Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ;


ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΤΟ «ΛΗΜΝΟΣ» ΜΕ ΤΟ «KEMALREIS»

Θερμό επεισόδιο χθες έγινε στο Αιγαίο μεταξύ της ελληνικής φρεγάτας Λήμνος της τούρκικης φρεγάτας (TCG Kemalreis); Διαψεύδουν Μαξίμου, ΓΕΝ, ΓΕΕΘΑ.


Θερμό επεισόδιο χθες έγινε στο Αιγαίο μεταξύ της ελληνικής φρεγάτας Λήμνος (F-451) και της τούρκικης φρεγάτας τάξης Barbaros (TCG Kemalreis); Τόσο το τούρκικο όσο και το ελληνικό αποσύρθηκαν το ένα στην Αττάλεια και το άλλο προς στη Ρόδο το μεν ελληνικό με ελαφριές ζημιές το δε τούρκικο υπέστη μεγαλύτερες βλάβες αναφέρουν ετερόκλιτες ανεπιβεβαίωτες πηγές.

Διάφορα μέσα μιλούν για επακούμβηση των 2 πλοίων και δεν γίνεται ξεκάθαρο ποιό πήγε να εμβολίσει ποιό.Toύρκικοι λογαριασμοί λένε ότι υπέστη βλάβες το ελληνικό και τραυματίστηκαν 4 Έλληνες αξιωματικοί ελαφρά τα ελληνικά μέσα ότι υπέστη το τούρκικο βαρύτατες βλάβες ..Ελληνικές πηγές παραδέχονται μικρές ζημιές στο ελληνικό πλοίο.




Για επακούμβηση κάνουν λόγο άλλα μέσα… Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν να συμβεί όταν εκτελούν ελιγμούς σε πολύ μικρό χώρο όπως στην επίμαχη περιοχή που έχει βγει το Oruc Reis και υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση πολεμικών πλοίων.To Kemalreis αναφέρεται ως συνοδευτικό πλοίο του Oruc Reis…..

Ο εκπρόσωπος του ΓΕΝ απάντησε ότι από όσα γνωρίζει δεν προκύπτει κάτι για σύγκρουση πλοίων. Ο εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ υποστήριξε ότι δεν έχει υπόψη του κάποιο τέτοιο περιστατικό ενώ και το Μαξίμου διαψεύδει.

Πάντως είναι απορίας άξιον ότι όλα παίζονται στο σ΄ακούμπησα…. στην αρχή τα σεισμικά καλώδια δεν ακούμπησαν λέει τον ύφαλο τώρα το τούρκικο δεν ξέρουμε αν ακούμπησε τη Λήμνο…

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου