Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

.ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ;


 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ετοιμάζεται η τουρκία για πολεμικές επιχειρήσεις και δια ροπάλου τιθασεύει την ροή των πληροφορίων σχετικά με την επιδημία αυτή που έχει ήδη προσβάλλει δεκάδες χώρες;

Επιθυμεί η τουρκία οι ένοπλες δυνάμεις της να μείνουν έξω από αυτή την πληροφόρηση, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμες στο έπακρο;
Μπορεί τα παραπάνω αυτά να δικαιολογήσουν το παράδοξο ότι η τουρκία δεν δίνει σαφή αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού;


Πολλά τα ερωτηματικά , τα οποία όπως φαίνεται θα απαντηθούν κάποια στιγμή.

« Αξεπέραστοι στην ψευτιά είναι οι γείτονές μας. Εκτός του ότι η Τουρκία, μια χώρα 80 εκατομμυρίων δεν έχει ούτε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, έχουν επιστρατευθεί «φανταστικοί» τουρίστες που δηλώνουν σε τουρκικά ΜΜΕ πόσο ασφαλείς αισθάνονται στην Τουρκία.

Βέβαια, για να είμαστε σωστοί να παραθέσουμε την εκπληκτική δήλωση του υπουργού Υγείας της Τουρκίας ο οποίος είπε: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κορονοϊός να είναι στην Τουρκία αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα».

Έτσι, την ώρα που στην Ελλάδα υπάρχουν φόβοι ότι λόγω κορονοϊού η τουριστική περίοδος θα τιναχτεί στον αέρα, στην Τουρκία όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν, ως την πιο ασφαλή χώρα για διακοπές.

Αλήθεια ή ψέμματα (;) κανείς δεν ξέρει, αφού δεν είναι και λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως κρούσματα υπάρχουν, απλά για συγκεκριμένους λόγους και σκοπούς η τουρκική κυβέρνηση δεν τα αποκαλύπτει.

Εκμεταλλευόμενοι την περίοδο αυτοί, όπου η Ιταλία έχει γονατίσει από τον κορονοϊό και η Ελλάδα έχει 89 επιβεβαιωμένα κρούσματα οι Τούρκοι επιχειρηματίες του τουρισμού τρίβουν τα χέρια τους και δηλώνουν πως η χώρα τους είναι ασφαλής και προστατευμένη από τον ιό.

Για τον λόγο αυτό καθημερινά αναρτούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα και γκάλοπ, τα οποία υποτίθεται πως γίνονται συνεχώς στους τουρίστες, οι οποίοι μιλούν για το ταξίδι τους στην Τουρκία εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους την επέλεξαν. Τις περισσότερες φορές οι μαρτυρίες δεν αναγράφονται ενώ αφήνονται να θεωρηθούν.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Demirören (DHA) η Τουρκία θεωρείται ως μια αξιόπιστη επιλογή, καθώς δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του κορονοϊού, ενώ λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, οι οποίες παρεμποδίσουν τη μετάδοσή του.

Στα δημοσιεύματα οι Τούρκοι δεν ξεχνούν να αναφέρονται, συνεχώς με αριθμούς στα κρούσματα του κορονοϊού σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο καθώς και έκτακτα μέτρα πρόληψης του παγκόσμιου οργανισμού υγείας που έχουν ανακοινωθεί έως τις 3 Απριλίου.» Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης 

Και τα παράδοξα συνεχίζονται στην γείτονα χώρα…
Την στιγμή που οι δηλώσεις των τούρκων είναι εμπρηστικές:
« Εμπρηστικός Ερντογάν: Δολοφονικές οι ενέργειες της Ελλάδας στα σύνορα»

« Ο Τσαβούσογλου «αλλάζει» τη γεωγραφία: Τα σύνορα της Ευρώπης δεν είναι στην Ελλάδα, αλλά στη Ν. Τουρκία!» 

Και όλα αυτά την στιγμή που η τουρκία σφράγισε τα σύνορα της με το ΙΡΑΝ που μαστίζεται από αυτή την φονική επιδημία.
Γιατί βάλθηκαν μετά μανίας οι τούρκοι να ανοίξουμε τα σύνορα μας οικειοθελώς;
Οι τούρκοι νοιώθουν και αντιλαμβάνονται ότι τα Ελληνικά σύνορα προστατεύονται από « ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ» 

« Και πάνω στα σύνορα μας στην Θράκη ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ φάνηκαν καταιδρωμένοι και τους έχουν δει να τρέχουν πάνω- κάτω και ήταν χαρούμενοι, τι σημαίνει αυτό; ότι ΝΙΚΟΥΣΑΝ και θα πάμε καλά.

- Νικούσαν , αυτούς έχουμε...

- Και αν ρίξει το βαρύ πυροβολικό ο ΘΕΟΣ στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Θράκη , κυρίως στο ΑΙΓΑΙΟ , τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ
- Τι το έχει το σπαθί εκεί πέρα;

Το έχει πάρει το ΣΠΑΘΙ από την Γερμανία , τα ξέρουμε αυτά...- Τα έχουμε πει και στην τηλεόραση

- Δεν αστειεύεται ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

- Όταν π.χ πολιορκούσαν την Ιερουσαλήμ οι Ασσύριοι και απειλούσε τους κατοίκους της ο Σενναχειρείμ ότι θα τους σφάξει

- Και το βράδυ εκεί που κοιμόταν οι Ασσύριοι έσφαξε ο ΜΙΧΑΗΛ 250 χιλιάδες ασσύριους σαν να είχε όπλο με σιγαστήρα , χωρίς να ακουστεί τίποτε.

- Το πρωί που ξύπνησαν οι υπόλοιποι και είδαν αυτή την θραύση πήραν τα πόδια τους και έφυγαν και έφτασαν στην Ασσυρία με τον βασιλιά τους και δεν ξαναγύρισαν.

- Δεν αστειεύεται ο ΜΙΧΑΗΛ, Μιχαήλ σημαίνει παντοδύναμος με ( Π) μικρό.

- Και μας αγαπάει και μας το έχει δείξει

- Εμείς ας είμαστε άξιοι της ΠΙΣΤΗΣ που έχουμε και ας προσπαθούμε να την κάνουμε πράξη

- Τα υπόλοιπα θα τα κανονίσουν οι ΑΝΩΤΕΡΟΙ ( εννοεί την ΠΑΝΑΓΙΑ μας και τους ΑΓΙΟΥΣ) .


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου