Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ: «ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΑΡΑΧΕΣ...»


Κατηγορώ του Λουκατσένκο κατά ΗΠΑ. Αυτές οργάνωσαν τις ταραχές. Η ΕΕ παίζει το παιχνίδι τους. 
Αντί να ΄ρθει ο Μακρόν για διαμεσολαβητής καλό θα ήταν να πάω εγώ να μεσολαβήσω μεταξύ Κίτρινων Γιλέκων και Μακρόν…. 
Ποιός Λουκατσένκο .. ας κοιτάξουμε τα δικά μας χάλια εκτροπής.. Ανοίξαν τα μπουντρούμια για τους αντιφρονούντες στη Δύση…. 


Ο Λουκατσένκο είπε το αυτονόητο. Ζούμε στην εποχή διατύπωσης του αυτονόητου για να μην απωλέσουμε την κοινή λογική….Ο Λουκατσένκο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι ενορχήστρωσαν τις ταραχές στη χώρα του. 

Πρόκειτια για ένα σχέδιο που εκπονήθηκε εδώ και πολύ καιρό είπε για να εγκαταστήσουν έναν «διάδρομο» μεταξύ της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας γύρω από τη Ρωσία. Τις διαδηλώσεις τις ενορχήστρωσαν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι παίζουν το παιχνίδι τους δήλωσε ο Alexandre Loukachenko σε μια ομιλία του μπροστά σ΄εργάτες σ’ ένα αγροτικό εργοστάσιο . 

Εκτιμά ότι η Δύση ετοίμασε αυτό το «bordel» κι αποπειράται να διευθύνει τους πολίτες της χώρας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κατά της Ρωσίας…(σσ. εδώ έφτασαν να το κάνουν στην Ελλάδα στη Λευκορωσία δεν θα το κάνουν;;) ….

Σύμφωνα με τον Loukachenko,η Λευκορωσία απομένει ο τελευταίος «κρίκος» στα δυτικά σχέδια που στοχεύουν να εγκαταστήσουν έναν «διάδρομο», μια «υγειονομική ζώνη» μεταξύ των Θαλασσών Βαλτικής και Μαύρης που περιλαμβάνει ομοίως την Ουκρανία και τις 3 Βαλτικές χώρες….

Διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση ήταν «πολύ πολιτικοποιημένη, αλλά όχι καταστροφική», αναφερόμενος στη συνάντησή του με αρχηγούς επιβολής του νόμου, οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι «δεν πρόκειται να παραχωρήσουν τη χώρα σε κανέναν». 

Ανέφερε επίσης ότι θα συνεχίσει την αυστηρή πολιτική του προκειμένου να σταθεροποιήσει την εσωτερική κατάσταση.

Από τα πυρά του ηγέτη της Λευκορωσίας δεν την γλίτωσε ούτε κι ο Μακρόν που προθυμοποιήθηκε να διαδραματίσει ρόλο διαμεσολαβητή στο λευκορωσικό. Είπε ο Loukachenko





« ο Emmanuel Macron είπε ότι ήθελε να είναι μεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις στη Λευκορωσία.Αφήστε με να έρθω και να γίνω πρώτα εγώ μεσολαβητής μεταξύ των Gilets Jaunes και του Μακρόν. Η κατάσταση εκεί είναι τεταμένη. Αλλά δεν το βλέπει […]»..

Όσο για τους 27 που κατηγορούν για δικτάτορα τον Λουκατσένκο ας κοιτάξουν τα μαύρα τους τα χάλια την εκτροπή του πολιτεύματος στις χώρες τους , τα συνταγματικά πραξικοπήματα και την αναστολή βασικών συνταγματικών ελευθεριών, την απαγόρευση κυκλοφορίας, το στρατιωτικό νόμο, τη λογοκρισία, την στέρηση της ελευθερίας της έκφρασης, της ελευθερίας του τύπου, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών , την ελευθερία της πολιτικής και θρησκευτικής συνείδησης όλα ποδοπατήθηκαν στις ψευδοδημοκρατίες τους,με τους αμερικανοτσολιάδες νταβατζήδες των λαών και τους συνεργάτες τους…

Ανοίξαν τα μπουντρούμια για τους αντιφρονούντες και για το πιο ευτελές ζήτημα στο σιδηρούν παραπέτασμα της Δύσης που καταρρέει …Ζούμε υπό καθεστώς καταστολής εκβιασμού κι απειλών …

Ποιός Λουκατσένκο…

To χειρότερο που μπορεί να υποστεί ένας λαός είναι η νομοθετικού περιεχομένου λοβοτόμηση του δια της λογοκρισίας κι αυτό επιχειρείται….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου