Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΤΡΑΜΠ:ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΑΛΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ...


ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΔΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ 


Όλοι γνωρίζουμε ότι στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ κάνει κουμάντο η σιωνιστική ελίτ των τραπεζιτών, αυτό που εμείς ονομάσαμε Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) και το συμβολίσαμε με συμπλεκόμενα τα δύο σιωνιστικά σύμβολα πλαισιωμένα από τα σύμβολα του δολαρίου και του ευρώ...




Όλοι θυμόμαστε τον Κλίντον που αντιστεκόταν στους βομβαρδισμούς της Σερβίας και μόλις λέκιασε το φόρεμα της Λεβίνσκυ και τον παρέπεμψαν σε δικαστήριο, βομβάρδισε αμέσως τα Σερβικά εδάφη...

Σχετική εικόνα


Τότε που το 98% του Ελληνικού λαού ήταν αντίθετο στους βομβαρδισμούς αλλά ο Σημίτης τους υπέγραψε σαν να μην υπήρχε λαός...Τόσο δημοκράτης!

Έτσι λοιπόν τώρα και ο Τράμπ, ενώ φαίνεται ότι αντιστέκεται στην νέα τάξη πραγμάτων, η "αντίστασή" του έχει όρια τα οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει...

Ενώ λοιπόν αρνείτο να εκτελέσει τον Σουλεϊμανί, η πλειοψηφία των μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων ενέκρινε την παραπομπή του σε δίκη στη Γερουσία, για κατάχρηση εξουσίας και παρακώληση της καλής λειτουργίας του Κογκρέσου, επειδή πίεσε τον Ουκρανό πρόεδρο να διενεργήσει έρευνα σε βάρος πολιτικού του αντιπάλου και πρώην αντιπροέδρου του, κατά δήλωση του ίδιου, σιωνιστή Τζο Μπάιντεν. 

Έτσι δέχτηκε να κάνει και μάλιστα με φρικώδη τρόπο, το τολμηρό διάβημα και την μεγάλη χάρη στο ψευδοεβραϊκό κράτος του Ισραήλ (αποτελείται κατά 90% από χαζάρους ψευδοεβραίους) του οποίου κύριος εχθρός ήταν ο Σουλεϊμανί!




Ποιός ήταν αυτός που το Ισραήλ ήθελε να σκοτώσει με τόσο αποτρόπαιο φόνο;

Ο άλλοτε οικοδόμος από το Κερμάν, ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τη φλόγα της Ιρανικής Επανάστασης και του οκταετούς πολέμου Ιράν-Ιράκ, ήταν ίσως ο πλέον ικανός στρατιωτικός των ημερών μας και είχε μεγάλη δεξιότητα στο να διαπραγματεύεται συμμαχίες με περιφερειακούς και διεθνείς παίκτες.

 Ήδη το 2001 αποτελούσε τον κύριο συνομιλητή των Αμερικανών από ιρανικής πλευράς κατά την επέμβαση στο Αφγανιστάν, ενώ θεωρείται ο άνθρωπος που έπεισε το 2015 τον Βλαντίμιρ Πούτιν να εμπλακεί στη Συρία.

Όπως επιβάλλει ο ρόλος της δύναμης "Αλ Κοντς” (ήτοι Ιερουσαλήμ), που αφορά την "εξαγωγή επανάστασης” εκτός συνόρων, ο Σουλεϊμανί υπήρξε ο αρχιτέκτονας της ήττας του Ισλαμικού Κράτους σε Ιράκ και Συρία, ο οργανωτής των "Μονάδων Λαϊκής Κινητοποίησης”, ο κύριος σύμβουλος της Χεζμπολλάχ του Λιβάνου στην νικηφόρο αναμέτρησή της με το Ισραήλ το 2006 και πιθανότατα ο άνθρωπος που συνέδεσε τους Χούθι της Υεμένης με τους ιρανικούς σχεδιασμούς.


Έχοντας άμεση συνεργασία με τον "Οδηγητή” του Ιράν, Αγιατολλάχ Χαμενεϊ και δημοτικότητα της τάξης του 83% στην ιρανική κοινή γνώμη, ο Σολεϊμανί ακουγόταν συχνά το τελευταίο διάστημα ως πιθανός μελλοντικός πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 Για τους περισσότερους Ιρανούς είναι σαν να δολοφονήθηκε ο ηγέτης της χώρας – και για πολλούς άλλους στην περιοχή σαν να εκδικήθηκε η Δύση τη "νέμεση” των τζιχαντιστών.

Μόνο "τρομοκράτης" δεν ήταν, ούτε είχε πειράξει ποτέ την Αμερική, το αντίθετο συνεργαζόταν μαζί της, απλά ήταν εχθρός του Ισραήλ και η εξόντωσή του ήταν μια βρωμοδουλειά που ο Τράμπ ενώ δεν ήθελε τελικά την πραγματοποίησε και άνοιξε λογαριασμό με το Ιράν, το οποίο οποίο στο επόμενο δεκαήμερο ίσως «ξαναμιλήσει»... και αυτή την φορά, πιό σκληρά!

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου