώσω στο δικαστήριο του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που εδώ και 3 περίπου χρόνια με δικάζει τυπικά, με ότι συνεπάγεται αυτό για μια πολιτική δίωξη.

Αναμένω λοιπόν να μου επιτρέψουν αύριο 21 Ιουνίου, να απολογηθώ. Και τότε θα λάμψει όλη η αλήθεια.

Άκης Τσοχατζόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου