Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!


ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ:«ΟΙ (ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΟ ΄90 (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ ΄40) ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Η Βορειοατλαντική Συμμαχία, (το στρατιωτικό σκέλος του παγκόσμιου σιωνισμού), μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, σχεδίαζε να χωρίσει τη Ρωσία σε τρία μικρότερα κράτη. 

Αυτό προκύπτει από έγγραφα που φυλάσσονται στο αρχείο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσίας και τα οποία είχε υποκλέψει, πριν 20 χρόνια περίπου, Ρώσος βετεράνος πράκτορας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Σεργκέι Μπρίλεβ,  «Вести в субботу» («Ειδήσεις το Σάββατο»), του καναλιού "Ρωσία 1".


Στην εκπομπή παρουσιάσθηκε αφιέρωμα σχετικό με την 95η επέτειο της διαχείρισης «C» του τομέα των Μυστικών Υπηρεσιών Εξωτερικού της Ρωσίας («Службы внешней разведки России»). 

Ο βετεράνος πράκτορας έδειξε τα άκρως απόρρητα έγγραφα του ΝΑΤΟ, τα οποία απέκτησε κατά τη δράση του. Ο Ρώσος πράκτορας μίλησε με τον δημοσιογράφο, χωρίς να φανεί το πρόσωπό του και η φωνή του ήταν τεχνικά αλλοιωμένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το ΝΑΤΟ μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και την δημιουργία 12 κρατών από το σώμα της, είχε σκοπό να δημιουργήσει τη «Βόρεια Δημοκρατία του Βόλγα» στη Ρωσία, στη συνέχεια τη «Δημοκρατία του Μέσου Βόλγα» και κατόπιν το «Πριγκιπάτο της Μόσχας». 

«Συμπτωματικά» ασφαλώς, αυτό το σχέδιο είχε και ο Χίτλερ κατά τον Β΄ΠΠ: Να διαιρέσει την Ρωσία σε διάφορες χώρες... 

Η έναρξη της διάλυσης της Ρωσίας θα ξεκινούσε μετά την ήττα της στην Τσετσενία.

Όταν η ρωσική πολιτική ηγεσία επί Γέλτσιν, έλαβε γνώση των εγγράφων, αμέσως συγκλήθηκε το εθνικό συμβούλιο ασφάλειας και ο Μ. Γιέλτιν άρχισε να αναζητά το πρωθυπουργό εκείνο που θα έλυνε το πρόβλημα της Τσετσενίας. Μετά από 3 ή 4 πρωθυπουργούς ανέλαβε ο Β.Πούτιν ο οποίος κατέβασε τα τεθωρακισμένα και διέλυσε τους Τσετσένους.

 Τότε ο ο Μ. Γιέλτιν είτε ηθελημένα είτε κατόπιν πιέσεων οδηγήθηκε σε παραίτηση και έτσι ανέλαβε την ηγεσία της Ρωσίας ο Β.Πούτιν.

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Ο παγκόσμιος σιωνισμός θέλοντας να πετύχει το απόλυτο, αυτό που ούτε ο Χίτλερ μπόρεσε να πετύχει, κατάφερε να αναδειχθεί στην Ρωσία αληθινός ηγέτης, που σε τρία χρόνια την έκανε ξανά υπερδύναμη, ώστε από τότε, σε κάθε τρικλοποδιά που της βάζουν οι Δυτικοί, βγαίνει η Ρωσία κερδισμένη...
Π.χ. Ουκρανικό (πραξικόπημα φιλοδυτικών ναζιστών) αποτέλεσμα: Προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία!
Εμφύλιος πόλεμος στην Συρία, 
αποτέλεσμα: Ισχυροποίηση της Ρωσίας στην περιοχή και δημιουργία πολλών ρωσικών βάσεων στο Συριακό έδαφος.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου