Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΛΟΓΩ BREXIT!

ΟΙ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ 
ΒΙΝΤΕΟ
 

    
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις υποτίθεται ότι έχουν αυστηροποιήσει το νομικό τους πλαίσιο σχετικά με τις υποκλοπές και τις κυβερνοεπιθέσεις. 

14 κράτη μεταξύ των οποίων η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Πολωνία κατηγορούνται από τη Διεθνή Αμνηστία, διότι επιτρέπουν ή ανέχονται τη μαζική υποκλοπή και την πρόσβαση σε δεδομένα εκατομμυρίων ανθρώπων.

Όμως όπως θα δείτε μόνο στην Βρετανία γίνεται έρευνα.

Στα τέλη του περασμένου έτους, το Λονδίνο έθεσε σε ισχύ νόμο που δίνει στο κράτος σαρωτικές εξουσίες εποπτείας. Ο νέος νόμος δέχθηκε ισχυρές επικρίσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Το Brexit προκαλεί αναταράξεις και η Βρετανία βάλλεται από παντού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 21 Ιουνίου στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού Παπάγου (Περικλέους 56 στο Χολαργό) θα μιλήσει ο καθηγητής της Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μανώλης Γιαννακουδάκης με θέμα: «Κάρτα του πολίτη:Παρακολουθήσεις- Κυβερνοεπιθέσεις». 

Θα ακολουθήσει συζήτηση και έγκριτος νομικός θα ενημερώσει το ακροατήριο για τα δικαιώματα και το νομικό πλαίσιο το σχετικό με την κατοχύρωση των πολιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου