Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»


ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ) ΜΜΕ...



Γράφει ο Konstantinos Thita

Όπως πολλοί γνωρίζετε, ταυτόχρονα με το χάος που επικαλούνται για να μας κρατάνε σε μια κατάσταση μάχης ή φυγής και να τρωγόμαστε μεταξύ μας για το ποιανού η μάσκα είναι κάτωθεν των ρουθουνιών, υπογράφονται και πολλοί νόμοι τους οποίους προσπαθούν να κρατήσουν κρυφούς με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης. 


Πολλά γνωρίζουμε χάρη στον δικηγόρο κο. Νίκο Αντωνιάδη και τη μάχη που δίνει καθημερινά, εκπροσωπώντας νομικά και αφιλοκερδώς εμάς. Τον λαό.

Συνοπτικά λοιπόν έχουμε τα εξής:
️Σύμφωνα με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου 4682/2020 (ΦΕΚ 76/ 3.4.2020) που ψήφισαν στη Βουλή, θέλουν να μας εμβολιάσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ, για να μας «προστατέψουν» από τον κορωνϊό. Συγκρεκριμένα αναφερόμαστε στα κdάτωθι:


️(Άρθρο 1 Νόμος 4682 παρ. 2 Περ. (Α) και (Β) & παρ. 6).

Τα μέτρα αυτά συνίστανται:
(α) στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό ιατρικό έλεγχο, υγειονομική παρακολούθηση, ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία προσώπων για τα οποία υπάρχουν εύλογες ΥΠΟΝΟΙΕΣ, ότι μπορεί να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο.

️Όποιος δε συμμορφώνεται με το μέτρο του παρόντος άρθρου, τιμωρείται με ΦΥΛΑΚΙΣΗ έως δύο (2) ετών, εκτός και αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη. 

Να γνωρίζουμε τα εξής:


Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
Ο ιατρός ΔΕΝ επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή.

Σύμβαση Οβιέδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη Βιοιατρική νόμος 2619/1998, άρθρο 5.

Επέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του, κατόπιν προηγούμενης σχετικής ενημέρωσής του. 

Το πρόσωπο αυτό θα ενημερώνεται εκ των προτέρων καταλλήλως ως προς το σκοπό και τη φύση της επέμβασης, καθώς και ως προς τα επακόλουθα και κινδύνους που αυτή συνεπάγεται.

Το ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συναίνεση του.

️Γνωρίζουν λοιπόν πως η πλειονότητα των ανθρώπων γενικά και των Ελλήνων συγκεκριμένα, θα επιλέξουν να μην κάνουν το εμβόλιο, γιατί έχουν καταλάβει πως πολλά κομμάτια της ιστορίας δεν κολλάνε! 

Άρα τι κάνουν αυτοί εις την κορυφή της πυραμίδας; Χρησιμοποιώντας τεχνικές της ψυχολογίας, μέσω επιβράβευσης και τιμωρίας, προσπαθούν να μας εκπαιδεύσουν. 

Κάνατε καλό lock down; Σας αφήνουμε έξω να χαρείτε. Οι κακοί που δεν έστειλαν μήνυμα στο 13033, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο. Έτσι για να μάθουν να συμμορφώνονται. 


Τώρα όμως που είμαστε τόσο καιρό έξω, πολλοί λένε δεν είμαστε καλά παιδιά (συλλογική ενοχοποίηση), γιατί έχουμε κρούσματα (θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο το παραμύθι του κρούσματος) άρα θα πρέπει να τιμωρηθούμε, επιβάλλοντας μας πάλι τις μάσκες. 

Κόβοντας μας βέβαια τις μάσκες με τη διαφάνεια, γιατί λένε δεν είναι επαρκείς (ενώ οι κινεζικές αποκριάτικες που πουλάνε είναι σούπερ ουάου). 

Τέσπα, εδώ θα καταλάβετε σταδιακά πως το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με σταγονίδια και ανοησίες που λένε. Αλλού αποσκοπούν. Δε θέλουν να φαίνεται το στόμα. 

Θέλουν να υπάρχει δυσκολία στην ομιλία και να δυσανασχετεί αυτός που φοράει τη μάσκα. Να ζορίζεται, έτσι ώστε να μην μπορεί να ασχοληθεί με άλλα θέματα. Να είναι κολλημένη η σκέψη στη μάσκα.

Βέβαια ξέρουν καλά από κοινωνική ψυχολογία και το μέτρο το επέβαλλαν σε λίγους μόνο χώρους, για να μην υπάρξει μαζική αντίδραση. Μετά από λίγες μέρες, αμάν τα κρούσματα αυξάνονται! Βάλτε παντού μάσκα!

 Αλλά μην ανησυχείτε, είναι μόνο για λίγες μέρες! Νταξ…αφού το συνηθίσουμε κι αυτό και αποφύγουν την μαζική κατακραυγή, θα επιμηκύνουν το μέτρο για μήνες, μέχρι να γίνει "Η Νέα Κανονικότητα" (aha Η πολυπόθητη αρχή της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" κατά αυτούς) 

Αλλά αυτό είναι θεωρία συνομωσίας, σωστά; Αν προσέξετε όμως, πάνω στις θεωρίες συνομωσίας, περνάνε όποιο νομοσχέδιο θέλουν. Κάθε φορά που κάποιος παίρνει πρέφα τα σχέδια τους.. Α! Συνομωσιολόγος, μην τον ακούτε! 

Και συνεχίζουν μετά αυτή τη δουλειά τους, παίρνουν έλεγχο, θησαυρίζουν, εμπορεύονται πολλά και διάφορα ("μαξιλάρια", "πίτσες" κτλ, όσοι δεν ξέρετε τι πραγματικά είναι αυτά, θα βγούνε στη φόρα σύντομα κι εδώ) και μένουμε εμείς να παίζουμε "σφαλιάρες" στα λεωφορεία για το ποιανού μάσκα είναι στραβά. 

Στο τέλος θα μας έχουν να περπατάμε στα τέσσερα και να μας έχουν με ηλεκτρονικό λουρί και θα υπάρχουν ακόμα κάποιοι που θα τους υπερασπίζονται και θα λένε πως αυτά είναι θεωρία συνωμοσίας και πως θέλουν το καλό μας. 

Τόσο δυνατό πράγμα είναι η προπαγάνδα. Σου δίνουν τα εργαλεία για να χτίσεις ο ίδιος τη φυλακή σου και νερό για να έχεις λαλιά να υμνείς τους δεσμοφύλακες σου.
Το ίδιο ακριβώς μοτίβο ακολουθούσαν και με την καραντίνα αν θυμάστε. Την πηγαίνανε σιγά σιγά, βδομάδα βδομάδα και είδατε πόσο κράτησε. 

Να θυμάστε πως αλλιώς αντιδράς όταν σου καρφώσουν μια οδοντογλυφίδα ακαριαία στο χέρι και αλλιώς όταν την πατάνε αργά αργά…
Τα αποτελέσματα λοιπόν, μόλις ξεκινάμε να τα βλέπουμε. Να ξέρετε πως πιθανόν έχουν ως στόχο και δεύτερη καραντίνα, μέχρι να περάσουν τα μέτρα που θέλουν. 

Παράλληλα θα μπαίνουν όλο και περισσότερες σημάνσεις στα καταστήματα και στις υπηρεσίες και πως όσοι δε φορούν τη σούπερ μάσκα, δε θα μπορούν να εισέρχονται σε καταστήματα. 

Αυτό είναι προετοιμασία για το εμβόλιο φυσικά. Ναι αυτή τη θεωρία συνομωσίας για το εμβόλιο που λέγανε δεκαετίες τώρα και την κάνανε και μερικές φορές πρόβα; Μαντέψτε! Είναι αλήθεια τελικά! 
Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο (που δε θα είναι ένα, αλλά σειρά εμβολίων όπως είπε δημόσια ο μέγας ανθρωπιστής Bill Gates) και δεν έχουν και το απαραίτητο διαβατήριο εμβολιασμού (το οποίο πρότεινε και πάλι ο ίδιος) δε θα μπαίνουν σε καταστήματα και δε θα μπορούν και να ταξιδέψουν.

 Κατά αυτό τον τρόπο θα «πιάσουν» τους ανθρώπους που δε θέλουν να εμβολιαστούν και προστατεύονται νομικά. Θα μας οδηγήσουν στο να αναγκαστούμε να εμβολιαστούμε για να μπορέσουμε να έχουμε ένα υποτυπώδες επίπεδο ζωής. 

(Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε τα λίγα που γνωρίζουμε από το τι περιέχει το εμβόλιο και τι επιδράσεις έχει στην υγεία, καθώς και τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, των άτυχων εκείνων που εθελοντικά το δοκίμασαν)

Άραγε όσοι κάνουν απόπειρα να συναθροιστούν σε διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου ή για κάποιον άλλο σημαντικό λόγο, θα παραχωρείται τελικά η ανάλογη άδεια; 

Άραγε όσοι τελικά συναθροιστούν για να διαμαρτυρηθούν άνευ άδειας, θα συλλαμβάνονται και θα φυλακίζονται σύμφωνα με τη νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου που ψήφισαν στη Βουλή η οποία καταλύει το άρθρο 11 του Συντάγματος, επαναφέροντας έτσι το νόμο που ίσχυε στη δικτατορία; 

Φοβερό το πώς κολλάνε μεταξύ τους σιγά σιγά; Δεν είναι ακόμα πιο τέλειο όμως, το πόσο στον κόσμο μας είμαστε και τους επιτρέπουμε να τα κάνουνε αυτά;!

Όποιος δημοσιογράφος μιλάει πολύ και ενημερώνει το λαό ή θα απολύεται (πχ. Τράγκας) ή θα γίνεται απόπειρα δολοφονίας (πχ. Στέφανος Χίος); Όποιος διαδηλώνει χωρίς άδεια, θα φυλακίζεται 2 χρόνια; Όποιος δεν κάνει το εμβόλιο θα φυλακίζεται και εδώ 2 χρόνια; 

Όποιος γράφει άρθρο ή κανει βίντεο στο utube και facebook και μιλάει πολύ, του κλείνουν το λογαριασμό σελίδες τύπου Fact Checkers, τα οποία πληρώνονται από οργανισμούς τύπου Open Society, που τυχαία είναι του φιλέσπλαχνου και φιλλέληνα George Sorros; Αυτό δηλαδή εμείς το ονομάζουμε δημοκρατία τώρα; Είμαστε σοβαροί;

🧑‍⚕️Πολλά από τα εμβόλια που έχουν κυκλοφορήσει, γενικά έχουν προστατέψει εκατομμύρια ζωές ή έχουν συνδράμει με κάποιον τρόπο στην προστασία της υγείας τόσες δεκαετίες, αλλά το τωρινό εμβόλιο που θέλουν να μας υποχρεώσουν να κάνουμε, δε μοιάζει να σχετίζεται με τα γνωστά εμβόλια που είχαμε συνηθίσει (πχ. ιλαρά, αντιτετανικό κτλ). 

Η ολιγόμηνη πορεία ανεύρεσης του εμβολίου και μόνο, είναι εξαιρετικά ανησυχητική αν σκεφτούμε πως για ένα εμβόλιο αφιερώνονται περίπου 5-10 χρόνια έτσι ώστε να περάσει τις απαιτούμενες κλινικές δοκιμές και να περιοριστούν στο ελάχιστον οι ανεπιθύμητες παρενέργειες (αυτισμός, νευρολογικές διαταραχές, στειρότητα κτλ). 
Ενδεικτικό παράδειγμα εμβολίου που επέφερε δυσμενείς επιπτώσεις στους ανθρώπους: το εμβόλιο Dengvaxia που γινόταν στις Φιλιππίνες, με αποτέλεσμα εκατοντάδες θανάτους παιδιών μέχρι την τελική απαγόρευση του. (Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε εκτενέστερα το συγκεκριμένο θέμα) 

❌Όπως οι περισσότεροι έχετε καταλάβει, το lockdown μηνών που υπεστήκαμε, δε μοιάζει να είχε κανένα μετρήσιμο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση του Sars Cov-2. 

Αν είχε κάποια διαφορά, θα την είχαμε δει τόσο καιρό που έχουμε επιστρέψει σχεδόν τελείως στην παλιά μας καθημερινότητα και θα έπρεπε να πέφτουμε σαν τις μύγες. 

Δεύτερο κύμα μας λένε συνέχεια τα ΜΜΕ μέσα στο καλοκαίρι, αλλά δε φαίνεται τα στατιστικά δεδομένα να αντικατοπτρίζουν κάτι τέτοιο!

Το γνωρίζατε πως σε χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α σταμάτησαν να μετράνε τους νεκρούς, διότι παραδέχτηκαν πως κάνανε λάθος στο πως τους μετρούσαν; 

Όποιος ασθενής πέθαινε πχ. Εγκεφαλική αιμοραγία, καρκίνο κτλ, αν είχε κάποιον κορωναϊό (ούτε καν συγκεκριμένα τον Sars Cov-2), τον κατέγραφαν ως θύμα Covid-19!Φοβερό; 

Αν είχε περάσει τον Sars Cov-2 τον Απρίλιο και έπεφτε από τις σκάλες τον Ιούνιο, τον κατέγραφαν ως θύμα Covid-19! Τόσα χρόνια σπουδών και δε μπορούσαν να κάνουν μια αντικειμενική καταμέτρηση δηλαδή; (Ενδεικτική πηγή)
Μια σύντομη αναφορά στις Η.Π.Α που εκεί με τόσες πορείες και διαμαρτυρίες τόσες εβδομάδες κτλ., θα έπρεπε να έχουν αποβιώσει δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας παρέχουν οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ. Γνωρίζετε γιατί δεν έχει γίνει αυτό; 

Μήπως γιατί ο Sars Cov-2 έχει πολύ χαμηλή θνησιμότητα, όμοια με της εποχιακής γρίπης και στην ουσία επηρεάζει κυρίως αυτούς που ήταν ήδη να αποβιώσουν και απλά μίκραινε κάπως το χρονικό διάστημα, όπως είχε αναφέρει και ο Δρ. Γιάννης Ιωαννίδης (Καθηγητής επιδημιολογίας-Πανεπιστήμιο Στάντφορντ);

Από την άλλη βγαίνουν από τα κυβερνητικά επιτελεία και φωνασκούν : -Ξεφύγαμε, ξεφύγαμε – 60 νέα κρούσματα! Και τι έγινε; Γιατί να χρειάζεται να περάσει τόσο άγχος και φόβος στους πολίτες; Δε χρειάζεται καταστροφολογία. 

Κρούσματα υπάρχουν παντού και θα υπάρχουν για καιρό, ειδικά όταν έρχονται τουρίστες, άρα πληθυσμός ο οποίος υπάρχει πιθανότητα να είναι ασυμπωματικός φορέας. 

Αυτός είναι ο τρόπος άλλωστε που λειτουργεί η πληθυσμιακή ανοσία. Πολλά κρούσματα , η πλειονότητα αυτών ασυμπτωματική ή με τη μορφή κλασσικού κρυολογήματος, έως ότου νοσήσει σχεδόν όλος ο πληθυσμός της Γης και αποκτήσει ανοσία. 

✍️Μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης (εις αναμονή για peer review), η μόλυνση στους ανθρώπους από τον Sars Cov-2 ανιχνεύτηκε σε λύματα από τις 12 Μαρτίου του 2019!

 Αυτό δεν το γνωρίζαμε όμως τότε και η ζωή συνεχιζόταν με τους κλασσικούς ρυθμούς, χωρίς κάποια σημαντική διαφοροποίηση από το σήμερα. 

Γιατί όμως; Μήπως επειδή ο Sars Cov-2 έχει πολύ χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και επηρεάζει βαριά συνήθως τους ασθενείς που δυστυχώς είναι ήδη στα πρόθυρα να αποβιώσουν, λόγω του ήδη αποδυναμωμένου ανοσοποιητικού τους;

Να έχουμε υπόψιν μας πως σύμφωνα με έρευνες, τα κρούσματα είναι πιθανότατα δεκάδες φορές περισσότερα από όσα γνωρίζουμε. 

Γιατί όμως αυτό δε δημοσιεύεται στα ΜΜΕ; Έχει να κάνει με τα χρήματα που εισέπραξαν από την κυβέρνηση; Γνωρίζατε πως σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι διαφημίσεις για τον Sars Cov-2 μπορούσαν να γίνουν δωρεάν;! 

Γνωρίζετε ότι όσα περισσότερα κρούσματα με λιγότερους θανάτους, τόσο πιο χαμηλό το ποσοστό θνησιμότητας, άρα και λιγότερο άγχος, ανησυχία, τρόμος κτλ.; 

Γνωρίζεται πως όσο περισσότερο άγχος σας προκαλούνε, τόσο πέφτει το ανοσοποιητικό σας;


Αυτό που πραγματικά συνέβη με το lockdown, ήταν η αρνητική επίδραση που είχε στην ψυχοσωματική μας υγεία (Απώλεια σωματικής άσκησης, ελάχιστη έκθεση στον ήλιο για την απαιτούμενη βιταμίνη D, συνεχής έκκριση κορτιζόλης λόγω του διαρκούς τρόμου από τα ΜΜΕ, γενικά ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα) και φυσικά η διάλυση της οικονομίας της χώρας μας αλλά και των υπολοίπων.

 Κατά αυτό τον τρόπο υπογράφονται ευκολότερα νέες δανειακές συμβάσεις και νέα καταστρεπτικά μνημόνια όπως πρόσφατα υπέγραψε ο πρωθυπουργός μας!


🧐Να αναφερθεί στο σημείο αυτό, πως τα «αξιόπιστα» τεστ ταυτοποίησης (PCR, τα μοριακά που λένε, αντισωμάτων κτλ) μπορούν να δώσουν θετικό αποτέλεσμα για διάφορους κορωνοϊούς και όχι συγκεκριμένα για τον Sars Cov-2, ή να δώσουν αρνητικά αποτελέσματα σε κάποιον ο οποίος είναι φορέας αλλά χωρίς εμφανή συμπτώματα!

 (Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις του προέδρου της Τανζανίας, John Magafuli/ Διδάκτωρ Χημείας, o οποίος χρησιμοποίησε διάφορα υγρά για να τεστάρει την αξιοπιστία των τεστ! 

Άρα πόσα από αυτά είναι όντως έγκυρα; Πόσοι από τους πραγματικά ασθενείς είναι όντως επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία αν πάρουμε υπόψιν μας και την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλων ερευνών, πως οι ασυμπτωματικοί δε μεταδίδουν τον ιό ή είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον μεταδώσουν; 

Γιατί υπάρχουν τόσοι συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν αναφέρει δημόσια πως τους υποχρέωναν να υπογράψουν πως το μέλος της οικογένειας τους έφυγε από τη ζωή από Covid-19, ενώ είχε γίνει εισαγωγή για τελικά στάδια καρκίνου πχ. ; 

(Μήπως σε άλλους προτείναν να καλύψουν και τα έξοδα της κηδείας εάν υπέγραφαν πως το μέλος της οικογένειας τους είχε πεθάνει από κορωνοϊό;) 

Γιατί πχ. το νοσοκομείο «Σωτηρία» ενώ είχε κινηθεί νομικά ο κος Νίκος Αντωνιάδης (Δικηγόρος Αθηνών) δεν έδιδε του φακέλους ασθενών που υποτίθεται είχαν πεθάνει από Covid-19;

🧑‍Μήπως ο κύριος Τσιόδρας και η ομάδα του, παραβίασαν τους κανόνες κατηγοριοποίησης θανάτων που έχει δώσει ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας, για να μπορούν όπως λένε να υπολογίσουν το Ρ0 και το Ρτ, άρα στη διαδρομή χρέωναν πολλούς θανάτους από άσχετες αιτιολογίες σε Covid-19; 

Ανέφερε ο Δρ. Γουργουλίανης ( καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), πως θάνατοι άλλων παθήσεων έχουν χρεωθεί στον κορωνοϊό;

⭕ Οι οδηγίες του Π.Ο.Υ. αναφέρουν: "Άνθρωποι οι οποίοι έχουν Covid-19 μπορούν να πεθάνουν από άλλες ασθένειες όπως έμφραγμα του μυοκαρδίου. Τέτοιες υποθέσεις ΔΕΝ είναι θάνατοι από Covid-19".
"Άνθρωποι οι οποίοι έχουν Covid-19 μπορούν να πεθάνουν κι από άλλες ασθένειες ή ατυχήματα, τέτοιες υποθέσεις ΔΕΝ είναι θάνατοι από Covid-19. 

Σε περίπτωση που σκέφτεστε πως η Covid-19 επιδείνωσε κάποιες συνέπειες του ατυχήματος μπορείτε να αναφέρετε την Covid-19 στο παράρτημα 

2. Παρακαλούμε θυμηθείτε να υποδείξετε τον τρόπο θανάτου και να καταγράψετε στο παράρτημα 1, τον ακριβή λόγο θανάτου ή το εξωτερικό αίτιο". 

Πόσο έγκυροι είναι άραγε οι αριθμοί που μας δίνουν; Δικαιολογούν να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός και όσοι δε δεχτούνε να διώκονται ποινικά και να φυλακίζονται;

Μέσα από τη τακτική κοινωνικής ψυχολογίας: Δημιουργώ το Πρόβλημα για να μπορέσω να Προσφέρω τη Λύση… Μήπως…

Μήπως, σύντομα με το νέο μνημόνιο, που σε συνεργασία με τη Δανειακή Σύμβαση που είχε υπογραφτεί επί ΓΑΠ, θα γίνει προσπάθεια διαμελισμού της Ελλάδας, (εκχώρηση μέρος του Αιγαίου, απόσχιση Κρήτης κτλ)

Μήπως να κλείσουμε την τηλεόραση;

Μήπως μας λένε ψέματα;

Μήπως να έχουμε κριτική σκέψη και να ερευνήσουμε και μόνοι μας και να ακούσουμε και τους ειδικούς από την αντίπερα όχθη;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Αν το άρθρο μου σας έβαλε τουλάχιστον σε σκέψεις και σας δημιούργησε απορίες, κοινοποιήστε το, μοιραστείτε το. 

Αν όλα αυτά είναι λάθος και γελοία μπορείτε να μας κοροϊδέψετε στο μέλλον, αλλά για την ώρα χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί, δε θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Θα γίνει σταδιακή αφαίρεση όλων των συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας στον βωμό ενός αόρατου εχθρού. Όλα είναι στο μυαλό…

❗️Αόρατος εχθρός δεν είναι μόνο ο εχθρός που δε βλέπουμε, αλλά ίσως κι αυτός που βλέπουμε, χωρίς να γνωρίζουμε πως είναι εχθρός. Να θυμόμαστε πάντα, πως η πραγματικότητα μας διέπεται, από τις πληροφορίες που μας επιτρέπεται να γνωρίζουμε.


 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ Ε-ΜΑΙΗΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου