Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ...
 ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ !!!
2 BINTEO

                              

Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών 
                          

H παγκόσμια οικονομία κατρακυλά με τρελούς ρυθμούς, κανείς δεν μπορεί, ενώ ακόμα συνεχίζει η πανδημία, να υπολογίσει τις συνέπειες, όλα όμως καταρρεουν , βαση σχεδιου της Νεας Ταξης .

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον κορονοιο, τα ΜΜΕ όλη μέρα ασχολούνται με τον κορονοιο και κανένας δεν ασχολείται με τα παράξενα και επικίνδυνα που συμβαίνουν παγκόσμια.


Κανένας δεν έχει καταλάβει ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι τα προεόρτια ενος παγκοσμίου πολέμου ο οποίος θα είναι αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.

Πετρέλαιο : τα διυλιστήρια δεν μπορούν να πωλήσουν τα καύσιμα που παράγουν, τα οποία συσσωρεύονται στις δεξαμενές τους. 

Το αδιάθετο αργό πετρέλαιο με τη σειρά του θα συσσωρευτεί στους τερματικούς σταθμούς, o ι τιμές του πετρελαίου έχουν καταρρεύσει, οι αεροπορικές πτήσεις έχουν μειωθεί κατά 87%....


Τραπεζες : Γκλεζάκος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, «Αν η πανδημία κρατήσει ως το φθινόπωρο και χαθεί εντελώς η τουριστική σεζόν, οι κεφαλαιακές ανάγκες των τραπεζών θα είναι πολύ μεγάλες για να μπορούν να τις καλύψουν οι μέτοχοί τους. 

Σε μια τέτοια περίπτωση το Κράτος θα κληθεί και πάλι να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, οπότε ναι θα μιλάμε για κρατικοποίηση τους»

Σχόλιο του Γεωκών : Ο Γέροντας, μας ανέφερε εδώ και κάποιες μέρες ότι σε λίγο δεν θα ασχολούμαστε με τον κορωναϊο, αλλά με το θέμα των τραπεζών, όπως μας είπε θα ανακοινωθεί το κλείσιμο των τραπεζών για 7-10 περίπου μέρες, και ότι θα έχουμε CAPITAL CONTROL και άλλα μέτρα που αφορούν και τις κάρτες…. 

Συρία : Τούρκοι στρατιωτικοί έκοψαν το νερό σε 400.000 Σύριους, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων παιδιών, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού…


Ρωσία, Μόσχα: Kαλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν τη Ρωσία ( λόγω κορωναϊου όπως λένε, ο λόγος βέβαια είναι άλλος ) στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων με προορισμό τη Μόσχα, άρματα μάχης και οπλισμένοι στρατιώτες. ( απορία : πάνε να σκοτώσουν τον κορωναϊο ;;;) 

Ρωσία : Νίκος Χειλαδάκης : ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ : «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»!!!

Ολλανδία : ΤΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ( 22/3/2020)





Η.Π.Α : η Εθνοφρουρά των Η.Π.Α και ο στρατός ,αρχίζουν να αναπτύσσονται, σε πόλεις της χώρας

ΕΥΡΩΠΗ:




Παγκόσμια : ( από κατοχικά Νέα ) μαζική – σχεδόν χωρίς προηγούμενο – κίνηση από βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό, παγκοσμίως. 

Τανκς, αυτοπροωθούμενα πυροβολικά όπλα, εκτοξευτήρες πυραύλων και άλλα, και είναι σε εξέλιξη την στιγμή που μιλάμε σε πολλά μέρη του κόσμου. 

Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος…..δεν είναι παλιά πλάνα είναι λίγων ημερών… 



Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η πανδημία, το επερχόμενο οικονομικό κραχ, η ελλείψεις χρημάτων και τροφίμων , και το κλείσιμο τραπεζών , θα οδηγήσουν σε εξεγέρσεις σε όλες τις χώρες , διότι όταν ο λαός θα πεινά, δεν θα λογαριάσει τίποτα, 

ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε την ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, το μόνο που χρειάζεται είναι προσευχή για λιγότερες συνέπειες…

Σε λίγο θα συμβεί κάτι και θα αλλάξει και η κατάσταση στον ΕΒΡΟ…και μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη να δούμε τον Ερντογαν να τελειώνει η να τον τελειώνουν…γενικά ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ…και μετά ακολουθούν άλλα….

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ




11 σχόλια:

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΓΕΩΚΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού μάς έχει πεί ο άνθρωπος και μαλιστα προσφάτως ποιός είναι. Αλλωστε δεν έχει σημασία. Η αποδεχεστε αυτα πού λέει ή όχι.
      Εγω τόν διαβάζω ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια. Μέ έχει μονον προβληματίσει με τό θέμα τής Π.Δ. και τήν έως φανατισμού επιμονή του.

      Διαγραφή
    2. συγγνώμη αλλά τι έχει πει για την Π.Δ. διότι αυτό μου διαφεύγει;;;

      Διαγραφή
  2. Αγαπητό μου ΚΟΡΙΤΣΙ, καλημέρα, χαίρομαι για την επιμονή σου να σου δώσω το τηλέφωνο μου, δυστυχώς, για σένα καλό μου κορίτσι , ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, δεν δίνω το τηλέφωνο, όμως αν θέλεις πολύ να γνωριστούμε, κάνε υπομονή μετά τα γεγονότα, για ένα καφεδάκι ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού οφείλεται η διχόνοια μεταξυ των Ελλήνων; Είναι προϊόν ατομικής θεώρησης ή μήπως αποτέλεσμα εγωιστικής τάσης; Είναι απόρροια της εύκολης απόρριψης της αξίας του διπλανού μας; Είναι, δηλαδή, ο υπερφίαλος εγωϊσμός μας και η έμφυτη ροπή μας να νομίζουμε, ότι γνωρίζουμε τα πάντα και ότι είμαστε ανώτεροι από τον διπλανό μαςΉ μήπως, είναι προϊόν φθόνου και ζήλιας;  κάποτε ένας κυνηγός παρατήρησε πίσω από ένα θάμνο ένα πολύ παράξενο όν ,ένα τέρας. Φοβισμένος όπλισε το όπλο του και με προσοχή πλησίασε τον θάμνο για να δει καλύτερα

      Οποία η έκπληξη, όμως ,όταν διαπίστωσε ότι το <> δεν ήταν άλλος από τον αδελφό του που είχε να δεί πολύ καιρό…
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΕΙΠΕ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ, γνωριζεις τις επιπτώσεις οταν κατηγοράς...ψευδώς, ο Θεος να σε συγχωρέσει

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΛΕΓΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ). ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ Η ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ, ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
      ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ;

      Διαγραφή
  4. Γεωκων στις τόσο δύσκολες στιγμες που ζούμε, για αυτά που ποστάρεις (επειδή τα διαβάζει και τα αναπαράγει πολύς κόσμος) καλό θα ήταν να γνωρίζαμε κατι σχετικό με τον γέροντά σου όπως το όνομά του την μονή που εγκαταβιώνει κτλ. Φρωνώ επίσης αφου μπήκες σε αυτή την διαδικασία να ποστάρεις τόσο σοβαρά θέματα σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα πρέπει να εκτεθείς και με το όνομά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτά ΓΙΝΟΝΤΕ αυτή την στιγμή! Γνωρίζω όμως από την Βίβλο ότι αυτά θα συμβούν κάποια στιγμή αλλά δε ξέρω αν είναι τώρα η στιγμή! Δε χρειάζεται να πας σε κάποιον να σου τα πει αλλά αν μελετήσει κάποιος την Γραφή τα βλέπει μόνος του!

      Διαγραφή
  5. Πρώτα από όλα να σε έχει καλά Ο Γλυκός Θεός που μοιράστηκες μαζί μας όλα όσα ο γέροντας σου είπε αντί να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Κλείσε τα μάτια και τα αυτιά σου σε κάθε είδους επίθεση και συνέχισε το έργο σου. Ο Θεός θα Δείξει και θα Αποδείξει αν ο γέροντάς σου ήταν ευλογημένος ή όχι. Μέχρι τότε πες όσα έχεις να πεις και άφησε όσους φοβούνται Στον Θεό! Θα είναι κρίμα να σταματήσεις να μοιράζεσαι κάτι που μπορεί να μας προετοιμάσει και να μας προστατεύσει επειδή 2... 4... ή 10 βγήκαν και εξέφρασαν ανασφάλεια. Επιπλέον δεν είσαι υποχρεωμένος να δημοσιοποιήσεις τίποτε προσωπικό σου! Η προφητεία και η πρόρρηση προέρχεται από Εκείνον που Βλέπει και Γνωρίζει τα πάντα και εμείς που τη μοιράζουμε είμαστε εντελώς ασήμαντοι! Συνέχισε και να έχεις κάθε Ευλογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συνέχισε Γεωκων μας δίνεις κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή