Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!


GREXIT




Γράφει ο Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


Το GREXIT με ταυτόχρονη κρατική πτώχευση και δη προ του Τετάρτου Μνημονίου είναι η τελευταία και αληθηνη ευκαιρία σωτηρίας της Ελλάδος…


Η γνησια οικονομικη αναπτυξη στις χωρες της ευρωζωνης, με εξαιρεση την Γερμανια, παραμαινει αγωνιωδως χαμηλη και η ανεργια σε υψηλα επιπεδα.

 Η ΕΚΤ με την δημιουργια του ευρω από το τιποτε, ασχολειται με την διατηριση του πληθωρισμου διοτι τρεμει από μια αντιπληθωριστικη οικονομικη κριση τυπου Ιαπωνιας. Διοτι η νεα οικονομικη κριση που βρισκεται καθ’ οδον πιθανως θα είναι αντιπληθωριστικου χαρακτηρα. 

Η πραγματικοτητα, ότι ο δανειακος ογκος και η υπερχρεωση είναι προ’ι’οντα κυριως της ανθρωπινης διαθεσης και του κυκλου της καταστασης της οικονομιας, είναι από πολύ παλαια γνωστη. Το κρατος μορει μονο να χειροτερευση την κατασταση της οικονομιας. 

Οι γνωσεις αυτές όμως σημερα σκοπημα εκτοπιζονται, διοτι αυτές ανατρεπουν την πιστη για την ικανοτητα των μοντερνων οικονομολογων να λυνουν κάθε οικονομικο προβλημα και να παιζουν ετσι τον ρολο τους ως Ιερεις (Απατεωνες!) του καπιταλιστικου (παλαιου και νεοφιλελευθερου) συστηματος. 

Το γεγονος αυτό φαινεται σημερα ξεκαθαρα στα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ σωτηριας της ελληνικης οικονομιας.

Η απατεωνια της Ε.Ε. και του ΔΝΤ των θυγατερων και υιων των Αβρααμ, για την δηθεν σωτηρια αλλα σε βαρος της Ελλαδος, συνεχιζεται αδιακοπα….Δεν προκειται για μια αυτουπαιτια οικονομικη κριση χρεους της Ελλαδος όπως υποστηριζουν οι απατεωνες. 

Η Ελλας σημερα οδηγηθηκε και κατεληξε σε ένα σημειο ολοκληρωτικης απωλειας της εθνικης της ανεξαρτησιας και και οικονομικης αυτοδυναμιας διοτι ετσι σχεδιασθηκε από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο με εκτελεστες τα τσιρακια του….

Οι απατεωνες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ κάθε άλλο θελουν και επιδειωκουν την σωτηρια της Ελλαδος. Με τα πασιγνωστα προγραμματα τους αντι να αυξανουν τα επενδυτικα κεφαλαια σε εποχες υφεσης για να δημιουργησουν γνησια αναπτυξη κανουν τα αντιθετα. 

Η Ελλας καταδικαζεται κατά την φαση υφεσης και για τα επομενα 5 χρονια να εχει ένα πρωτογενες πλεονασμα υψους 3,5 % ενώ χρειαζεται επιγωντως επεκτατικη νομισματικη και δημοσιονομικη πολιτικη. Ενώ η Ελλας χρειαζεται επιγοντα μεταγγιση αιματος, οι ως ανω απατεωνες, με συνεργεια των εγχωριων βοδιων του Τσιπρα, την κανουν αιμοδοτρια. 

Τα παραμυθια της Χαλιμας για την συγκρότηση Εθνικης Αναπτυξιακης Τραπεζας είναι καθρεπτακια για τους ιθαγενεις που ψηφιζουν το μπακαλικο του γυφτομαγγα των σοκακιων των εξαρχειων Αθηνων.

 Το προβλημα της Ελλαδος δεν είναι ο αριθμος των τραπεζων της αλλα η διαθεσιμοτητα των επενδυτικων κεφαλαιων της. Οι αποτυχιες των Μνημονιων Ι, ΙΙ και ΙΙΙ των απατεωνων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ παρηγαγε ένα ογκο κοπρων αιγωκερου, ο οποιος προβλεπεται να γινεται με το τεταρτο Μνημονιο μεγαλυτερος. 

Με τα Μνημονια, προκειται για εγκληματικες και σκληρες τομες στην ελληνικη οικονομια, η επιτευχξη ευκολωτερα της απωλειας της εθνικης της ανεξαρτησιας. Από την συμφωνηθεισα δοση του τριτου Μνημονιου των 8.5 δισεκατομμυριων ευρω τα 7,0 δισεκατομμυρια καταλυγουν απ’ ευθειας στους αιμοδειψους απατεωνες και τα 1,5 δισεκατομμυρια ευρω για την πληρωμη χρεων του δημοσιου προς τους Ελληνες πολιτες.

 Η ετσι ονομασθεισα «ρητρα αναπτυξης», εφευρεση του Γαλλου Μεγαλοαπατεωνα που προσφατα εκλεχθηκε Προεδρος της Γαλλικης Δημοκρατιας, στοχο εχει να γονατιζη συνεχως κάθε αναπτυξιακη δυναμικη και τιποτε άλλο.

Μονο μια λυση υπαρχει για την σωτηρια της πατριδα μας: Επισημη δηλωση της πτωχευσης της χωρας μας από μια στρατιωτικη κυβερνηση, εφ’ οσον αυτή προηγουμενως εξασφαλισε την εθνικη ανεξαρτησια και ασφαλεια μας, και διακοπη αμεσως μετα των πληρωμων επιστροφης των δανεικων και προταση για διαπραγματευσεις γνησιας μειωσης του δημοσιου χρεους που ετσι και αλλως είναι φανταστικο και προ’ι’ον των εγκληματικων και παρανομων ασφαλιστρων (CDS)

Χωρις την συμμετοχη της Ελλαδος και στην ευρωζωνη, θα λυνει αυτη τα οικονομικα της προβληματα, οταν αυτα δημιουργουνται, με την μεθοδο του τεχνητου πληθωρισμου και με την υποτιμηση του νομισματο της.


Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 0049 2102 32513
17.06.2017

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου